Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 86 175
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Влизам да ви кажа нещо. Ето, изписвам 10 страници, но няма да чета отговори. 🤨

# 526
В групите за разкрасяване във фейса постоянно влизат ентусиасти, искащи да остаряват естествено и почват да дават едни морални постулати на останалите невежи, дето си дават грешно парите.Не знам тяхната вътрешна потребност каква е, но ми е омръзнало вече.

# 527
Здравейте, красавици! Дано се наслаждавате на едно прекрасно лято Simple Smile
Имам нужда от знанията и помощта ви - загледах се и установявам, че устните, които правих преди 10 месеца, отново жестоко са спихнали и сбръчкани. Чак не мога да повярвам, че в това на снимките има сложен 1мл филър и то твърд, а изглежда по този начин! Затова се зачудих да не би да е от техниката на поставяне - с канюла? Можете ли да ми кажете дали с канюла се постига само контур или има възможност да се вкара материал и по-към самите устни, за да се попълнят и те?
Колебанията ми относно техниката са свързани с това дали да отида отново при д-р Ванеска или да се насоча към друг специалист. Оказа се, че живея точно до кабинетите на д-р Каляшева и на д-р Гергана Манолова и вече се чудя дали да не отида при някоя от тях.
Като цяло предпочитам канюлата, защото не изпитах никаква болка и е по-безопасна, но не знам незадоволителният резултат към момента дали не се дължи на нея... Какво бихте ме посъветвали? Какво ви е мнението за тези докторки vs. Ванеска? Различни марки филъри могат ли да се слагат един върху друг без да се разгражда? Благодаря ви много за съветите! Heart
Скрит текст:

# 528
Аз исках да ви разкажа за последното ми ходене при Ванеска.
След като през февруари ми слохи Хармоника, която стоя на бучкни 6месеца и имам разграждани филъри стана ясно че моята кожа реагира да се предпазва от чужди тела и Ванеска отказа да ми слага каквото и да е подобно.
Сложи ми скин бустер от който съм доста изненадана като положителен ефект.
Оплаках и се че ботокса на гневната бръчка не ми хвана добре през февруари, обясни ми че внимава с количеството, защото ако прекали ще натежеят веждите. Този път сложи доста повече, защото там мускулите ми са много силни и резултата е супер.
 Като цяло всичко 6 тощи път. Колкото повече ме познава толкова по-правилно подхожда, което е логично.   
Много добро впечатление ми направи, че си  беше прочела всичко, което и бях казала и това което ми беше правила до сега.

# 529
Мнение за д-р Ганчеви Естетик Пазарджик? Гледам доста известни ги посещават и добре изглеждат.
Мога да кажа от личен опит, че са страхотни и като хора, и като професионалисти, а повярвайте ми аз съм многооо притенциозен и труден клиент! 
Правила съм при тях ботокс, скинбустер, мезотерапия, филъри, брадичка си правих и т.н. Всичко ми харесва много, премерени са, не гледат да ти вземат парите, а да си доволен клиент.

# 530
  • София
Момичета, започнах едни японски масажи на лице, шия и деколте. Ще направя 7. Искам да попитам след поставяне на филър в скулите ( Лекова ми го предложи, за повдигане на контур), масажите противопоказни ли са?

Това са масажите, страхотно се чувствам след първия:

https://spiritell.com/%D0%BA%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%B4%D0%BE-%D0%B … 1%81%D0%B0%D0%B6/

# 531
Масажите и упражнения за лице не са подходящи какъвто и препарат да е слаган.

# 532
Аз преди се бях зарибила да си правя масажи с гуаша камък, а и без. Правех всяка сутрин и вечер в продължение на 6 месеца и резултата беше, че толкова си стопих мазнината на лицето, че се състарих поне с 5 г и после слагах филър в бузите и скулите…..

# 533
Здравейте на всички. Моля Ви за отзиви за д-р. Живана Дангова. На 47 години съм и никога нищо не съм правила по лицето си. От Бургас съм и много бих искала да върна младежкия си вид. Колкото повече Ви чета, толкова повече се обърквам. Имам изразени назолабиални гънки и след отслабване 12 кг. провисване на лицето тип булдог. Според Вас какъв е правилният подход за коригиране на тези ми комплекси?

# 534
Аз преди се бях зарибила да си правя масажи с гуаша камък, а и без. Правех всяка сутрин и вечер в продължение на 6 месеца и резултата беше, че толкова си стопих мазнината на лицето, че се състарих поне с 5 г и после слагах филър в бузите и скулите…..

Мисля си, че при мен ще се получи същото.Кожата ми е тънка, а лицето изпито и когато правя масаж, по-скоро е за раздвижване на лимфата и се опитвам да не "дърпам" много кожата.А чета и чувам само позитивни опити...

# 535
  • София
Дангова е малко лудичка да кажем , имам приятелки които ходят при нея за ботокс. Доволни са. В София. Тя май само това прави, и цените и са много ниски.

# 536
Момичета, преди мезотерапия трябва ли да направя почистване на лице? Не съм правила до сега и не знам.

# 537
Аз лично при такъв случай, на “чисто” лице без фибрози от филъри и при много свободна кожа, директно бих се консултирала с пластичен хирург за лифтинг. Парите които ще дадете, за да ви върнат овала с филъри ще се почти толкова, тъй като не сте подържала досега няма натрупване и ще иска много милилитри. Ефектът ще е кратък и не се знае дали ще покрие очакванията ви. Не мога да видя на тази снимка дали е много свободната кожа. Гледам клипчета където показват “неоперативно” подмладяване, но забравят да кажат че в някои лица има по 10-12 мл филъри, ботоск и още куп неща, на които като теглиш чертата сумата ще е много серизна, а 6 до 8 месеца ще трябва пак.
Та аз на ваше място бих махала, а не пълнила.
Но това съм аз. А вие е най добре да идете на няколко консултации и някой да напарви цялостен план за действие.

# 538
Колебанията ми относно техниката са свързани с това дали да отида отново при д-р Ванеска или да се насоча към друг специалист. Оказа се, че живея точно до кабинетите на д-р Каляшева и на д-р Гергана Манолова и вече се чудя дали да не отида при някоя от тях.
Като цяло предпочитам канюлата, защото не изпитах никаква болка и е по-безопасна, но не знам незадоволителният резултат към момента дали не се дължи на нея... Какво бихте ме посъветвали? Какво ви е мнението за тези докторки vs. Ванеска? Различни марки филъри могат ли да се слагат един върху друг без да се разгражда? Благодаря ви много за съветите!
Аз след канюлата при Ванеска повече няма да отида на друго място да ме насиняват с игли. Иначе филърът там ми държи по една година. Последните два пъти ми слага RHA3, даже един мл ѝ се стори много и от него разпредели и в назолабиалните. Може би имаш нужда от повече хидратация? Във всеки случай надали спихването може да е от канюлата.

# 539
И аз не мисля, че спихването е от канюлата.
Решила съм да направя една -две PRP процедури и знам, че в вакуетите, в които се изтегля кръвта има някакъв серум.Имате ли представа какъв е и каква е функцията му.В последно време правя алергични реакции от неща, които преди съм толерирала, та се притеснявам дали няма да направя беля на себе си и доки.Може би Алена знае повече, знам, че е споделяла, че е фен на PRF.

Общи условия

Активация на акаунт