Бръмбарите в главите ни

• 93 848
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Sofia
И аз се старая да е подредено,изчистено,проветрено…,че съм имала преди години няколко гафа с неочаквани гости или съседи и много сконфузно ми е било 😏

# 1 066
  • София
Между другото, и аз така се "карам" да оправя основно. Внушавам, си че някой важен ще дойде на гости и лъскам къщата.
Обаче от водомерите винаги засичаха бъркотия! 🤣🤣

# 1 067
От известно време като трябва да излизам някъде с колата дори за кратко и да не трябва да слизам, гледам да се облека с малко по читави дрехи и обувки, та ако стане ПТП (не дай си Боже) и трябва да слизам от колата да не съм с домашните си дрехи и джапанки примерно или без сутиен под блузата и т.н. 🤦🏻♀

Не съм сама значи.
Също и дори само гараж- път- гараж да ми е излизането (прибиране на дете или мъж отнякъде), ако е студено- винаги взимам и връхна дреха, съобразена с другото облекло, в случай, че стане нещо и ми се наложи да стоя навън да чакам пътна помощ, полиция, линейка, знам ли още какво. Да не дава Господ, де. 🙏

# 1 068
Аз връхна дреха, одеало и малка печка, която се включва в запалката наред с още някои неща си карам в багажника точно за такива случаи, Simple Smile но това не е бръмбар точно знам.Blush

# 1 069
И аз имам същите неща в едната кола/ наречена "дизела" Blush - един полар/яке, печка-духалка (ако се озовем в неотоплен хотел зимата), одеало, джапанки, слушалки и ръкавици
Човек никога не знае...

# 1 070
Навик от живота в Канада - яке. Навик от живота в Хюстън - джапанки, бански,хавлия ( тези си ги мъкнех и преди да се омъжа ,във Варна), +препарат за комари и слънцезащитна. От как имам дете - одеало и възглавница+ торбичка с лекарства за първа помощ ( по 2-3 хапчета от вид). Това във всяка кола, умножено по 3.... Според ММ си мъкна като охлюв къщата, но пък много често му се налага да ги използва
Преди носех и чук, заради ураганите и наводненията, но отках разбрах, че е облегалката за глава върши тази работа, махнах чука. А и имам запалки ( от онези за оцеляване(

# 1 071
,а бе всичко да ѝ е топ, че ако не дай Боже стане нещо да не се излага пред лекари и тн.
Последното нещо което ще гледат лекарите е как е облечена. Joy
Едит: Аз преди отивах н работа с комплект батерии и три нови химикалки. Задължително

# 1 072
Какви батерии?

# 1 073
В една къща, когато е разтребено, дори да не е чисто никой няма да забележи. Но ако е дезифекцирано, а ръзхвъляно ще се забележи.
 От малка съм наученана да оставям всичко в ред.
Е не, чистя всяка сутрин, даже почти не чистя, но понеже и излизам последна минавам, оправям легла, сгъваем разхвърляни дрехи.
Това е бръмбар.
Щото първи се прибира  МН.

# 1 074
МН кой е?

# 1 075
# 1 076

Моя ненагледен. 🤣 Недовършен... Или по форумски ММ.
А каква е батерията  RO3 (A...?

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 21:35 от *Биле омайно

# 1 077
За какво батерии? Joy

# 1 078

Моя ненагледен. 🤣 Недовършен... Или по форумски ММ.

Аз си го изтълкувах като "моят недодялан", но си премълчах Simple Smile.

Моята щерка също може да издържи поне три дни под обсада в колата си. Тя, въобще, е доста за тази тема... Аз съм майка й е не съм като нея Simple Smile.

# 1 079
За слушалки. Joy
R03 или три А-та. Волт и половина от най-тежките

Общи условия

Активация на акаунт