ПЧМГ - 3 тема

• 43 478
  • 476
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! От къде се поръчат униформи? Има ли физически магазин да може да се премерят или някакъв базар за препродаване на униформи Simple Smile

# 391
Здравейте! От къде се поръчат униформи? Има ли физически магазин да може да се премерят или някакъв базар за препродаване на униформи Simple Smile
Понеделник до петък – от 10 до 19 часа, Събота – от 10 до 15 часа.

Очакваме Ви на адрес: гр.София, ж.к.Гоце Делчев, ул."Рикардо Вакарини", бл.7,вх.В (откъм ул.Славовица), магазин за детско облекло "Wonderland"

Телефони за контакт:
0898 506040  Георги Дончев
0899 103109 Нина Александрова

# 392
Здравейте, искам да попитам има ли някакъв шанс да разбера минималният бал за класирането от преди малко за 8-мия клас за всяка паралелка колко е?

# 393
Някой би ли споделил мнение за курсовете водени от преподаватели от ПЧМГ, за подготовка по математика и кандидатстване в ПЧМГ след 4 клас?
Как са настроени учители- да шлифоват деца по състезателните задачи , или да работят по формата на изпита за ПЧМГ ( модул 1 и модул 2)?

Малко съм позабравила, но синът ми беше при Алашка. Ние сме доволни, той е математик и нямаше проблем нито с факта, че курсът беше онлайн, нито проблем с начина на преподаване, обясняване. Спомням си, че учиха метод на Гаус, Ойлер, броене на фигури, Дирихле, рачешки задачи и тн.
В училище беше при Люба Конова и  Петя Тодорова. И двете са страхотни преподаватели и педагози. Децата ги обожават. Много се колебая сега за курса сега малкия ми син, 3 клас между Конова и Тодорова, но вероятно ще е Конова, все пак денят е събота и курсът при нея е от 10ч.
Ако детето ви е 4 клас при Петя Тодорова вече няма места. За другите преподаватели не мога да кажа.

# 394
  • Sofia
Здравейте, искам да попитам има ли някакъв шанс да разбера минималният бал за класирането от преди малко за 8-мия клас за всяка паралелка колко е?
Ами аз лично не мога да се ориентирам. И все пак да споделя, ако Ви е някакъв ориентир …детето ми е прието 8мо в природни науки, което му беше трето желание. Точки от техния изпит -88т. Явила се е само на последния.

# 395
Ами аз лично не мога да се ориентирам. И все пак да споделя, ако Ви е някакъв ориентир …детето ми е прието 8мо в природни науки, което му беше трето желание. Точки от техния изпит -88т. Явила се е само на последния.
Благодаря Ви!

# 396
Честито!

# 397
  • в страната на чудесата
Бреййй
Много високи балове

# 398
А колко деца общо кандидатстват след 7 клас профил математика?
Защо профил природни науки е само с 18 деца? Нарочно ли е, или не е имало желаещи, знаете ли?

# 399
А колко деца общо кандидатстват след 7 клас профил математика?
Защо профил природни науки е само с 18 деца? Нарочно ли е, или не е имало желаещи, знаете ли?

Училището няма капацитет за по-голям прием в природни науки - база, лабораторни упражнения и тн.

# 400
  • Sofia
Миналата година профил природни науки беше 12-13 деца. Не мисля, че е недостиг на деца. И профил математика и физика е било 17 деца, а сега са 26.

# 401
Благодаря ви. Може би с новата сграда може да се промени и приемът. А колко деца се борят за едно място, знаете ли?

# 402
За ориентир - детето ми е външно, 97,5 точки, 20+ приет в мат и информатика. Но нали за вътрешни деца необходимият бал е 85, така че не знам точно минимумът как се изчислява... може би минимум за външни деца.
Но тук ще е важен всъщност балът на 2ро класиране

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 23:44 от Сейчан

# 403
  • Sofia
Благодаря ви. Може би с новата сграда може да се промени и приемът. А колко деца се борят за едно място, знаете ли?   имам си аз една екселска табличка. Детето ми беше 243 номер, малко над 250 бяха явилите се на изпити. Тазгодишният прием е 26+26+18=70 деца
моето дете също е външно

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 23:47 от tami1111

# 404
Паралелките с физика и информатика са между 21-23 деца. В таблицата се вижда, че са поканени повече, защото вероятно знаят, че няма да се запишат всички. Химия и биология винаги са наполовина, заради лабораторни и тн и капацитета е за максимум 12-13деца.
На мен също ми е интересно на второ класиране какво ще се случи.

Общи условия

Активация на акаунт