91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 10

• 92 673
  • 775
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Току що публикуваха разпределението по паралелки на осмокласниците.
Очакваме информация за класните ръководители.
Хм, интересно - надпланов прием във всеки клас. Не съм изчела имената, но не вярвам да са само близнаци. Здрави да са децата и да си паснат с НЕ, другото все ще се нареди.
От 2 дена се каня да пиша - г-жа Д. Петрова по МАТ си уведоми официално бившите вече ученици, че няма да е с тях. Особено тези, които карат профил с нея са си разочаровани, но не е като да имат избор...
Дано Ръководството намери достоен заместник!

# 271
Класните на осмокласниците въртят ли се през годините, или си остават на едни и същи букви класове? - Гледам, че за 9 кл. са обявили разпределение и класни р-тели, за осмите - не. Може би не са решени все още, което е много странно...

# 272
  • София
Класните на осмокласниците въртят ли се през годините, или си остават на едни и същи букви класове? - Гледам, че за 9 кл. са обявили разпределение и класни р-тели, за осмите - не. Може би не са решени все още, което е много странно...

Мисля, че не се сменят.
Но пък е готино да има suspense до първия учебен звънец! 🤦🏽‍♀️

# 273
10 деца ли са надпланов? Интересно!
В испанската има само две двойки близнаци. Всички останали паралелки са с по 26 деца.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 18:12 от Fancy

# 274
10 деца ли са надпланов? Интересно!
В испанската има само две двойки близнаци. Всички останали паралелки са по 26 деца.

Тази информация може ли официално да се потвърди ?

# 275
  • София
Тук могат да се видят 4 от общо 6-те паралелки https://www.ibbcervantes-bg.com/files/mf/62b352561d74a4a7705af71 … D0%B2-8%D0%B3.pdf.  В паралелката с 27 ученици от инициалите се вижда, че две деца са близнаци /ЗЖЖ и МЖЖ/. За останалите две паралелки не е публикувана официална информация на сайта /публикуват само паралелките, които са с еднакъв втори език, другите две са ясни и списъците се виждат от родителите на родителската среща/.

# 276
Тук могат да се видят 4 от общо 6-те паралелки https://www.ibbcervantes-bg.com/files/mf/62b352561d74a4a7705af71 … D0%B2-8%D0%B3.pdf.  В паралелката с 27 ученици от инициалите се вижда, че две деца са близнаци /ЗЖЖ и МЖЖ/. За останалите две паралелки не е публикувана официална информация на сайта /публикуват само паралелките, които са с еднакъв втори език, другите две са ясни и списъците се виждат от родителите на родителската среща/.

ДА, точно така. Четири от паралелките са видни на сайта. Петата също е с 27 деца, заради втората двойка близнаци. Остава само една неясна паралелка, в която едва ли има как да се набутат 10 деца, за да стигнат НЕГ.

# 277
Има едно или две деца с ТЕЛК в Немската.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 18:38 от Le Vert

# 278
  • София
Децата с ТЕЛК не са надпланов прием.

# 279
ОК, но влизат в посочената бройка от ученици, нали?

Сега се усетих къде бъркам, пропуснете коментара ми.

# 280
Фанси, разбирам, че публикацията Ви е неточна,  а по това което аз знам и невярна.
Чудя се какво общо има с НЕГ обаче приема в 164 СУ в София!
Confused

# 281
Фанси, разбирам, че публикацията Ви е неточна,  а по това което аз знам и невярна.
Confused
https://91neg.bg/2023/09/razpredelenie-na-uchenicite-ot-8-klas-p … bnata-20232024-g/
Напълно права е Фенси според този списък.
Санака е постнала линка на 164та за да може да сравните приема в двете гимназии…

# 282
Дамасцена, линкът към 164 СУ е непълън за разлика от сайта на 191 НЕГ. За 164 СУ няма информация за две паралелки .
Включих се не защото има значение надплановия прием  в двете училища, но не харесвам когато се дава някаква информация без да има източник да се провери. Има тенденциознос в такива постове.
Хубава вечер!

# 283
Дамасцена, линкът към 164 СУ е непълън за разлика от сайта на 191 НЕГ. За 164 СУ няма информация за две паралелки .
Включих се не защото има значение надплановия прием  в двете училища, но не харесвам когато се дава някаква информация без да има източник да се провери. Има тенденциознос в такива постове.
Хубава вечер!

Фанси, разбирам, че публикацията Ви е неточна,  а по това което аз знам и невярна.
Confused

Аз не знам вие какво знаете, че знаете. Цифрите в публичните източници говорят за 4 от общо 6 паралелки. В останалите две няма как да набутат 10 надпланови за да се конкурират с НЕГ. И не, няма тенденциозност. Информацията е публична и за двете училища. Аз лично не знам със 100% сигурност бройката само на една от шестте паралелки. В нея не виждам как ще сложат 10 надпланови(хайде и осем да са). Simple Smile Другата е с 27 деца, заради втората двойка близнаци.

А общото е защо точно в НЕГ има толкова много надпланов прием. А в другата гимназия(която дадох просто, като пример, защото знам цифрите от личен опит), която е не по-малко желана няма. Не ви ли прави впечатление? Wink Или и това е тема табу?

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 19:34 от Fancy

# 284
Здравейте,
Ако някой осмокласник все още няма комплект учебници (без НЕ) може да ми пише на лично.
В навечерието на новата учебна година пожелавам на всички ЗДРАВЕ и удовлетворение!

Общи условия

Активация на акаунт