Отговори
# 585
Nomadgirl, поглези се на фризьор преди раждането . Аз така направих. Понеделник фризьор, сряда секцио 😄 Скъсих доста косата, но не се знае кога пак ще успея да се организирам.

# 586
Ех, завиждам ви. Искам и аз на фризьор, но няма да издържа Cry

# 587
Честито на всички родили момичета, нека бебоците да растат здрави и силни, а на вас бързо възстановяване. Вчера ми беше последната ФМ, измериха бебка 2500 в 36.с. и 4д. Малко се притесних, защото на последния преглед при АГ беше уж 2300 на 26.06., но предполагам, че измерванията не са им съвсем точни.
Иначе и аз ходих на фризьор, правих балеаж, ама голяма мъка беше докато го издържа - около 4 часа, направо ми се дорева по едно време Sad

# 588
Аз много се чудех дали да отида на фризьор преди раждането, ама след препоръките да лежа повечко реших да не рискувам и да го оставя за след раждането.

# 589
Във вторник бях при д-р Ставрев.
Мисля че се избрахме вече.
Засега нещата клонят към нормално раждане.
Бебо е 2554 кг.
Честити рожби на всички Kissing Heart

# 590
Честито на всички мами и бебчовците да са здравички и късметлии.
Аз с един въпрос, към родилите мами. Колко пакета следродилни превръзки ви трябваха?  Аз съм предвидила два и един обикновени нощни, но все пак да си сверя часовникът.

# 591
Честито на всички родили момичета, нека бебоците да растат здрави и силни, а на вас бързо възстановяване. Вчера ми беше последната ФМ, измериха бебка 2500 в 36.с. и 4д. Малко се притесних, защото на последния преглед при АГ беше уж 2300 на 26.06., но предполагам, че измерванията не са им съвсем точни.
Иначе и аз ходих на фризьор, правих балеаж, ама голяма мъка беше докато го издържа - около 4 часа, направо ми се дорева по едно време Sad
И аз си записах час за фризьор🤣 ( 1ден преди планираното секцио) само за вземане на връхчетата,  че след това...не знам кога ще имам възможност да отида.
П.С. вече имам един син на близо 4г и очаквам още един. 💙💙

# 592
Момичетата, които ще раждате естествено: всички ли ще си правите епидурална упойка?
Аз много се двоумя. Имам кошмарно раждане с епидурална и съвсем нормално - без.
Бях категорична, че сега ще раждам без упойка, но лекарят ми ми казва, че упойките вече са много по-добри от тези, преди 20 години, както и анестезиолозите са се усъвършенствали в поставянето им. И взех да се колебая…

# 593
Подготвителните контракции могат ли да бъдат болезнени?

# 594
Момичетата, които ще раждате естествено: всички ли ще си правите епидурална упойка?
Бях категорична, че сега ще раждам без упойка, но лекарят ми ми казва, че упойките вече са много по-добри от тези, преди 20 години, както и анестезиолозите са се усъвършенствали в поставянето им. И взех да се колебая…
Аз ще раждам без упойка. И двете ми предишни са без упойка. Дори съм на мнение, че постави ли се упойката, раждането става по-продължително, точно защото не се усещат ясно контракциите.

# 595

Аз мисля да пробвам без упойка, но ще видим дали ще ми се получи. Първо раждане ще ми е и може би заради това съм една идея по-смела. Реално не знам какво точно да очаквам като сила и интензитет на болката, така че не изключвам да си поискам упойка в някакъв момент, ако закъсам. Друг е въпросът дали в тази болница, в която вероятно ще раждам, изобщо ще ми дадат. 😁

Честито на всички нови мами! Да са ви здравички и щастливи бебоците!

# 596
След определени см разкритие май не може упойка.

# 597
Здравейте, вашите бебоци от коя седмица саглавично? Моят още е седалищно.. 31 седмица. ( в темата съм понеже влизам в 9 реално през Август 😄)

# 598
  • София
mhk_2007 Как седи въпроса със свиждането? Татковците могат ли да влизат в стаите вече?

Честито sradova !! ❤
Yanna777 - Могат да идват, да. Свиждането става във фоайето пред асансьорите, има си обособени пейки и е удобно. Бебето могат да видят единствено през прозорец, като таткото е във фоайето, а майката и бебето са в коридора на етажа.
Mint, стаите са с хубави условия - отделен санитарен възел, телевизор, хладилник, столове за кърмене. Липсват комарници и нощни лампи като цяло.
Трябва да се носят и лепенки - дишащи за секциото, аз бях забравила да взема, защото бях по спешност и не ми беше готова чантата за родилното.
От персонала минават постоянно - визитация, антибиотици, смяна на мляко и вода, миене на под, смяна на кошчетата за памперси, боклук и бебешките дрешки. Може да се слиза за кафе и до магазинчетата. Но главния вход го затварят рано, казаха ми към 8 вечерта, затова най-късно в 19:30 всички са по стаите. Грижата за родилките и бебетата е на много добро ниво!

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 17:15 от mhk_2007

# 599
mhk_2007, а има ли часови диапазон на свижданията, или по цял ден има хора във фоайето?

svetlozara98, и с тази, и с предишната бременност бебетата си седяха винаги главично при мен. На прегледите всеки път казваха - главично.

Общи условия

Активация на акаунт