Бръмбарите в главите ни

• 93 848
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 1 050
Не бих близнала кисело мляко със захар,бляк,много ми е гадно. Мога с мед,сладко,агаве,но със захар ми е отврат,не знам защо.
На мен ми става лошо,когато се возя на задната седалка и особено, ако чета списание,книга или в телефона, ако гледам през прозорцете по-бива. Никога не ми е ставало лошо,когато шофирам аз,независимо от скоростта или има ли много завои.
Друго,което съм забелязала-от малка обожавам аромата в магазин за плодове и зеленчуци.

# 1 051
  • Пловдив
И на мен ми става лошо в кола ако чета, достигнах до извода, че е от това, че главата ми е наведена надолу. Като я изправя нямам проблеми.

# 1 052
При проблеми с вестибуларния апарат е добре погледът да е насочен само напред.
Бръмбар ми е, че без парфюм и слънчеви очила не мога да изляза от дома и целият ден ми е крив, ако не ги нося, дори и зимата.

# 1 053
  • Далечният изток
За очилата например при мен не е бръмбар. Аз съм със светли очи и светлината ме дразни, затова целогодишно съм със слънчеви очила. А парфюмът... Ми искам да им ухая хубаво като се срещам с хора Simple Smile Това си е суета.

# 1 054
Бръмбар ми е като има кашкавал, сирене или салам да отрязвам крайните парчета, защото са ми по вкусни. Само за хляба не важи.

# 1 055
При проблеми с вестибуларния апарат е добре погледът да е насочен само напред.
Бръмбар ми е, че без парфюм и слънчеви очила не мога да изляза от дома и целият ден ми е крив, ако не ги нося, дори и зимата.

И обиците. Купувам си обици, ако случайно съм излязла от нас без.

# 1 056
От фъстъците винаги първо изяждам начупените (половинки) и обелените. За десерт си оставям целите с люспи и сол по тях. Yum

# 1 057
От фъстъците винаги първо изяждам начупените (половинки) и обелените. За десерт си оставям целите с люспи и сол по тях. Yum
И аз правя същото. Честит празник на всички.

# 1 058
От известно време като трябва да излизам някъде с колата дори за кратко и да не трябва да слизам, гледам да се облека с малко по читави дрехи и обувки, та ако стане ПТП (не дай си Боже) и трябва да слизам от колата да не съм с домашните си дрехи и джапанки примерно или без сутиен под блузата и т.н. 🤦🏻‍♀️

А и също много често като си лежа си представям как става земетресение. Не знам защо.

# 1 059
От известно време като трябва да излизам някъде с колата дори за кратко и да не трябва да слизам, гледам да се облека с малко по читави дрехи и обувки, та ако стане ПТП (не дай си Боже) и трябва да слизам от колата да не съм с домашните си дрехи и джапанки примерно или без сутиен под блузата и т.н. 🤦🏻‍♀️

А и също много често като си лежа си представям как става земетресение. Не знам защо.
Имам приятелка, която освен това винаги гледа да е с хубаво бельо, епилирана, маникюр, педикюр, а бе всичко да ѝ е топ, че ако не дай Боже стане нещо да не се излага пред лекари и тн.

Няма да разказвам как миналата година с детето и кучето тръгнахме на дневно гости на приятели в едно село. Кучето повърна върху мен, ама стабилно, наложи се да свалям панталона, а нямах резервен. През целият път се молех да не ме спрат полицаи, детето каза, че това му е най-позорният ден в живота.

# 1 060
  • UK
Аз винаги оправям къщата, като излизаме, ако случайно нещо стане и полиция трябва да влезе да е подредено.

# 1 061
Ехеееее! Това мойто нищо не е. Joy Разсмяхте ме, дами. Joy

# 1 062
  • Glasgow
Аз винаги оправям къщата, като излизаме, ако случайно нещо стане и полиция трябва да влезе да е подредено.
като сме на тема подреждане, зимата бях много болна, нямах сили да стана, само колкото да отида до WC, почти не мърдам от леглото, около мен навсякъде използвани носни кърпи, абе ужас, и си мислех ако умра сега, който ме намери ще помисли, че съм егати мърлата, и станах за да пооправя🫣

# 1 063
Преди да изляза проверявам дали всички уреди са изключени, проверявам крановете на чешмите дали са спрени. Като заключа, натискам бравата по няколко пъти дали съм заключила. Навън като вадя нещо от чантата си, оглеждам за 3-4 секунди дали не съм извадила нещо от чантата и да е паднало на земята.

# 1 064
И аз

Общи условия

Активация на акаунт