Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 66 275
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Извинявайте. Става въпрос за Phantom на Paco Rabanne. Като се замисля, може да ми е дала или гореспоменатия black Phantom или да ми е дала дамския вариант. Отидох преди обед казах ѝ какво търся, и тя ми каза, че ще ѝ го донесат след обяд. Когато се върнах след обяда, тя като ме видя направо извади тубичката и ми напълни и реших да го миришат вкъщи. Сега не знам какво ми е дала 😅

# 211
Отдавна търся нещо с тамян.
Смола също много харесвам. Звучи интересно този аромат.
От сайт може ли да се поръча?
аз поръчвам от refanshop.bg защото доставката над 15лв е безплатна

# 212
Извинявайте. Става въпрос за Phantom на Paco Rabanne. Като се замисля, може да ми е дала или гореспоменатия black Phantom или да ми е дала дамския вариант. Отидох преди обед казах ѝ какво търся, и тя ми каза, че ще ѝ го донесат след обяд. Когато се върнах след обяда, тя като ме видя направо извади тубичката и ми напълни и реших да го миришат вкъщи. Сега не знам какво ми е дала 😅
Няма ли номер на парфюма, така може да се разбере.

# 213
  • София
Аз също имах предвид Phantom на Paco Rabanne.

# 214
А дали в шишетата има капки, така както ако си го вземеш наливен от магазина им? Трайни ли са тези от сайта?

# 215
Сполучлива имитация на Азаро хром да ми препоръчате и някой друг аромат със сходна сентенция. Simple Smile

# 216
А дали в шишетата има капки, така както ако си го вземеш наливен от магазина им? Трайни ли са тези от сайта?

точно тези в черните шишета са капсуловани. За мен cypress of italy е траен. Но забелязвам че бавно прибавят limited серията към нормалния си асортимент, така че предполагам скоро ще могат да се купуват и с повече капки, и в по-голямо количество (100мл)

# 217
Включвам се с Prada Paradox от Заг Blush е супер сполучливо и много много съм доволна!

# 218
Пак се включвам ,но не мога да не споделя Blush ,че Неро аква абсолю на Гиза ,е невероятно летен ,изключителен по моя вкус аромат.

# 219
Кой предлага  "Black phantom" на Kilian в имитация?

# 220
Мисля, че Гиза го имат.

# 221
Гиза и е страхотен😁
Кой е тия Неро аква абсолю👀

# 222
Гиза и е страхотен😁
Кой е тия Неро аква абсолю👀
Извинявам се грешката е моя Роберта Аква е летния ,а Неро абсолют е вечерния на Роберто Кавали.
Роберта Аква е летния
Неро абсолют нощния ,но са супер,а Аквата е толко летен като все едно си на Бали Sunglasses

# 223
  • Deutschland
От Рефан: дали наистина са тяхна разработка, а не имитации?

# 224
Имитации са. Тествах и нищо не харесах, но сега едва ли ще мога да цитирам, какво имитират. Дори продавачката първо каза, че са техни разработки и после започна да намеква, че според клиенти приличали на някои известни и харесвани парфюми.
 Единият май беше Narcotic Venus- потресаващо неприятен за мен, ако изобщо е това. За втория отляво става дума.

Общи условия

Активация на акаунт