Отговори
# 615
И аз се глася да раждам без упойка, но ще видим. Не го изключвам изцяло като опция.

Вчера бях на преглед и тонове. Всичко е нормално. Бебето е към 3300 гр. вече. Утре влизам в 38-ма седмица. Отговаря си изцяло на седмицата бебчо. Разрезът ми е Ок и докторът каза, че имам 99% шанс да си родя естествено. Надявам се всичко да е Ок.

# 616
Здравейте и от мен и честито на всички родили мами Simple Smile Много е хубаво колко активна ни е темата и то с такива хубави поводи Simple Smile
  Моята госпожица е 2800 в 35+2, главично. Завъртя се така доста рано - към 23-24 седмица. От последният преглед се откри, че си е омотала пъпната връв около вратлето и плацентата вече е започнала да застарява(2 степен е), но все още се надяваме да се роди естествено. Ходя по 2 пъти на седмица на тонове и стискам всички палци да е добре Simple Smile Относно упойката и аз мисля да реша на място.
 От миналата седмица вече си имаме и боядисана детска стая и всички големи неща купени. Та това е от мен за сега Simple Smile Успех на всички мами, големият бебешки бум започна🩷🩵🩷🩵🩷🩵

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 17:07 от Melkataaaa

# 617
Към вече родилите, колко часа преди секциото ви казаха да спрете да хапвате и пиете вода?

# 618
  • Пловдив
Към вече родилите, колко часа преди секциото ви казаха да спрете да хапвате и пиете вода?

Да ям и да пия до 23ч предната вечер.
Сутринта в 8 и 30 ми беше секциото.

# 619

До 22ч да ям, до 24ч вода.
Секциото ми беше в 9:00 сутринта.
С кака пак по същия начин, но секциото ми беше в 10:35ч.

# 620
Здравейте. От вчера вечерта имам менструални спазми-по точно усещане ,като че ли ще ми идва цикъла. Не са на интервал ,а е постоянно усещането. Сутринта нямах , но  от преди час отново имам усещането,че всеки момент ще ми дойде цикъла и е много неприятно. Имам още около седмица до термин. Дали това е симптом,че ще раждам ? Имам преглед след три дни .

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 20:17 от Mikin95

# 621
Аз също периодично имам подобни усещания, без болка просто като лек спазъм. С предната бременност също бях така.

# 622
Аз се чувствам така все едно съм в цикъл. 😪
Аз също периодично имам подобни усещания, без болка просто като лек спазъм. С предната бременност също бях така.

# 623
И аз имах подобно усещане в сряда, но беше може би в рамките на няколко часа и отшумя. Не мога даже да го опиша - ниско долу, не точно болка, ами точно усещането все едно си в цикъл.
Нищо не се е случило оттогава, но увеличих леко магнезия и се опитвам да почивам повече, защото датата ми за операция е на 3ти.

# 624
Онзи ден получих болки като при цикъл (подготвителни контракции), но не бях пила магнезий от два дни. Просто ми свърши и все забравях да си купя през деня и вчера поръчах на мъжо като се прибира да ми вземе. Гадното е, че получавам и крампи в прасците докато спя. АГ ми вдигна дозата на 3х2, за да се избегне дискомфорта.
Все по-често ме боли кръста и заради нерв ми се схваща десния крак. Започнаха и коленете да ме наболяват, но не постоянно. Започвам да се чувствам като старица с тези болежки Joy

Иначе да се похваля, че с прането приключих. Вчера нагъвах и подреждах дрешки, но не съм доволна как ги подредих. Може днес да пренаредя малко Sweat Smile Козметиката и хигиенните продукти за бебо още не съм подредила и днес възнамерявам да ги оправя и тези неща. Blush

# 625
  • София
Rayy, дано се пооправи положението и болката поотшуми.

mhk_2007, как така време за кърмене. Бебето не е ли при майката?

Предполагам се има предвид, че тогава носят адаптираното мляко. В този часови диапазон.

mhk_2007, вас изписаха ли ви?
Точно така - кърмене в стаята при майката.
Под тези часове минават и оставят ново мляко и водичка, без значение дали кърмите, или не.
Изписаха ни, вкъщи сме вече 😊

# 626
Как сте, мами? Издържате ли в жегите? Аз имам ужасно главоболие, знаете ли какво може да се взима при бременност?

# 627
Определено не ми понасят много добре жегите, но някак ще го избутаме още малко 😄

chris_16Може Парацетамол да се пие за главоболие, но виц първо как е кръвното ти.

# 628
Момичета, аз събота и неделя каталясах😄😄😃
В събота сутринта ходихме да берем боровинки. Съответно половин ден клекнала. След това боядисвахме вкъщи. В неделя боядисването продължи цял ден. Снощи излязохме само да хапнем някъде. Краката ми бяха тройни.
Днес чистя и подреждам, но не си давам много зор, че се усещам изморена.  Надявам се до сряда да приключа, за да стигна до морето поне за още няколко дни.
Утре съм на преглед и АГ-то ще ми дава всички необходими документи и направлението.
Нещо два дни не сте били много активни.  Явно всички се подготвяме за малките човечета.

# 629
Мами на какви матрачета сте се спряли вие?

Общи условия

Активация на акаунт