Частни училища - информативно-дискусионна тема -60

• 54 680
  • 774
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Да, вероятно не е само това причината, особено по математика. Аз по-скоро имах предвид природните науки. Но труден материал си е това, университетски, аз не очаквам средна оценка 6 /или близо до 6/ по него дори от СМГ по математика.

# 136
  • София
Да, вероятно не е само това причината, особено по математика. Аз по-скоро имах предвид природните науки. Но труден материал си е това, университетски, аз не очаквам средна оценка 6 /или близо до 6/ по него дори от СМГ по математика.
Да, това за шестиците или около тях  като масова оценка е ясно, но в СМГ, вероятно и в  ПЧМГ, има деца и с 3 и нещо..Sad За първото у-ще съм сигурна от  пряко споделено, за второто само подозирам при този среден успех..

ПП И сега ще дойде Нострадамус да каже, че така става с този пусти БЕЛ в 7 клас..Laughing Да, ама не, понеже последният приет през 2018  е с бал 446 и малко и  БЕЛ не го е спънал при отлична математика.

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 17:53 от пенсионирана русалка

# 137
  • София
Благодаря ви Русалке и Мецане Flowers Hibiscus
Пускайте от време на време по още нещо Simple Smile

# 138
  • София
Не зная видяхте ли, че СМГ са обявили 31 незаети честа за 5 клас. Предполагам, че това може да доведе до някои размествания в частни училища.

# 139
  • София
Колкото доведе и миналата година Joy Просто системата на класиране не е домислена за двете МГ-та и става дублиране, та класиранията се влачат по цяло лято... Реално, който има шансове си знае още с излизането на резултатите, а още повече след 1-во класиране, когато стават ясни и истинските кандидати, не само явилите се на състезанието.

# 140
Здравейте. Моля , за съвет за гимназия след седми клас- Дорис Тенеди и Британика парк скул обсъждаме към момента.
Всяка информация ще ми е полезна. Детето е с В1 по немски и английски . Езиците му харесват.
Благодаря:)))

# 141
  • в страната на чудесата
Аз не зная нищо за двете училища след 7 кл
Иван Апостолов опитахте ли

# 142
  • София
Иван Апостолов не се знае дали ще имат места. Голям наплив има тази година и за там.

# 143
Здравейте, знаете ли други училища с интензивна подготовка по математика 5-7 клас освен Питагор и ПЧМГ? Четох за математическа паралелка в българско школо….Ще съм благодарна ако някой ме ориентира ! Благодаря предварително !

# 144
Здравейте, знаете ли други училища с интензивна подготовка по математика 5-7 клас освен Питагор и ПЧМГ? Четох за математическа паралелка в българско школо….Ще съм благодарна ако някой ме ориентира ! Благодаря предварително !
В БШ също би трябвало да има такава паралелка, какти и в ОТ.
В БШ първата такава, трябва да е завършила тази година. Но знам за две деца които са я напуснали. А като им гледам резултата на НВО изобщо не виждам да имат деца с по-засилено обучение по математика.

# 145
  • София
В ТЕ хорариумът по математика е 8 или 9 часа седмично в периода 5-7 клас.

# 146
  • в страната на чудесата
И с този хорариум не са цъфнали. Други мат училища няма. В ТЕ имаха Григор Наков ако още е там, отиде от -25-то и е много добър учител. Но не съм сигурна, че само това е достатъчно

# 147
  • София
Нямам намерение да коментирам дали са цъфнали или не, тъй като въпросът на дамата беше друг.
Григор Наков все още е там.

# 148
Благодаря ви!

# 149
  • София
Какво разбирате под "интензивна подготовка по математика"? Състезателни задачи или по-голям хорариум, стабилна подготовка за НВО?

Общи условия

Активация на акаунт