Бръмбарите в главите ни

• 93 811
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 165
Убихте ме с тези висящи атрибути и телеса.
Не спя гола и никога не съм го правила. И зиме, и лете спя с тениски на мъжа ми. Той има повече дрехи и обувки от мен. Цялата широка релса в гардероба е заета с негови тениски, така де - с “нощници“. Не ми дава да спя с всички, естествено. В интерес на истината, ако човек спазва добра хигиена, сменя редовно спалното си бельо, не виждам причина защо да не спи гол. На мен самата не ми изглежда странна идеята и бих пробвала да видя как ще се чувствам.
Аз, от друга страна, не харесвам хавлии. Кърпите ги ползвам само за ръце и мокра коса. Никога не си бърша лицето, след като го измия. От банята също излизам гола. Обичам усещането водата да попива в мен, като малко преди да попие цялата, нанасям крем/масло на лицето и лосион на тялото. Лосионите винаги ги разреждам със зехтин. Парфюмът винаги го пръскам само върху “топли“ точки по тялото, никога върху дрехите. При мен я няма параноята да подбирам идентични с цвета на дрехите щипки, вероятно живея една идея по-леко от останалите 99% население на земята.🙂

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 19:39 от green_lizard

# 166
  • Далечният изток
Някой си пръска парфюм върху дрехите?!

# 167
Някой си пръска парфюм върху дрехите?!
Аз също. 🙈

# 168
  • Майничка
... гърди полегнали на една страна, корем на друга ...
От 10 мин. се опитвам да го докарам, не става, да му се не види!
Всички дадености имам, но явно ми липсва винт в областта на талията.😠

Иначе спя с всички дрехи подръка - в случай на успиване, не на земетресение.

# 169
Върху връхни дрехи - палта и якета, съм виждала да го правят.🙂 Не го отчитам за грешка, просто аз не го правя. Обикновено е деликатно - 2-3 пръски парфюм, без да стават видими петна.

# 170
Не съм предполагала, че да спиш гола се води бръмбар. Laughing За мен си е съвсем нормално, целогодишно спя само по долно бельо, а мъжа ми съвсем гол. Много си ни е свободно, удобно, а и откъм естетическа гледна точка нямаме грешка. Satisfied

# 171
    За мен е бръмбар да спиш със сутиен.

# 172
    През зимата слагам чорапи само върху пръстите на краката. Гледката е нелепа Joy
    Като шапки върху дървен стобор или презерватив пред изхлузване. Идеята е като се затопля те сами да паднат.

# 173
    • тук и там
    Не мога да си представя да  спим голи с ММ , при наличието на деца. Не, не бих стресирала децата  с голите ни тела, после с години ще  трябва да плащам сигурно за   психотерапия..Grin..

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 22:53 от Кайсия

# 174
    У нас голотата не е тема табу, но не сме се разхождали голи из къщи, нито сме спали голи - и преди да имаме дете, и после - пред него. Simple Smile
     Аз не мога да спя гола, не ми е приятно, може да съм по тениска и гащи лятото, но чисто гола - не.

# 175
    • София
    Мъжът ми може да спи всякак - гол, облечен, с чорапи, бос, на дивана, в кревата, на стол, в превозно средство, на гости. Само да му докосне главата възглавницата, отнася. Да му мисля аз с моя нервозен сънлив бръмбар, дето му трябват специални табиети за заспиване. Те включват тишина, моето легло, липса на сутиен, наличие на гащи.

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 00:36 от бъръльо-бъръльо

# 176
    А бръмбарите ви дълголетници ли са? 😀
    Има ли такива, които са си отишли?
    Имате ли такива, с които се борите, или всички си ги обичате?
    Предлагам, че е възможно някои бръмбари да се предават по наследство.
    Това не е точно бръмбар но дълги години съм била булемичка, е и анорексичка но за кратко. Та в този период постоянно мислех за храната.
    Днес това вече не ми е проблем но понякога прелита по някоя заблудена мисъл- насекомо свързана с храненето.
    За чистенето вече споделих, че отпадна като стрес-бръмбар. В смисъл, обичам да ми е чисто, редовна съм, но кратки периоди на не изрядна къща, куп чинии и боклучета по пода не ме дразнят.
    От истинските окр ритуали съм преминала през многократно повтарящи се миене на ръце и други части на тялото. Имаше причини според мен за поведението ми. А може и така да ми се е струвало само.
    Сещам се за бръмбар на много близка роднина - пералнята не бива да се пуска в няколко поредни цикъла без почивка между тях.😏

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 00:51 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

# 177
    • София
    Някои си отиват. Нови заемат местата им. Други са непобедими. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 178
    Лятото спим голи, но всеки има до леглото сатенен халат, с които излизаме ако се налага (до баня, тоалетна, или някаква спешност). Когато децата бяха малки, лятото спяхме по тениска и гащи, защото имаха навика да нахлуват и да лягат при нас. Това до към 5 годишни. След това лека полека си върнахме ексклузивността на спалнята само за нас, и никой не нахлува без да почука и да му бъде отворено или казано "да, влез". Същото обаче важи и за техните стаи. Така че нямам представа как спят - голи или облечени, в общите помещения са по летни пижами, по тениски, шорти и подобни. Личното пространство е важно, но също така важно е да зачитаме чуждото.

# 179
    Ой, страхотна тема.
    Споделям доста от описаните бръмбари. Имам манията да подравнявам нещата и разни недовършени действия ме човъркат дълго - например гледам филм, някой влиза и оставя вратата отворена. В такива моменти едва следя действието, мисля само за тая врата дето някъде на заден фон зее Laughing

За спането с/без чорапи и бельо, както и на тъмно/светло мисля, че е по-скоро въпрос на комфорт, а не бръмбар.
    Но след като ви изчетох, установих, че съм имала доста повече бръмбари в младите си години. Сега определено броят им е нищожен.

Общи условия

Активация на акаунт