Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 74 185
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Някой пазарувал ли е от Temu.com. Коректен ли е сайта и за колко време идват доставките?
Тук пазаруваме от алиекспрес както пише в заглавието на темата Wink. Иначе сайтчето намирисва при контрол:
Negative highlights
The website's owner is hiding his identity on WHOIS using a paid service
We found indicators that this may be a gambling site

# 196
Ами и аз пазарувам от Али,но ми попадна този сайт. За него няма тема,затопитам,някой пазарува ли от там,тъй като също е китайски.

# 197
Ами и аз пазарувам от Али,но ми попадна този сайт. За него няма тема,затопитам,някой пазарува ли от там,тъй като също е китайски.
Ако имаш виртуална карта или такава, която зареждаш само за онлайн поръчки, пробвай и кажи.

# 198
  • BG-DE
Здравейте! Някой пазарувал ли е от Temu.com. Коректен ли е сайта и за колко време идват доставките?
Дали е коректен сайта не знам но в една друга тема потребителка коментираше, че разминаването между снимка и реалност е голямо, пристигнали пълни боклуци.

# 199
Дали е коректен сайта не знам но в една друга тема потребителка коментираше, че разминаването между снимка и реалност е голямо, пристигнали пълни боклуци.
Абе, пуснах една поръчка с виртуалната карта, обувки и разни джунджурии за 20 лв. Ще пиша ако има развитие.

# 200
Arrived at linehaul office , някой има ли идея какво значи това?

# 201
  • Бургас
Абе, пуснах една поръчка с виртуалната карта, обувки и разни джунджурии за 20 лв. Ще пиша ако има развитие.
https://www-mywot-com.translate.goog/scorecard/temu.com?fbclid=I … bg&_x_tr_pto=wapp

# 202

Има тема за него - https://www.bg-mamma.com/?topic=1584482
Не се връзвай на глупостите от тик-ток за източени пари. Пратките пристигат зо 6-7 дни, със Спиди. Цените май са една идея по-високи от Алито, но пък не чакаш с месеци доставка и не се занимаваш с митници евентуално.

# 203
  • Бургас
Arrived at linehaul office , някой има ли идея какво значи това?
Със сигурност не е в Б-я,някъде из Европа.

# 204
Как да добавя снимки и коментар към заявка за диспут?

# 205
  • Варна
Здравейте! Минавам само да попитам някой получил ли е нещо с Express one до адрес реално или е схема да плащат изпращачите доставка до адрес, а те реално изобщо да нямат такава услуга? Трета пратка подред ми пише, че ми е неуспешно доставена, а дори не ми е звъняно и трябва все да ходя да ги диря по скапаните им офиси. В случая е пратка от Best secret, но преди това две пратки от Алиекспрес по същия начин.

# 206
Здравейте! Минавам само да попитам някой получил ли е нещо с Express one до адрес реално или е схема да плащат изпращачите доставка до адрес, а те реално изобщо да нямат такава услуга? Трета пратка подред ми пише, че ми е неуспешно доставена, а дори не ми е звъняно и трябва все да ходя да ги диря по скапаните им офиси. В случая е пратка от Best secret, но преди това две пратки от Алиекспрес по същия начин.

Май тази практика при тях е нещо обичайно, четейки отзивите в  Google.. И аз чакам една пратка с тях, да видим дали ще имам повече успех..

# 207

Здравейте, може ли някой да ми каже какво става с пратката, която очаквам? За първи път ми изписва подобно нещо. Благодаря!

# 208
  • Варна
Чудя се как такава потайна и мижава фирма е сключила договори с такива големи компании. Сигурно са предложили примамливи цени за доставка до адрес, а реално даже нямат куриери. Офисите им са някви криминални и те. Не знам, може и да греша, просто така ми се струва.

# 209
  • Асеновград

Здравейте, може ли някой да ми каже какво става с пратката, която очаквам? За първи път ми изписва подобно нещо. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт