Мартенските зайчета 2024

• 52 702
  • 779
  •   1
Отговори
# 585
Аз съм 10+6, и утре съм на БХС и ФМ.
Относно секса, дори и да имам леко желание, то бързо се губи защото ми е едно отпаднало и мудно и нямам желание за абсолютно нищо освен да лежа на леглото. Дори и на морето като бяхме пак бях така. А пък ММ вика, че го е страх да ме пипне като изглеждам толкова зле и се притеснява да не ме нарани и да не ме боли нещо.
Само котката не спря да се катери по мен и да ми се гушка. Нея не я е страх. 😅
Съвсем нормално е да се губи желанието за секс, чувала съм го това и преди. А пък на някои даже им се засилва, зависи от хормоните.
А какво препоръчвате за ниско кръвно освен кола, кафе и шоколад?

# 586
  • София
Охххх желание да искаш при мен, ама ме е страааах. Решила съм да издържим до 12та седмица поне. То при нас и по-дълъг период се получи, че съм ин витро и по време на процедурата също въздържание. Но само още 2 седмици.... и като тинейджърка не съм сънувала толкова мокри сънища 😄

# 587
Аз съм 10+6, и утре съм на БХС и ФМ.
Относно секса, дори и да имам леко желание, то бързо се губи защото ми е едно отпаднало и мудно и нямам желание за абсолютно нищо освен да лежа на леглото. Дори и на морето като бяхме пак бях така. А пък ММ вика, че го е страх да ме пипне като изглеждам толкова зле и се притеснява да не ме нарани и да не ме боли нещо.
Само котката не спря да се катери по мен и да ми се гушка. Нея не я е страх. 😅
Съвсем нормално е да се губи желанието за секс, чувала съм го това и преди. А пък на някои даже им се засилва, зависи от хормоните.
А какво препоръчвате за ниско кръвно освен кола, кафе и шоколад?
Да комбинираш сладко и солено, айрян със сол също помага.

# 588
Здравейте!
Споделям, както обещах, за Vision test.
Ние направихме базовия пакет с 8 показателя и пол на цена от 1150лв. Кръвната проба я взимат в МЦ "Афродита" със запазване на часове работят.
Още с влизането в болницата (срещу Paradise mall се намира точно) ни посрещнаха изключително мило и дружелюбно. Предложиха ми вода, да седнем с ММ. След няколко минутки мен ме качиха на горните етажи и ми обясниха подробно за теста. Кръвната проба лети до Италия и резултатът е до 7 работни български дни. Резултатите при тях идват нощем и те ги изпращат сутрин и ако дойде в петък, в събота ще ми звъннат, нищо че по принцип събота не работят винаги.
Те първо се обаждат да ми кажат, че има резултати какво що и после ги изпращат по имейл.
Дадоха ми документ за лични данни да попълня - имена, телеофон, имейл, коя седмица и кой ден съм, кога ми в бил последния преглед, кой доктор ме следи и т.н.
Манипулационната за взимането на кръв е точно срещу регистратурата. Там една също много мила жена ми взе кръв, но или аз съм голяма лигла, или това наистина беше най-голямата и болезнена игла, която е влизала в мен (а кръвни изследвания да искаш при мен.... редовно си правя 😀) и за капак епруветката за кръв също не беше малка. Но през цялото време жената ме питаше дали съм яла, пила ли съм вода, искам ли мм да влезе, искам ли вода да ми донесе, искам ли да легна. Изобщо грижа!
Това е. Чакаме резултати сега 🙏🙏🙏

Дано бях полезна!
Другата седмица сме на ФМ и бях категорична, ще БХС няма да правим, но една история в друга тема ме разтърси и съм решила да питам в този МЦ, в който ще ходим ние, какво включва БХС освен Даун и тези, за които ние имаме по-сигурен тест. И ако има прекламсия и други рискове, ще правим и БХС.

# 589
Здравейте, момичета, аз се реших на пренатален тест в cellgenetics и разбрах, че до края на месеца имат доста добри отстъпки, ако някои се интересува. В сайта им не го пише, което е малко странно, но например средния им пакет е от 1800 на 1300лв.

# 590
Анастасия, ти кога си записа часа за Vision? Аз им звънях и те ми казаха , че ще могат дори в същия ден да ме вмъкнат, не ми записаха час.

# 591
1 месец по-рано се обадих да ги попитам дали работят с часове и направо ми записаха един.
Но наистина няма да е проблем да те вмъкнат. То става бързо. За 15-20 минути три момичета минахме.

# 592
Исках да ви попитам , тъй като АГ не ми вдига. Сестра ми се оказа , че има скарлатина , аз се виждах с нея преди 2 дни последно. Знаете ли как да реагирам, все пак това е инфекциозно заболяване, да взема Биозин Мама?

# 593
Биозин мама няма да ти нареди, но това е вирус и яко се е предал, не можеш да го спреш. Не се притеснявай, трябва да изчакаш още 3 дни поне, за да видиш дали имаш симпоми и ако имаш се обади на доктора. Всичко ще е наред.
Иначе аз също вчера правих пренатален за 1300 лв в cellgenetics. Това е средният им пакет, който реално включва доста показатели. Бяха изключително любезни, резултатът ще е готов след 7 работни дни, изпращат го до Калифорния. Взима се повече кръв от обикновен преглед и на мен накрая ми стана лошо, след като бяха приключили с взимането, но сестрата беше много внимателна. Определено мога да препоръчам лабораторията,  много мило се държаха.

# 594

Ето го и бебока, момичета. Днес бях на БХС и ФМ. Не спираше да шавурка тоз палавник. Още е рано за пол, но казаха, че върви 4 дни напред така че се падам в 11+4 иначе по календар съм 11гс само. След две седмици ще отида за резултатите иначе засега всичко е наред. Около 5см го измериха.

# 595
Ех, че сладко човече! 🤗😍

Това 4D преглед ли е?

# 596
Имате ли идея , дали края на 13 г.с. не е късно за първата ФМ. По последен цикъл изчислено днес съм точно 11 седмица,но когато ходих на частен преглед тази неделя ми казаха че съм 11+1, което ще рече че днес е 11+5.
Датата ми за ФМ е на 1ви септември и се притеснявам да не е късно.
П.С. Аз съм от случаите в които за Англия е нормално да си с постоянно кървене и въобще давай смело каквото стане . 6 видеозона при различни доктори и проблем за тях няма,когато попитах има ли вероятност за отлепване на плацентата ( О,не как тя плацентата не е напълно готова , няма начин да се отлепи)
Confused

# 597
Чисто хипотетично са прави, тъй като на този етап говорим все още за отлепяне на плоден сак, а не на плацента.
Ама е трябвало да се сетят какво имаш предвид вместо да ти философстват, егати.

# 598
Чисто хипотетично са прави, тъй като на този етап говорим все още за отлепяне на плоден сак, а не на плацента.
Ама е трябвало да се сетят какво имаш предвид вместо да ти философстват, егати.

За плоден сак също попитах,както и за проблеми с маточната шийка, плацента превия. Абе каквото можах да се сетя свързано с кървене.

# 599
Ами и на мен ми се видя късно,но и на мен ще ми правят БХС и ФМ в 13+5. Даже днес се бях притеснила доста. Стана така,че доктора е в отпуска,а след това акушерката нямаше свободни часове на 7ми и 8ми, даде ми тел. на колежката й, тя също нямаше и остана за 11.09. Не знам, как ще изкарам чак до тогава за преглед не знам. Много ми е криво,че така стана,но нямам какво да направя... И на другото място където звънях за ФМ още преди няколко седмици нямаше свободно. Кога се очаква да ги запазя тия часове, преди да забременея ли?
Сега не знам как да си броя седмиците- според последна менструация съм 11+2г.с, а според ехографа 10г.с.

Общи условия

Активация на акаунт