Отговори
# 90
Не съм ги опитвала, за първи път ги чувам. Научих от бг мама.

# 91
опитвали ли сте някои от нашите продукти и какви са вашите отзиви?
 Не, не съм.
Ако не сте ги опитвали, споделете ни къде видяхте за първи път нашата марка The Green Bear?
Разбрах от темата за продуктите,  с удоволствие бих ги пробвала.

# 92
Не съм пробвала продуктите на марката. Сега за първи път чувам за тях и за марката от темата. Силно привлече любопитството ми продуктът за корем, тъй като това ми е проблемна област откакто се помня.

# 93
  • В Космоса
Не съм опитвала продуктите на The Green Bear и за първи път се запознавам с тях сега от тази тема. Точно 2-3 бързи килограма надолу биха ми дошли екстра за предстоящата почивка.

# 94
Досега не съм опитвала продуктите. За пръв път чувам. С удоволствие бих опитала. 😉

# 95
Не познавам вашите продукти, но определено бих искала да ги пробвам.

# 96
Не съм използвала продукти от марката. За тях научих от темата в БГ-Мамма. Разгледах артикулите в сайта и ми направи изключително добро впечатление, че личности (лекар) застават с имената си зад продуктите.

# 97
Никога не съм опитвала продуктите. За първи път ги виждам днес, тук в темата. Бих се радвала да ги опитам. Имам малко килограми за сваляне.

# 98
  • София
Не съм пробвала вашите продукти, но с удоволствие бих опитала чая. За първи път чух за продуктите ви от форума бг мама.

# 99
Не съм пробвала никога,не съм ги чувала до сега. Бих пробвала,че едни 6-7 кг няма да е излишно да сваля. 😃

# 100
  • при моите деца .....
Не съм опитвала продуктите.
От форума научих за продуктите.
Задържам доста гечности.
Имам и излишни кг.

# 101
  • София
Не съм ги опитвала. Виждала съм реклами основно в социалните мрежи. Имам голяма нужда да сваля някой килограм, защото вече ми тежи.

# 102
Сега научавам за вашите продукти и съм любопитна да ги пробвам, тъй като имам доста натрупани килограми от зимата, а освен това ми предстои моренце ...

# 103
  • Бургас
Не съм опитвала продуктите…все още, но мисля да пробвам детокс чая. Научих за продуктите от фейсбук.

# 104
Не съм опитвала Вашите продукти и нямам впечатления, но с удоволствие бих изпробвала нещо с естествен произход в борбата с килограмите. За марката "The Green Bear" разбирам сега, от темата.

Общи условия

Активация на акаунт