Мартенските зайчета 2024

• 52 705
  • 779
  •   1
Отговори
# 645
Аз съм така още от самото начало. Дори да ми е добре кръвното пак съм със световъртеж
Здравейте!
В 9 г.с съм и миналата седмица много рязко ми падна кръвното 90/60, бях седнала за щастие и веднага хапнах шоколад (макар изобщо да не ми се яде) и пих кола.
Бях на доктор на 18.8 и доктора ми обясни, че е нормално.
Е, днес със ставането - пуснах си краката от леглото и бам - брутален световъртеж, едва разходих кучето и до момента ми се вие свят🫤
Някое момиче с подобен “проблем”?

# 646
Аз ще правя фетална морфология в 11+6,тъй като тогава имаше час, в летните месеци с тези почивки е ужас.
Анастасия, колко време ти казаха за резултати?

# 647
Мале не питай! Казаха от 3 до 7 работни дни и меко казано вече се побърквам! 🥺🥺🥺 изнарвя ме това чакаме и хич не прави добра услуга на развинтеното ми въображение за лоши сценарии ...

# 648
Здравейте!
В 9 г.с съм и миналата седмица много рязко ми падна кръвното 90/60, бях седнала за щастие и веднага хапнах шоколад (макар изобщо да не ми се яде) и пих кола.
Бях на доктор на 18.8 и доктора ми обясни, че е нормално.
Е, днес със ставането - пуснах си краката от леглото и бам - брутален световъртеж, едва разходих кучето и до момента ми се вие свят🫤
Някое момиче с подобен “проблем”?
По принцип бушуват хормоните и сега е много топло и се случва това с ниското кръвно. Но е възможно да имаш и някой дефицит на витамин, като почне консултацията ще ти пуснат кръвни и ще се види. Аз съм с тромбофилия и няколко спонтанно и ходя на хематолог. Имам една нормална бременност без да знам за тромбофилията и сега ми откриха изключително нисък б12,той също е причина за отпадналост и мравучкане и световъртежи. Естествено и жегите си казват думата.

# 649
  • Хасково
И аз съм с отпадналост и прималяване от около седмица направо ми причернява особенно по обед,не ислизам повечето пъти съм на легло и отново тази седмица започнах с кафяво зацапване и болки все едно ей сега ми е дошло. Направо ще се побъркам една седмица добре една с кафяво писна ми. Вече съм 9+6седмица дай Боже да избутам до 12с и да се ориключи с това цапане и болки. Само аз ли съм така или има и други. Лекаря каза да пия хапчетата било нормално. Две деца съм родила такова нещо не съм видяла но .......нормално било

# 650
И аз съм с отпадналост и прималяване от около седмица направо ми причернява особенно по обед,не ислизам повечето пъти съм на легло и отново тази седмица започнах с кафяво зацапване и болки все едно ей сега ми е дошло. Направо ще се побъркам една седмица добре една с кафяво писна ми. Вече съм 9+6седмица дай Боже да избутам до 12с и да се ориключи с това цапане и болки. Само аз ли съм така или има и други. Лекаря каза да пия хапчетата било нормално. Две деца съм родила такова нещо не съм видяла но .......нормално било
С първата бременност бях с червено даже и за да го приключа бях в болница за три дена и после ударно Утрогестан. И сега имах еднократно за ден към 8-9 дедмица, сега съм 11+5 и приключвам с утрогестана до десет дена. Щом е кафеникаво и си ходиш на прегледи всичко е ок, от хормоните е, поне при мен друг причина няма. Като цяло около 12-13 седмица е готова плацентата и спира това зацапване и кървене.

# 651
  • Хасково
С първата бременност бях с червено даже и за да го приключа бях в болница за три дена и после ударно Утрогестан. И сега имах еднократно за ден към 8-9 дедмица, сега съм 11+5 и приключвам с утрогестана до десет дена. Щом е кафеникаво и си ходиш на прегледи всичко е ок, от хормоните е, поне при мен друг причина няма. Като цяло около 12-13 седмица е готова плацентата и спира това зацапване и кървене.
И аз съм с Утрогестан 2х2,но шпа 3х2,алеракт,витамин ц2х1,и пре мама дуо витамини

# 652
Явно всички сме с някакви проблеми , аз изкървях в 6 гс после в 7ма , на циклогест 2*1 , но шпа 3*2 , алеракт 2*1 , неоголик мета и фемибион 1 съм , не си единствена Simple Smile

# 653
Да, да знам че е рано не ме разбрахте правилно казвам, че аз съм 9 +5дни,а още не съм записала час и затова питам кога ще я правите

# 654
Съвсем сериозно те съветвам да побързаш със запазването на часове. От кой град си?
В София добрите специалисти обикновено нямат час за поне 2-3 седмици напред..., но дано при твоя специалист има часове! Още повече, че е лято и някой са по 2 седмици отпуска.

Иначе за световъртежа и гаденето. И аз мислех, че в 12 г.с. всичко ще е различно, но и днес съм повръщала и като стана от леглото виждам тройно. 😀

# 655
Моята ФМ е в 13+3 именно заради това,че и аз се забавих със запазването на часове и хванах отпуската на АГ. Така,че почвай да звъниш.  И аз не очаквах от толкова рано никъде да няма места,но такива са фактите.

# 656
  • София
Аз ще ходя на 07.09- тогава ще съм 12гс+4.

Ако си от София и искаш, мога да ти дам контактите на моята лекарка (прекрасна е) да я попиташ.
Винаги е успявала да ме вмести с предните 2 бременности ако нещо извънредно се налага. Понякога дори от днес за утре- само се е налагало малко да изчакам пред кабинета.

# 657
Съвсем сериозно те съветвам да побързаш със запазването на часове. От кой град си?
В София добрите специалисти обикновено нямат час за поне 2-3 седмици напред..., но дано при твоя специалист има часове! Още повече, че е лято и някой са по 2 седмици отпуска.

Иначе за световъртежа и гаденето. И аз мислех, че в 12 г.с. всичко ще е различно, но и днес съм повръщала и като стана от леглото виждам тройно. 😀
Аз съм 11+5, беше почнало да ми се разминава повдигането и преди пет дена почнах да пия желязо и б12 и днес вече каквото изям го връщам, по принцип мислех че е от желязото и не ми понася, ама си е баш от хормоните на бременността 😁 предната ми приключи в 16 седмица,надявах се поне сега да е рано...

# 658
Здравейте, след рутинен преглед днес се оказа, че ембриончето ми вече няма сърдечна дейност и съответно е спряло да се развива. Предстои ми “евакуация”(предполагам това си е вид аборт). Това беше последната ми бременност и за съжаление изхода не е този, който очаквах.

Пожелавам на всички успешно бременеене и ще очаквам хубави новини и снимки през март 2024 ❤ Успех 🍀

# 659
Raditoy  много съжалявам!
В коя седмица си ,какво каза доктора.
Пожелавам бързо възстановяване ❤

Общи условия

Активация на акаунт