Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 67 829
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Моля ,за препоръки за нещо лятно от Рефан?
Последно си взех Missoni Acqua 132 номер,хубав е ,но не ме грабна особено.

# 346
Днес правя тест на Cuir Beluga от Гиза разреден 1:2 преди месец почти. Зашеметяващ аромат, толкова топъл и гушлив. В първите 5мин усетих нотки на топъл крем брюле заради ванилията и се разтопих, след това усетих билки, като сухи листа на чай примесени с ванилия, не усещам никакви  цитруси или алдехиди. Много елегантен, топъл, леко пудрен нежен аромат. Ще се заредя с още задължително с това съкровище..

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 17:33 от Ilianapetrova

# 347
Cuir Beluga Гиза ми е любим , радвам се че има и други, който го обожават.
Белуга само на масло не съм разреждала, Илиянче , разреден по ли се открива топлината на парфюма?!

# 348
Cuir Beluga Гиза ми е любим , радвам се че има и други, който го обожават.
Белуга само на масло не съм разреждала, Илиянче , разреден по ли се открива топлината на парфюма?!
Аз имам само масло и разредих с 95% спирт. Нянам на спрей и няма как да направя сравнение. Имам Италика на масло разредено и после купен спрей, имаше минимална разлика. В спрея усещах по силно шафрана една идя, което на мен не ми пречи, даже след време ми станха еднакви 😊. Вероятно е от разредителя при мен е със спирт, при Милка е с нещо специално за парфюми май.
Ако има някой с опит и от двете бих се радвала да чуя мнение и аз, че се каня да си взема още 😁😁😁

# 349
Днес си взех Bvlgari Jasmin noir на Sansiro, траен е, но лично според мен няма общо с оригиналния аромат.
Внушавам ли си или имитациите си ми миришат на евтин парфюм 😀

# 350
Днес си взех Bvlgari Jasmin noir на Sansiro, траен е, но лично според мен няма общо с оригиналния аромат.
Внушавам ли си или имитациите си ми миришат на евтин парфюм 😀
Не си внушаваш. Много евтинеят 🤦♂

# 351
  • BG-DE
От имитация до имитация има разлика, някои са много добре направени и наистина е трудно да разбереш, че става въпрос за копие но има и не особено сполучливи, обаче така да се обобщава е некоректно още повече, че това с "евтинеето" е силно субективно. Преди години когато харесвах Черната орхидея на Т.Форд и я ползвах в оригинал моя приятелка я наричаше "онази евтина смрад" 😂

# 352
Здравейте! Знаете ли друга фирма освен тези - L'atelier parfum, да имат имитация на prada - paradoxe ? Аромата много ми хареса, но нещо трайността не ми хареса при тях.

# 353
  • Sofia
Divine - 766. По принцип не им евтиният парфюмите, имаш мостра, ако не ти хареса - връщането е безплатно.

# 354
  • Deutschland
Не помня да ми се е случвало имитация да ми "евтинее". Основно купувам два пъти годишно по отзиви в темата, рядко нещо самоволно. За мен цената не е определяща, нито за парфюм, нито за друго.

# 355
Дори и най-несполучлива имитация няма как да евтинее, защото съдържа същата пирамида на парфюма, който имитира. Може да е нетраен, може да преобладава спиртна нотка, но не ми се струва възможно да евтинее съчетанието. Но напълно възможно е нишов аромат за 500$ да евтинее, ако напомня на нещо масово. Бакара Руж от най-луксозен аромат започна да евтинее от момента, в който и във фитнеса започна да се надушва...

# 356
Здравейте! Знаете ли друга фирма освен тези - L'atelier parfum, да имат имитация на prada - paradoxe ? Аромата много ми хареса, но нещо трайността не ми хареса при тях.

ZAG

# 357
. Знаете ли друга фирма освен тези - L'atelier parfum,..
ZAG
+1 за Заг Зодиак и на D&P  е страхотен Парадокса Simple Smile Но и двата са добре направени!

# 358
Аз мога да кажа, че имам няколко по-хубави имитации от оригиналите, но има и оригинали неподлежащи на имитация. Осен това има и спряни парфюми, но се предлагат като имитация. Има и много несполучливи имитации, което може много да те разочарова, затова тази тема тук е много полезна 👍

# 359
Аз си купувам имитации на парфюми, които в оригинал просто са изключително нетрайни за мен. Така поне мога да се пръскам на воля без да се притеснявам.
Когато оригинала е много силен и ми трябват 2 пръскания от него просто си взимам мостра, защото една мостра ме кара доста време в този случай.
Няма да ме видите да дам 3 цифрена сума за парфюм Simple Smile
Надявам се скоро Dossier да предлагат в България за да може да ги обсъждаме заедно, разкошни са, много ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт