Бръмбарите в главите ни

• 93 742
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 1 335
След прочитането на последните мнения си налях една чаша кола от половинлитрова бутилка. Мои близки бяха убедени, че фантата в Гърция е много по-вкусна от българската и се носехме със стекове фанта. Наскоро пък бях просветена, че газирани напитки у нас са по-вкусни, защото водата ни е хубава. ИдИ го рАзбери.

# 1 336
Е, на един едно му е по-вкусно, на друг друго... Аз имам и около мен хора които твързо смятат че диетичното Пепси е по-вкусно от това със захар, за тях и за техния вкус явно е така.

# 1 337
  • Fairbanks, Alaska
Фантата в цяла Европа е вече с еднакъв вкус. Последните разлики във Фантата бяха през 2016-2017 година някъде. Тогава купувах от Германия и беше много сладка. След това купих от 5 държави още-все един и същи блудкав вкус. Само в Сърбия през 2018 година, Фантата в стъклени бутилки имаше сладък вкус.

# 1 338
Не лягам без чорапи без значение от сезона. Не знам при мен дали е точно бръмбър, тъй като не го правя, защото така "трябва", а защото така се чувствам по-комфортно Grinning Но видях, че и други хора го споменават, та реших и аз да се включа

Другото, което е, доста често след като изляза се чудя дали съм заключила входната врата. Откакто забременях, мозъкът ми се поизпари малко Laughing

# 1 339
И в топло време лятото ли пак така с чорапите?

А аз като ми стане топло, първо босо стъпало се подава изпод завивката, да се охладя малко... Бившият ми с години не можа да свикне и се изумяваше на "фината настройка" - според това колко ми е топло, колко ще си отвия краката. Улавяла съм го чак с глас да се смее, много му било забавно как съм си оставила само петата да стърчи навън или само пръстите, понеже точно толкова отвито ми трябва Joy Отначало, незнаейки че така правя, доста ми е завивал краката като ги види отвити... Той се отвива от горния край ако му е топло, а аз държа гърбът ми да е завит ако ще съм завита.
С предишен партньор преди време май същото го бяхме играли, завивал ми краката цяла вечер да не изстинат, пък аз все съм ги отвивала в съня си Grinning

# 1 340
Оо, да. И през лятото Grinning
И то не само чорапи, спортен сутиен също. Пижама с презрамки не мога да нося. Трябва да е с къс ръкав и през лятото и през зимата
Така като се чета, май наистина са си бръмбари Joy но така ми е най-комфортно

# 1 341
И бръмбари да са - твои са си, никой не може да ти ги вземе Grinning И не бива, де, то пък не е нещо лошо.
Просто се зачудих не ти ли е горещо с чорапите, много малко хора са чаааак толкова зиморничави че и лятото да ги търпят.

# 1 342
Толкова не мога да търпя чорапи, че само в най-студените дни обувам вкъщи. Дори и по студовете, навън ходя само с най-тънките 3/4 чорапи. Предпочитам да обуя топла обувка, но с тънък чорап или чорапогащник.

# 1 343
И аз като Pony69. Дебели чорапи въобще нямам, само от тези като чорапогащник. Ако толкова се наложи, присвоявам си от мъжа ми. Имам психогическа травма от... детската  градина. Там едната учителка ми обуваше чорапи за следобедния сън и изобщо не успявах да заспя, опитвайки се тайничко да си ги събуя под завивката. Тя после минаваше и пак ми ги обуваше. Прибирах се от градина изтощена и недоспала от тази борба. Петдесет години минаха от тогава , още наваксвам със съня Simple Smile. Без чорапи!

# 1 344
И бръмбари да са - твои са си, никой не може да ти ги вземе Grinning И не бива, де, то пък не е нещо лошо.
Просто се зачудих не ти ли е горещо с чорапите, много малко хора са чаааак толкова зиморничави че и лятото да ги търпят.

Не, изобщо даже. Като заживях при моя мъж даже и той беше много изненадан от това Joy
Преди 2 години имах някакви болки в ходилата и ми се наложи да се опитам да спя без чорапи, беше ужасно

# 1 345
  • Пловдив
И аз от отбора с тънките чорапи. Къси, не 3/4. В къщи - без чорапи, независимо от сезона и студа.

# 1 346
+1 ЗА чорапите!
Задължително си лягам с чорапи. По някое време се стоплям и ги събувам. Но не мога да заспя, ако не съм с чорапи. Само в нааай- ужасната жега лятото, за един много кратък период, спя без чорапи.

Като стана дума за спане - свикнала съм да спя на сравнително светло, защото точно пред прозореца на спалнята ни има улична лампа. Абсолютно не мога да спя на съвсем тъмно. Не, че ме е страх. Satisfied Просто ми е некомфортно да не виждам нищо в стаята. Когато спим на чуждо място и не ми е достатъчно светло, задължително оставям да свети в банята или в коридора.

# 1 347
  • Mediterraneo
Аз обратно. Пълна непрогледна тъмнина ми е необходима за заспиване. Лятото това ми е проблем, ММ разтваря врати, щори и пердета, за да минава въздух. А мен дори светлината от луната ме дразни, ако я виждам. Малката ми дъщеря закрива разни светещи зарядни и машинки, за да не усеща светлинките Simple Smile Иска да утрепе климатика, че му светят разни индикатори, ама поне са в неутрална светлина, не червени и зелени.

# 1 348
Аз съм същата, светлината ми пречи да заспя, независимо каква е, колко е и откъде идва.

# 1 349
  • Deutschland/HE
За това имаме външни ролетни щори.
Преди години не ми беше проблем, но в Германия май се разглезих и като се прибера лятото ми пречи светлината сутрин и се събуждам рано.

Общи условия

Активация на акаунт