Отговори
# 105
  • Стара Загора
Никога не съм ги опитвала, но описанието ме заинтригува. Срещала съм продуктите в Инстаграм.

# 106
Не съм използвала продуктите. Чувала съм противоречи мнения за продуктите и бих ги пробвала лично.
За продуктите научих преди време от инфлуенсър, следя стариниците на the green bear и създателя им.

# 107
  • София
Не съм виждала продуктите и не съм ги пробвала. Разбрах за тях от темата, тук в БГ Мамма.
Сега доста се зачетох, дано има резултат Simple Smile

# 108
Имам чая, но лично при мен ефекта беше първите дни, след това не видях особена разлика. Не знам на какво се дължи, но продължавам да си го пия, ако не за друго поне е приятен Wink

# 109
Никога не съм опитвала продуктите ви. За първи път ги виждам днес, тук в темата. Бих се радвала да ги опитам. Имам доста кг качени след раждането, по време на бременността качих само 3кг,но след като родих  ,за 3години качих над 30кг ,малко объркващо но е факт

# 110
  • Beyond the stars
Не съм пробвала все още, пия подобен продукт и все се каня да пробвам и този бранд.

# 111
Не съм чувала и не съм пробвала ваши продукти.
Заинтересувах се, ще потърся и ще пробвам.

# 112
Не съм пробвала вашите продукти и тук от темата научавам за тях.
До сега никога не съм ползвала никакви продукти за отслабване, само диета и физическа активност. С годините става все по-трудно поддържането на оптималните килограми и май вече имам нужда от помощ.
Дано вашите продукти работят и имам възможността да се убедя лично!

# 113
До сега бях с " едно на ум" за подобни продукти, но темата предизвика любопитството ми. Не съм срещала информация за бранда, научих от тук . Бих пробвала от любопитство, а ще съм много доволна ако има и резултат.

# 114
  • София
Не съм пробвала тези продукти и от тази тема научавам за марката. Доста интересни продукти предлагат.

# 115
Не съм чувала за Вашите продукти. Сега от форума научих за Вас. От години имам проблем със задържането на вода и бих се радвала да ги пробвам.

# 116
Не съм опитвала от вашите продукти до момента, но видях добри отзиви във фейсбук и от там познавам марката. Ще се радвам, ако имам късмет да я пробвам.

# 117
  • софия
Не съм ползвала продуктите. Задържам вода, бих ги пробвала с удоволствие.

# 118
До днес не знаех за съществуването на този продукт и на тази марка.  Съответно не съм ги пробвала.

# 119
  • София
Току-що от форума разбрах за съществуването на такъв продукт. Не съм ползвала никога нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт