ПЧМГ - 3 тема

• 45 281
  • 488
  •   1
Отговори
# 480
В осми клас до колко часа са?

# 481
В осми клас до колко часа са?
3 дни моят беше до 14 и нещо. 1-2 дни до 13 и нещо. Използват всички часове, които могат да сложат в програмата, т.е. ФУЧ и ИУЧ. В държавното при другото дете често свършваха в 12 и 30 ч. Има и безплатни профилирани школи, които удължават престоя с по няколко часа.

# 482
Гимназията в 14.40 часа свършват, когато имам 8 часа и в 13.50, когато имат 7 часа.

# 483
Здравейте, дъщеря ми догодина е четвърти клас и се оглеждам от сега за уроци, за да може да се подготвяме за кандидатстване в ПЧМГ. Спряли сме се на уроците на ПЧМГ, но се колебая кой учител да изберем между Светлана Илионова и Петя Тодорова. Какви бихте ме посъветвали? Благодаря предварително за отговора!

# 484
Здравейте, дъщеря ми догодина е четвърти клас и се оглеждам от сега за уроци, за да може да се подготвяме за кандидатстване в ПЧМГ. Спряли сме се на уроците на ПЧМГ, но се колебая кой учител да изберем между Светлана Илионова и Петя Тодорова. Какви бихте ме посъветвали? Благодаря предварително за отговора!
Бих препоръчал Петя Тодорова.

# 485
Скоро има пробен тест, на 22.02 мисля? Препоръчвам да пробвате, ако ще кандидатствате.

# 486
И двете са много добри. Петя Тодорова е по-състезателно ориентирана. Светла Илионова е по-спокойна - думи на ученик, на когото са преподавали и двете. Много зависи какъв е темпераментът и характерът на детето. Купете от офиса книжката с пробни теми и падналите се теми предишни години.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 15:22 от merilen

# 487
Благодаря за отговорите! Записваме се при Петя Тодорова, тя и без това Илионова не води уроци на трети клас. Сборникът със задачите е включен в цената на курса.

Още един въпрос, знаете ли дали след 4 клас ПЧМГ предлагат транспорт и английският само 3 часа на седмица ли е?

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 14:48 от S^^

# 488
Още един въпрос, знаете ли дали след 4 клас ПЧМГ предлагат транспорт и английският само 3 часа на седмица ли е?
За транспорт не мога да кажа, но часовете по английски са 3+1 - има един допълнителен ФУЧ (Раздел В).
Ето учебен план на 5 клас на сайта - https://www.parvamatematicheska.com/wp-content/uploads/2025/10/У … лас_watermark.pdf
Следете сайта, със сигурност ще направят отворени врати и ще можете да зададете въпросите си.

Общи условия

Активация на акаунт