Бръмбарите в главите ни

• 93 743
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 1 305
Ползвам дълги ръкавици от Икеа
Най-големите, за да се поставят и свалят без усилие. Издържат с месеци, никога не ми е влизала вода, освен когато се спукат
Скрит текст:

# 1 306
Аз ползвам ръкавици на Виледа, розови. Също купувам голям размер, за да ги свалям и слагам лесно. Може би съм придобила и ловкост, но не ми влиза вода в тях. Когато свърша да мия, избърсвам с кърпа. Имам еднократни от ДМ, с които меся кайма и понякога тесто. Имам впечатлението, че дм-ските са по-различни от тези, които купувам от аптеката, по-лъскави и удобни са. Много мразя някой да ме пипне с мокра ръка. Пощурявам! С майка ми сме имали не една и две разправии по въпроса.

# 1 307
Преди време беше писано в темата, че някои не могат да пият кафето си в стъклена чаша. Тогава се чудех каква е разликата, но от малко след това какво си втълпих, какво стана не знам, но кафето в стъклена чаша ми е ужасно даже да си го представя. Само порцелан или картонена. 🤷🏻‍♀️

# 1 308
  • Бургас
Аз кафето си го пия само в любимата си чаша! От порцелан е!
В друга чаша не ми е вкусно!

# 1 309
  • София
Аз пък много обичам кафе в стъклена чаша.
Но за у нас си взех порцелан със златен ръб.
Не мога без кафе!

# 1 310
Току що се сетих за един друг мой бръмбар (покрай тема във форума) Искам да сложа екстеншъни, но имам съпротиви да барна чужда коса камо ли да я нося.
Не пипам коси полазват ме тръпки, добре, че не се налага да съм фризьор Joy

# 1 311
  • Fairbanks, Alaska
Аз пък ако си купя кока кола, винаги купувам само 0.5 литра. Струва ми се по-сладка от тази от 2 литра. Тук в Германия си купувам и сметана за пиене. Има две разфасовки-0.25 литра и 0.5 литра. Познайте отново коя ми е по-сладка?

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 19:21 от Natael-1485

# 1 312
На мен пък кока-колата в кенче ми е по-сладка от другите в бутилки. Изключвам в стъклените дундести бутилки,но те трудно се намират и са бая скъпи.

# 1 313
За момент си викам: баси колата, харчи 0.5л/км

# 1 314
  • София
По принцип колата в кенче се произвежда на различно място. Понякога се внася. Когато се приготвя напитката, към концентрата се добавят местна вода и захар и вкусът може да варира. Аз наскоро пих кола от машина и беше много яка!

# 1 315
О да,колата от машина е много вкусна. Не знам защо. Като дете след тренировка по самбо,вече приятно уморени,ходехме до едно кафене и изпивахме студена кока-кола от машина. Божествено!

# 1 316
Колата не я правят съвсем една и съща в различните държави,та ако е внесена от другаде може и от това да има разлика. Различно сладки са безалкохолните, не изключвам и други разлики да има.

# 1 317
За момент си викам: баси колата, харчи 0.5л/км

Аз си помислих, че винаги си купува кола с 0,5 литрови двигатели Simple Smile.

# 1 318
Впрочем не е далеч от истината... Ако не се лъжа мотопедите или скутери ги наричат,сипвате един литър бензин и карате сто километра. Yum

# 1 319
И на мен кола от кенче ми е по-вкусна.

Общи условия

Активация на акаунт