Мартенските зайчета 2024

• 52 737
  • 779
  •   1
Отговори
# 540
Аз имах доста проблеми с гъбички, откакто се мия само с вода и ползвам неароматизирана тоалетна хартия, нещата доста се подобриха.

Момичета, какъв интимен гел използвате и душ гел също? От няколко дни получавам сърбежи по тялото. За интимен гел моята АГ ми препоръча Идрозоил, а за душ гел просто да пишело на опаковката “за чувствителна кожа”.

Аз след дълги проблеми съм с пяна гинексид, гинекологът я препоръча и на дъщеря ми на почти 9 годинки след успешно излекувана е colli и течение при нея. И аз я ползвам близо година, че имах чести гъбични възпаления. Много съм доволна и ме облекчава, понеже и в момента съм с течение и се лекувам с Глобули.

И аз ползвам Гинексид и съм страшно доволна, но редувам и миене само с вода, тъй като след хиляди обиколки по различни доктори, някои са ми казвали , че трябва само с вода.. на кой да вярваш не се знае 🤔

# 541
Здравейте мами и татковци,

аз и жена ми също очакваме бебе през март. Термина е 13-ти март. След два дни жена ми влиза в 11-та г.с.. Първа бременност и е на 39 години, което се води рискова бременност. За сега да чукаме на дърво, всичко е що-годе нормално, като изключим честите смени на настроението и отвреме на време болки в утробата. Бяхме преди един месец на преглед при генеколог и след два дни сме на втори преглед при генеколог. Иначе въпреки, че работи физическа работа, лекаря отказа да и даде забрана. Каза, че може да си взима болнични, ако се чувства зле. За сега пие един медикамент, казва се Елевит, който съдържа и фолиева киселина.

Сега ни предстои да направим всички възможни изследвания на плода.

Поздрави на всички и лека бременност.

# 542
Здравейте ,бъдещи мами.
Минавам само да питам как сте, че нещо не сме много активни ☺

# 543
Не, аз вероятно ще съм в Пловдив. Планинско бебенце ще си имаме ние 😅 В Сопот сме. Но това не пречи да се срещаме някъде. От къде си?

Добре дошли и на новозаписаните. Аз съм супер мудна, и понякога ме боли корема, но най-дразнещото е главоболието. Взима ми всяка капчица настроение.

# 544
Geizer, какво стана с доктора?
Моето отлепяне е станало 5 см и пак съм в болница

Момичетата с кървене, как се развиват нещата при вас?
Аз прокървих на 29.07 и после на 1.08 и бях в болница за няколко дни, имам отлепяне и от тогава пазя леглото. Супер изнервящо е да лежиш по цял ден, но няма как.
Слагам си 3x2 утрогестан и вечер Кринон.
Иначе на последния преглед ми казаха, че върви напред и има хубав пулс.
От последното прокървяване понякога ми се появява кафяво, може би недоизчистена кръв.
Както каза лекаря - игра на нерви.
Здравей,
И аз пазя леглото.
Бях почти цяла седмица в болница с 2 прокървявания, отлепено сакче и голям хематом. А вече 2 седмици пазя леглото в къщи.
Снощи пак съм прокървила малко. Това ми е 5тото кървене.
Утре съм на преглед и се надявам бебока да е добре.
Според док в 4тия месец ще се нормализират нещата, но до тогава... Disappointed Relieved
     Случайно да си с обърната матка?

Аз като спя лягам на една страна и прегръщам една по голяма възглавница. Така и да искам насън да се обърна по корем, възглавницата не ми позволява.

# 545
Всичко е наред, тези дни ще отида да направя първите си кръвни изследвания сутрин на гладно. Бях вчера на преглед видяхме главичка, тяло, ръчички. Hug

Здравейте ,бъдещи мами.

# 546
Здравейте ,бъдещи мами.

Аз да кажа съм добре, леки болки имам в корема, днес имах работа вкъщи повече и ме заболя по-силно, даже пих но шпа. Нямам много енергия, мога да лежа постоянно, но работата и ангажиментите си вървят. Опитвам се да съм спокойна за сега. Предстои ми пренатален генетичен тест и фетална морфология. Дано всичко е наред. Около мен близките ми вече знаят и много се съобразяват и така. Живея днес да мине , утре да дойде общо взето и чакам заветния 4ти месец, когато уж започва жената да се чувства добре .. 😀

# 547
Здравейте, момичета 😘 Знам, че е рано, но решили ли сте вече къде ще раждате? За София става въпрос.

# 548
МБАЛ "Св. София".

# 549
Вероятно в Майчин дом в София

# 550
Още е рано , но в Надежда дай Боже всичко да е наред Blush

# 551
Ако всичко е наред в Шейново.
Отивам там където е АГ  Simple Smile

Здравейте, момичета 😘 Знам, че е рано, но решили ли сте вече къде ще раждате? За София става въпрос.

# 552
  • София
Стига всичко да върви по план, и аз съм там, където са моите хора- в Св.Лазар.
(Макар и да нямам високо мнение за самата болница 😒)

# 553
А за Пловдив има ли някой?
На мен ми препоръчаха “Св. Георги” в Пловдив, и вероятно ще е там, но още нищо не знам със сигурност. Не ми е много ясно още.

# 554
Аз за сега в болница Селена.
А за Пловдив има ли някой?
На мен ми препоръчаха “Св. Георги” в Пловдив, и вероятно ще е там, но още нищо не знам със сигурност. Не ми е много ясно още.

Общи условия

Активация на акаунт