Бръмбарите в главите ни

• 93 906
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 900
Е, как без бельо?
Не мога да си представя да съм без бикини, имам такива само за вкъщи...
Сутиена го хвърлям веднага като вляза, след като си събуя обувките.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 15:45 от monii

# 901
  • София
И аз ходя с пижами без бельо. Сменям ги всеки ден.

# 902
И аз ходя вкъщи без бельо, сега разбирам, че не съм единствена. Имам приятелки, които даже спят със сутиена и като кажа, че не нося бельо вкъщи, ме поглеждат учудено.

# 903
Бррр, аз се чудя как по-бързо да го сваля, как ли пък няма да легна да спя със сутиен Grinning
То все едно с обувките да легна - това са неща за навън, не за вкъщи! Grinning

# 904
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Аз съм от тия дето спят със сутиен. Спортен, без банели, но иначе си залягам бюста, притискам, прискрипвам и боли много гадно. Без сутиен все едно съм гола... А не обичам да съм гола.
И много обичам да ям в движение - в кола, във влак, в автобус... Докато вървя.. Joy
Лудница.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 18:05 от CvEtEmOe

# 905
Аз през лятото спя абсолютно гола. А иначе си накупих поне 10 летни нощнички, ползвам ги пролет и есен.

# 906
Аз съм от тия дето спят със сутиен. Спортен, без банели, но иначе си заллягам бюста, притискам, прискрипвам и боли много гадно. Без сутиен все едно съм гола... А не обичам да съм гола.
И много обичам да ям в движение - в кола, във влак, в автобус... Докато вървя.. Joy
Лудница.
А, моите са си сериозни сутиени, с банели и всичкото му, повечето имат даже на страничния шев "арматура". Правилно избрани забравям че са на мен докато ги нося денем, но като легна да спя последното което ще ми хрумне е да имам и това на себе си Grinning Сега лятото пък да не се чува, аз щом прежалвам завития гръб заради жегата, как ли пък няма нещо друго да сложа върху себе си Grinning

Нощничките са за развяване из къщи, че сатенът се усеща леко по-хладен върху кожата. За спане - ами аз ако искам нещо да ми топли, не са те. Ако ми е горещо - пак не ги искам Grinning

# 907
  • Атина
Е, с често изпиране на долнищата. Blush
Ей сега се усетих за още нещо шашаво- когато варя или пържа нещо в съд с дръжка, при свалянето от котлона, дръжката задължително трябва да сочи към стената. Изпитвам панически ужас, че ще закача дръжката и ще обърна горещата храна върху себе си.

# 908
Да ходиш без бельо вкъщи и по пижама може, ако човек живее сам. Така си мисля.

# 909
Да ходиш без бельо вкъщи и по пижама може, ако човек живее сам. Така си мисля.
Ако някой очаква да му се издокарвам в пълно снаряжение вкъщи вместо да си сложа нещо комфортно, няма да искам да живея с него Grinning
За щастие, от половинка до сега не съм имала оплаквания, независимо със или без пижама се развявам из къщи Joy Вече ако сте повече хора и не е само партньорът е ясно че не става без, но точно в пижама човек и пред децата си не виждам кое му е неприемливото.
Моите пижами май повече са носени извън леглото, отколкото за спане.

# 910
  • София
Нищо не се вижда, ако имам тениска и долнище или потник и панталонки. Не понасям нещо да ми стяга. Съответно свалям и всичко друго - часовник, обици, бижута. Само леко хлабаво скрънчи на косата. А, да. Спя със вързана коса. Тъй като е дълга, ме дразни много вече.

# 911
Това с вързаната коса е здрав разум а не бръмбар. Особено ако се въртиш като мен по много, сутринта ще е цялата оплетена... Смених калъфките със сатенени че на истинските копринени цените ме стресират. По-добре е, но оставя ли я да порасне повече, си я връзвам и аз вечер.

# 912
  • София
Тогава ми в бръмбар, че трудно понасям дълга коса. Сега ми е вече до сутиена, рядко е била толкова дълга и направо полудявам.

# 913
Има лесно решение Grinning Ами чакам да минат жегите защото като я скъся пак колкото съм наумила, няма хич да мога да я вдигна и сега не ме устройва да е толкова къса.
Беше ми бръмнало че ми се носи дълга коса в продължение на години. Мина ми Grinning

# 914
Добре де момичета, ходите без бельо ама... Мъжете ви как реагират ? Аз вкъщи ходя с гащи и рокли, без сутиен , ама ММ постоянно ме закача и ме вбесява 🤦. Представям си , ако ходя и без гащи. Те са ми като броня , за самозащита 😂😂😂😂. Откакто се роди детето (5 години вече), никога не съм седяла с отвързана коса повече от 10 минути, задушавам се направо.

Общи условия

Активация на акаунт