Кралски работи и клюки - юли 2023

• 76 713
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде там

# 91
Тъкмо и аз идвах със снимки на испанските принцеси от днешната среща на фондацията на Леонор:

# 92
Определено НЕ за роклята в оранжево.

# 93
И двете са ми "не" Joy Хубави момичета, зорлем ги правят на нищо

# 94
Принцеси са, не върви да се покажат с дънки. Или къси панталонки.

# 95
Някои от другите  девойчета изглеждат по-адекватно и без дънки и къси панталони.

# 96
Не стои добре роклята на Леонор, наистина. Хубаво момиче е, но още не си е нацелила стила. На снимката, на която са четиримата - всички са седнали в ужасни пози, включително мъжа. На последната снимка зад Леонор има една дама с бял панталон и зелен топ - много е хубава и дрехите биха отивали на Леонор.
Катрин е в ментово, бяло и лилаво, много свежо.
Беатриче си изглежда очаквано прекрасна! Тя ми е любимката в Монако. Само тя не ме плаши там.

# 97
  • Някъде там
И с дънки и с къси панталони сме ги виждали на събития, не е като да не сме.
Гащеризона на София ми харесва. Еспадрилите са ужасни.

Беа от преди няколко дни отново ми е твърдно не. Това нещо е 🤐

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 20:42 от daviz

# 98
# 99
На мен ми допадат испанските принцеси, Леонор все пак е на среща на фондацията си, по-консервативна рокля е ок. София е много сладка с този червен гащеризон.

Беатрис с пореден нелеп тоалет:

Само чантата ми харесва.

# 100
Аз по принцип харесвам еспадрили, но тези на момичетата са ужасни Joy София е с хубав гащеризон.
Беа...ей това ще оставя без коментар Wink
Давиз, филма няма да мога да го гледам днес, но си го поставям за цел за утре вечер, ако нещо не се промени Hug

# 101
Каква сладка снимка с пчеличката!
Лейди Габриела има прекрасни обици и прилича много на баща си. Той е красив господин. Синът прилича на майка си, но при него не се е получило добре съчетанието. Но пък жена му е хубава.
София като израстна и ходи все прегърбена. Чакам да им мине този странен период, след който разцъфват момичетата.

# 102
Ден 2 в Шотландия:
Градинско парти за 8000 души

И друг ангажимент:

# 103
Беа как да е, тя и майка ѝ страда от липса на вкус, ама Моци като го видя с тези обувко-маратонки с бяла подметка и ми става еднооо... Пък уж италианците били стилни и модерни🙄
И супер модерно да се окаже, пак ми е грозно.
Че и с костюм към тях.

# 104
  • Някъде там
Птица това винаги ме е потрисало при мъжете. Костюм с такъв тип обувка.За мен вкуса и стила му е на едно ниво с на жена му. Виж не мога да не отбележа, че винаги е вчесан, за разлика от нея.

Муна става световен посланик за болестта Алцхаймер. Браво, че на тези години се захваща с нещо отговорно.
Страхотна жена е, за мен. Много я харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт