Кралски работи и клюки - юли 2023

• 76 718
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Ей тия картинки са ми ужасно непонятни и ненужни.

# 107
На Камила шапката е страхотна. Не разбрах, кой има рожден ден. Катрин или Мегън, или никой?
Какви бяха тези фотографии и разговори за 20, 30 и 40 години?

# 108
Кейт определено днес ѝ беше забавен ден на Уимбълдън. Чакам с нетърпение да я видим и следващата седмица, дано е повече от един път.

Явно под сакото не е с рокля, а с пола на Christopher Kane. Червеният ѝ аутфит е един от любимите ежедневни, особенно в комбинацията с кафеви обувки и чанта.

# 109
На жена му обаче не ѝ е. И на него няма да му стане вкъщи 🤣

# 110
Че какво и е на жена му? Тя познава Катрин от години. Бяха и на сватбата на Пипа.
 Това е жена, която е направила много жертви, заради кариерата на съпруга си и много добре знае къде как да се държи.
И на сериозните снимки гледа мача.🤣

Гледам, че общуват добре

# 111
Мирка винаги е била много сериозна и като знам как преживяваше всеки мач на Роджър, направо е желязна тази жена. Рядко човек може да я види усмихната и доволна и нахилена, но хора, които я познават казват, че е страхотен човек. Просто е сериозна, малко като Вики Бекъм. Grinning

Има видео като си говорят с Кейт.
https://twitter.com/Mofoman360/status/1676219544153489408?s=20

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 23:57 от Анонимен

# 112
  • в сърцето на един мъж...
Катрин в това ментово е разкошна! Снимките с Федерер са много готини, личи си, че се забавляват заедно и са близки.
Испанските девойки са едно голямо не...

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 12:31 от Не се сърди, човече

# 113
Хубави девойки са испанските момичета и цветовете от вчера ми харесват,  обаче нито роклята нито гащеризона ме грабват.
Ще си намерят стила и те с времето, толкова безформени дрехи не стоят добре на никого. Макар че платът ми изглежда като лен, пък от него са предимно безформени дрехите около 3 минути след обличане Simple Smile

# 114
На испанките роклята и гащеризона стоят в пъти по- красиво и стилно на манекенките. И друго ми направи впечатление- и двете нямат осанката на майка им. Трябва да потренират стойката си.
Катрин е много хубава, Федерер също. Интересен ми стана Чарлз. Носи чадър, но не го пуска, а му е само заради традицията. Камила- много хубава.

# 115
  • Някъде там

Сладурка. Забавлявали са се.
https://www.instagram.com/reel/CuSbyRBrdNw/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 116
Преходният период за всички тийнейджъри е труден, особено за момичетата и избора им на стил, но предвид коя е майката на Леонор и София очаквах да се справят по-добре и да намерят баланса между младежкия стил и неизбежните ограничения на произхода им. Червеният гащеризон е  добре, но роклята - нито цвят, нито плат, нито десен - много лош избор.
Кейт и Уилям са присъствали на честване на 75г. на Националната Здравна Служба на Обединеното кралство, отбелязали са го с украсяване на кексчета и торта - Кейт е показала по-добри кулинарни умения.Satisfied
Тоалета не се вижда много добре, но цялостната й визия е както винаги много свежа.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 08:45 от gala66

# 117
  • Разпиляна във въображението
Уилям и Катрин са поздравили Национална служба по здравеопазване за тяхната 75-та годишнина.

Принцът и принцесата на Уелс изненадаха служителите на NHS, като се отбиха за чаено парти в болница в Лондон

# 118
Тук се вижда повече от роклята, оказа се, че е носена миналата година на Уимбълдън.

# 119
  • София
Принципно много я харесвам Кейт, но взе да прекалява с тия точки. На нея няма нещо, което да не ѝ стои добре, наистина, но все пак точки, точки...

Общи условия

Активация на акаунт