ПЧМГ - 3 тема

• 42 485
  • 474
  •   1
Отговори
# 420
Тука ми идва репликата за курорта, когато си плащаш си поканен, когато ти плащат си класиран.
Ами горед долу е така Simple Smile

# 421
Ахааа...идейно:) сещам се за Хогуърдс:)

# 422
  • Sofia
Ако погледнете класирането за 5-ти клас ще видите, че има поканени за записване, а не класирани. Та оттам произлиза Simple Smile Ама ако не си поканен, все пак не плащаш.

# 423
Според мен в 7 клас се отказват да се запишат повече отколкото в 4-и. Аз съм била в 4 на изпита, списъкът не мръдна много и на 2 класиране, а 3 то нямаше. Имаше опция за Питагор Simple Smile

# 424
Ако погледнете класирането за 5-ти клас ще видите, че има поканени за записване, а не класирани. Та оттам произлиза Simple Smile Ама ако не си поканен, все пак не плащаш.
Почти като нотариална покана, ама не баш:))
Ама този списък с поканените аз съвсем случайно го видях, можеше мейл да пратят (например)... все пак е частно училище и детето беше даже поканено...много се колебахме, обаче за добро или лошо, избрахме класирането... Rolling Eyes Fearful

# 425
  • Sofia
Всеки си прави избора, естествено. Няма как случайно да видя нещо, ако се интересувам от това, следя графика и нещата. Не чакам да ме потупат по рамото и да ми пратят мейл ела и се записвай. Да, частно училище е , но с приемен изпит, класиране .. Точно както следя класиранията в държавните училища, така и тук. Следвам желанията на детето.

# 426
Всеки си прави избора, естествено. Няма как случайно да видя нещо, ако се интересувам от това, следя графика и нещата. Не чакам да ме потупат по рамото и да ми пратят мейл ела и се записвай. Да, частно училище е , но с приемен изпит, класиране .. Точно както следя класиранията в държавните училища, така и тук. Следвам желанията на детето.
И ние така- както пожела детето... аз бях за ПЧМГ Sad(((
И сега се опитвам да му намеря кусур:)))

# 427
  • София
Класирането в ПЧМГ губи ли се? До кога искат записване?

# 428
  • Sofia
Оф, нашата драма също е голяма. Детето ми беше в СМГ 5-7 клас, но едно недочитане на условие(колко ли пъти казах, че решава друга задача ако не е по условие) я оставя извън любимото и училище. Тя обича математиката и заради това следим нещата в ПЧМГ. Не иска езикова:( Не искам да спорим, всеки сам се разполага според желанията си. Аз съм доволна, че я приеха. Поканена или класирана Simple Smile

# 429
Оф, нашата драма също е голяма. Детето ми беше в СМГ 5-7 клас, но едно недочитане на условие(колко ли пъти казах, че решава друга задача ако не е по условие) я оставя извън любимото и училище. Тя обича математиката и заради това следим нещата в ПЧМГ. Не иска езикова:( Не искам да спорим, всеки сам се разполага според желанията си. Аз съм доволна, че я приеха. Поканена или класирана Simple Smile
Сигурна съм,че е за добро!

# 430
  • Sofia
Класирането в ПЧМГ губи ли се? До кога искат записване?
до 15.07 е записване или подаване за второ класиране.  Аз подадох за дъщеря ми за второ, защото е приета Природни науки, а иска математика. На 16.07 излиза второ класиране

# 431
Здравейте, на сайта на ПЧМГ за кандидатстване след 4 клас има качени 2 класирания. Някой има ли информация има ли свободни места след второ? И има ли трето класиране?

# 432
Може да звъннеш в канцеларията, но едва ли ще има за трето. На мен ми прави впечатление, че за 8 клас класираните са с входящи номера, без да се изписват точки. Може да са с по-ниски точки и да не развалят имиджа Wink

# 433
Според мен ще продължат с незапълнен капацитет, но деца с ниски точки няма да "поканят".
Въпрос на чест!

# 434
Според мен ще продължат с незапълнен капацитет, но деца с ниски точки няма да "поканят".
Въпрос на чест!
Kъде това?
Преди след второ класиране се обаждаха по телефона на следващите.

Предполагам, че не мислите че учителите го карат на благотворителност. Или че училището печели като за световно за да не си запълни местата.

Общи условия

Активация на акаунт