Кралски работи и клюки - юли 2023

• 76 730
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Сандалите на Леонор са доста отворени отпред, съвсем нормално е кракът да се плъзга напред и това да създава усещане, че са ѝ големи.
Виждала съм същия ефект с едни сандали на Максима. Сигурно и други има, но за нея се сещам.

# 181
  • При семейството си
Леонор изглеждаше притеснена по време на речта ди, нормално, трябва и’ много повече опит.
На последната, обща снимка е кривнала и краката, та явно не са и’ най-удобните обувки.

# 182
Леонор вчера беше с еспадрили носени от сестра ѝ и и бяха големи.
Нито са един номер, нито е хигиенично.
Как разбра, че са еспадрилите на сестра и?

# 183
  • Някъде там
Скрит текст:

Сандалите на Леонор са доста отворени отпред, съвсем нормално е кракът да се плъзга напред и това да създава усещане, че са ѝ големи.
Виждала съм същия ефект с едни сандали на Максима. Сигурно и други има, но за нея се сещам.

Ооо добре, че имат този ефект, че при други ефекти е доста лепнещо и неприятно.
Може ли да я изпапкам?♥️♥️♥️
Със сигурност са усилили цветовете на снимката допълнително, но е такъв рижав сладкиш. Лили, момиченцето на тате Хари. ♥️

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 08:15 от daviz

# 184
Ехааа, от кога не сме я виждали? Много е пораснала малката.

# 185
Много са хубави испанските момичета, ще бъдат красавици.

Зелената рокля на Леонор хем ми харесва хем има нещо, което ми е в повече, дали наборът дали нещо друго, не мога да преценя.

Фелипе винаги ме радва много с вратовръзките си, които кореспондират цветово с някой от тоалетите на момичетата.

С отворени сандали е нормално да се приплъзне напред крака, поне не изглежда така болезнено, както като обуеш по-малък номер обувки и кракът ти е смачкан вътре.

О, Лили колко е пораснала и каква е червенокоска и тя Simple Smile

# 186
Тати Хари с малкото си сладкишче Heart EyesHeart Сладуранка рижа.
Искам да видя Меган с какво е облечена, 100% нещо готинор модерно и шик...както винаги Hug

# 187
  • Разпиляна във въображението
На мен не ми харесват испанските момичета. Не разбирам защо Летисия не ги облича по-добре. Сякаш ги държи в сянката си. То вярно, че имат време, но все пак.

# 188
  • Някъде там
Аз и Арчи искам да видя. Дано излязат още и по близки снимки.
Като гледам е със светли дънки и риза Меган.
Лана ето ги и младежите 😉♥️

# 189
  • При семейството си
Сладурана е малката. Едва ли ще излязат други или много по-качествени снимки.

# 190
Софи от снощи

# 191
Голямо е деколтето на Леонор. Тя не е свикнала да носи такива, ние не сме свикнали да я гледаме с такива 😀
Красавица е!

Малката на Хари и Меган е сладурана. С тази огнена косичка ще има да разбива мъжки сърца след години 😉
Интересно очите ѝ какви са.

# 192
Сладка, разкошна Лили, бащичко.Heart Eyes
Жалко, че няма снимки с по-добро качество.

Испанските принцеси ми харесаха на последните две изяви, Леонор е понапълняла, но не грозно и и отива тази мекота. Еспадрилите не харесвам, но все някога ще им мине и на тях модата, надявам се.

# 193
Голямо е деколтето на Леонор. Тя не е свикнала да носи такива, ние не сме свикнали да я гледаме с такива 😀
Красавица е!

Малката на Хари и Меган е сладурана. С тази огнена косичка ще има да разбива мъжки сърца след години 😉
Интересно очите ѝ какви са.
Сини са Blush
Понапълняла е Леонор, но не е дебела. Хубаво, младо момиче е.

# 194
  • София
Аз и Арчи искам да видя. Дано излязат още и по близки снимки.
Като гледам е със светли дънки и риза Меган.
Лана ето ги и младежите 😉♥️

Ех, тежка е царската корона - какъв живот Joy

Сладуранка е Лили, и сякаш много се е променила. Вече прилича на момиченце, а не на бебе, а е само на две.
Жалко че Арчи не се вижда добре, той ми е по-интересен към момента.

Общи условия

Активация на акаунт