Не спя гола и никога не съм го правила. И зиме, и лете спя с тениски на мъжа ми. Той има повече дрехи и обувки от мен. Цялата широка релса в гардероба е заета с негови тениски, така де - с “нощници“. Не ми дава да спя с всички, естествено. В интерес на истината, ако човек спазва добра хигиена, сменя редовно спалното си бельо, не виждам причина защо да не спи гол. На мен самата не ми изглежда странна идеята и бих пробвала да видя как ще се чувствам.
Аз, от друга страна, не харесвам хавлии. Кърпите ги ползвам само за ръце и мокра коса. Никога не си бърша лицето, след като го измия. От банята също излизам гола. Обичам усещането водата да попива в мен, като малко преди да попие цялата, нанасям крем/масло на лицето и лосион на тялото. Лосионите винаги ги разреждам със зехтин. Парфюмът винаги го пръскам само върху “топли“ точки по тялото, никога върху дрехите. При мен я няма параноята да подбирам идентични с цвета на дрехите щипки, вероятно живея една идея по-леко от останалите 99% население на земята.🙂
За мен си е съвсем нормално, целогодишно спя само по долно бельо, а мъжа ми съвсем гол. Много си ни е свободно, удобно, а и откъм естетическа гледна точка нямаме грешка.

..