Бръмбарите в главите ни

• 93 743
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 1 320
Аз изпитвам гнус да пия от кенче. Все си представям как са го опипвали в магазина. Гледам по възможност да взимам кенче от стек и да е било покрито с найлона. Вие миете ли горния ръб на кенчетата преди да ги отворите?

# 1 321
Не. Нищо няма да ми стане ако не го измия

# 1 322
  • Mediterraneo
Кока- кола от машина вкусна? Бръмбар ми е на мене, не я понасям. На работа сме с bag in box, можем да пием на корем, ми то нито е вкусна, нито е сладка, има дъх на това фолио, в което стои, изобщо не.

# 1 323
Никога не ми е била вкусна колата от машина. Струва ми се разредена и недостатъчно газирана.
Аз не понасям бира в пластмасови бутилки. Не, че не мога да я пия, ама ми се струва светотатство и я бойкотирам.

# 1 324
Много рядко пия безалкохолни, но ако са кен - бърша с мокра кърпа горната част.

# 1 325
Ако става въпрос са постмикс машина, то там напитките за мен са чист сироп и газариността зависи двуокиса. Имах период в който пиех ама от години вече не пия безалкохолни и сокове.

Работила съм на място, което имаше такава машина като сложиш нова пълна бутилка двуокис са супер газарини даже за мен прекалено газирани, а като свършва двуокиса супер сладък негазиран сок.

# 1 326
  • София
Предпочитам да пия от кенче със сламка. По този повод, пълен бръмбар са ми хартиените сламки - ужасно гнусни са ми като омекнат.
Кефя се като малко дете на пластмасови сламки и даже си бях купила пакет от Гърция.

# 1 327
Ами те са си гнусни, разкисват се такива, не знам на някого да му харесва да дъвче мокър картон...
Намирала съм си пластмасови из левчетата, тия картони да си ги ядат, аз не ги искам.

# 1 328
  • Майничка
Заредила съм си метални сламки, даже в чантата си нося една, увита в стреч фолио, точно за заведения с картонени.

# 1 329
Предпочитам да пия от кенче със сламка. По този повод, пълен бръмбар са ми хартиените сламки - ужасно гнусни са ми като омекнат.
Кефя се като малко дете на пластмасови сламки и даже си бях купила пакет от Гърция.
Ами това не е бръмбар, тези сламки са много неприятни.
Аз все още имам не зная откъде пълен пакет пластмасови, останали са ми. Освен това, през пролетта си купих от Пепко метални, много не ми харесаха, но синът ми си ги избра.

# 1 330
Пластмасови сламки си поръчвам от алиекспреса.

# 1 331
Никога не пия със сламка. Губи ми се вкуса на питието.

# 1 332
  • Бургас
Сламки не обичам. А пък металните...само като си представя, как може да им останат налепи по вътрешността и... Не, благодаря!

# 1 333
Те се продават в комплект с четка. И аз не ползвам сламки, но имам.

# 1 334
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Аз пък имам стъклени от джъмбо. За 4-5 лв бяха 4 бр. С четка. Прозрачни са и се вижда, ако има мръсно... Много, много си ги харесвам и си ги пазя.
Но най-най-странната сламка, през която съм пила беше едно блъди мери в един бар с дебел кух спагет вместо сламка.
То взе, че се накисна и стана ...

Хартиените и аз ги мразя, но и не ми се случва често да ги използвам.

Общи условия

Активация на акаунт