Мартенските зайчета 2024

• 52 627
  • 779
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте. На някоя от Вас изписван ли е Валтрекс 500 мг във връзка с вирусна инфекция? Имате ли отклонения в кръвната картина? Изписан ми е от лекар и не знам дали да го пия?
Щом е изписан от лекар значи трябва, дали тук жените знаят повече от някой, който е отдал живота си на това да учи и да помага на хората?

# 691
Въпросът е към дамите, които са го пили.

# 692
Момичета за съжаление и аз ви напускам, вчера ми мина медикаментозният аборт. Миналата седмица се установи че плода е спрял да се развива между 7и 9г.с. И се наложи да направя мед.аборт, моля се само да успея да се изчистя да не се стига до по-сериозната част, за да мога да се възстановя по-бързо и пак да действаме.  На вас успех и духом съм с вас.

# 693
Пожелавам бързо възстановяване и скоро да имате щастлив край! ❤ Щом не се отказвате, ще стане! Бъдете смели и силни!

# 694
И ние сме с две кучета и едно коте ,но не съм забелязала някой от тях да е по любвеобилен 🤣, а тримата са големи диваци.
Може би е рано още 🧐

# 695
  • София
Мойто куче някъде от деня на теста много се промени. Започна да прави страшно много бели вкъщи, а беше с перфектни хигиенни навици. Преди много обичаше да ми ляга на корема, сега не иска да припари.

Няма да си мислите и да си представяте лоши неща. Представяйте си само хубави неща, защото подсъзнанието има голяма сила. Знам, че е трудно. Като чета тези тъжни постове и аз започвам да си мисля всякакви неща, но гледам бързо да ги отблъсквам като си представям бебчо, и като си гледам снимките му и т.н. Трябва да сме спокойни и да не се филмираме, защото това носи само негативна енергия на бебчето.
А от тук да има някой с домашни любимци? Лежат ли ви по коремчето? По-любвеобилни ли са? Моето три месечно коте само на коремчето ми иска да лъга или на гърдите ми и не спира да ми мърка. Имам чувството че го усеща. Надявам се да си станат приятели като се роди. ☺

# 696
Желая бързо физическо и психическо възстановяване на всички напуснали! Знам колко е тежко и без да ви лъжа - аз още не съм се зарадвала, въпреки че за сега нещата изглеждат добре. Не знам може би ще се поотпусна след ФМ, не че е гаранция след това, но с тези ранни аборти дето имах, все имам усещането, че пак ще се обърка нещо. Навик ми стана…

# 697
Има ли нещо, което не трябва да ядем освен сурови неща-риба , яйца? Как стои и въпроса с кафето, аз преди го бях спряла, ама вече си пия всеки ден, просто много обичам кафе?
Как сте? Вие сте по-напред от мен, отмина ли ви гадене, лошо настроение, това напрежение и болка в гърдите(май започват да ми стават по-малко чувствителни)? Прилошава ли ви все още в кола? Имате ли вече коремчета? Качвате ли килограми? Дайте малко ъпдейт как се развиват нещата. 😀

# 698
Аз лично пия 1 кафе 3в1 сутрин, за да отида до тоалетна (преди съм нямала такъв проблем).
От самото начало не мога да се оплача много, не съм повръщала, вечер повече ми се гади, но нищо кой знае какво, гърдите са ми големи и напрегнати все още.
В кола ми става по принцип лошо и съм предпазлива и се съобразявам със сегашното ми състояние.
Снощи се качих на кантара, е… страшно активна бях във фитнеса, със стриктен режим, храна и тренировки качих 7кг мускулна маса, сега няма помен от тях… свалила съм 3кг, но нямам никакъв апетит и ям на сила, колкото да не припадна, понеже кръвното ми е постоянно 90/60.
[/b][/b]
Има ли нещо, което не трябва да ядем освен сурови неща-риба , яйца? Как стои и въпроса с кафето, аз преди го бях спряла, ама вече си пия всеки ден, просто много обичам кафе?
Как сте? Вие сте по-напред от мен, отмина ли ви гадене, лошо настроение, това напрежение и болка в гърдите(май започват да ми стават по-малко чувствителни)? Прилошава ли ви все още в кола? Имате ли вече коремчета? Качвате ли килограми? Дайте малко ъпдейт как се развиват нещата. 😀

# 699
Аз не съм спирала кафето просто пия по едно по-слабо на ден.
+2 кг съм  и коремчето доста ми личи.
Лично аз все още не мога да се отпусна и зарадвам на бременноста.
Утре съм на скрининг и ФМ, надявам се да чуя хубави неща 🤞

# 700
На мен също ми личи корема. Мислех, че няма да ми проличи толкова рано, защото имах коремна преса (т.е. стегнати мускули на корема и уж да държат матката по дълго време прибрана), ама ММ развива теории, че именно защото съм била с плосък и релефен корем ми личи по-бързо, че имам коремче. 😀

Мен все още ми се гади. 12 + 4 г.с. съм и днес съм на ФМ.
Кафе не пия никакво, защото ми има вкус на мастило от евтина химикалка. Отвратително ми е. Сладко не близвам, а преди си го обичах. 😀 Но сега предпочитам солени, даже леко пикантни неща. Не съм качила никакви кг, но не съм и свалила. Същото си е. Вероятно съм загубила мускулна маса, защото във фитнеса не тренирам изобщо тежко..

И вече нямам търпение да знам, че всичко е наред и да обявяваме новината, че ми писна да крием вече! То и едвам успявам вече.. почти нищо не ми става като дрехи. 😀 Само мама знае поради крайната нетактичност и липса на възпитание на една нейна колежка, но тя пази тайната.

# 701
Аз също си пия по едно кафе на ден, просто го смених с една идея по-слабо,че предишното ми идваше силно. В някои дни, когато много ми се спи на работа пия второ, но гледам да е изключение.
Аз симптоми като гадене и повръщане нямах. Може би съвсем лекичко гадене в началото и то за много кратко. Гърдите вече не ме болят.
Като цяло вече според последен МЦ съм в 12+1г.с
Единствено продължава много да ми се спи. В апетита разлика нямам, по-скоро ту ми се дояжда нещо, ту спира. Килограми около два и половина съм качила. Коремчето смятам,че ми личи за хората,които знаят,че съм бременна. Според мен другите си мислят,че съм напълняла.😀  Започва обаче доста да си личи линия негра. При вас вижда ли се вече? А и имам мъх по корема! Някой май се беше оплакал от същото.😀

# 702
Аз имам мъх, но не и линия.

Вижън се обадиха. Да се отчета и тук.
Всичко е наред и чакаме момче. 💙💙💙

# 703
Йеее, честитооо!💙💙💙 Хайде, вече може да дишаш спокойно!

# 704
Честито!
Относно промяната в предпочитания за храна да попитам.
Аз също умирах за сладко, не можех да издържам изобщо, дори когато съм била на строг режим си позволявах 1-2 парчета черен шоколад.
Сега не искам да чуя сладко, съпруга ми изяде чийт шкафа с всички благинки, даже го моля да не е до мен, че ми миришат неприятно.
От както съм бременна все търся солено, ама стабилно солено, кисело и понякога люто.
От както разбрах си усещам, че е момче🤷♀ но знае ли се.
Въпросът ми е - вярвате ли в тези неща, на момичетата, които са разбрали пола - има ли истина в това, че ако хапваш сладко е момиче, а ако е обратното е момче?
Вашето усещане какво беше?
Аз имам мъх, но не и линия.

Вижън се обадиха. Да се отчета и тук.
Всичко е наред и чакаме момче. 💙💙💙

Общи условия

Активация на акаунт