Кралски работи и клюки - юли 2023

• 76 720
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Катрин е била с този тоалет и на Уимбълдън Simple Smile
Харесват ми Уилям и Катрин, свежи са, има голяма промяна към по-добро при тях в последните месеци. Някак по-уверени ми изглеждат.
Относно Мирка... Разбираемо е за хората, които не се интересуват от тенис да си правят грешни изводи по картинка. Тя традиционно е ужасно сериозна на публични места, както е и Роджър. Иначе се говори, че Уелсови са приятели с Федерерови. В пресата преди време беше излязла информация за неофициална вечеря (да се разбира лична, а не работна) в Кенсингтън само за двете семейства.

# 121
  • Разпиляна във въображението

# 122
  • Някъде там

Какви хубави крака има Матилде. Добре изглежда в правилен модел рокля.

# 123
Матилде има изключително дълги крака спрямо торса, но и е малко по-широка в ханша, с правилната рокля може да подчертае най-хубавото в себе си, но днешната рокля  е от по-твърд плат и я разширява допълнително в ханша, десена е интересен.
Мисля, че днес трябваше да се състои коронацията на Чарлз в Шотландия, някой чел ли каква ще е програмата и кога ще започнат тържествата?

# 124
  • София
Единствено с тъмносини обувки и чанта би била по-добре Матилде, иначе мноооого съм доволна от хубавата дължина на роклята. Вече ми става лошо от тази ужасна дължина след средата на прасеца, но над глезена, и особено на прави модели.

Испанските момичета не ми харесват как са облечени, особено Леонор. На София гащеризонът не е лош, но ѝ е къс, но пак е в пъти по-добре от принцесата.

# 125
Много е хубава роклята на Матилде и тя изглежда добре я нея.

Лана, сега като го спомена, Матилде винаги е в чудесна дължина, не тази никаквата до средата на прасеца, която стои добре само в изключителни случаи. Сигурно и затова Матилде рядко не ми харесва.  Но и тоалетите й винаги са много хубави.

# 126
На Леонор роклята ако беше с късо ръкавче щеше да е по- свежа. На малката по-къс гащеризон щеше да ѝ стои по-добре.
Прекалено силни са цветове и на двата тоалета, твърде ярко петно стават. Вярно, принцеси, трябва да доминират на общия фон, но може би не трябваше и двете.

# 127
Роклята на Матилде е прекрасна и стои много добре. Браво на Натан. И аз бих предпочела тъмносини или нюд аксесоари, но и така е добре.

# 128
  • София
На малката по-къс гащеризон щеше да ѝ стои по-добре.

Това не го помислих Simple Smile - или нормална дължина или по-къс.

Шарлот на ревю на Шанел вчера

Рядко ми харесва как е облечена, и тук не прави изключение, но има хубави крака

# 129
И аз за по-къс си мислех, но реших, че вероятно ще е прекалено ежедневен. Ама поне да не беше рибарската дължина, а дълъг наистина.
Тя и роклята щеше да е по-добре до коляното и с къси ръкави.

# 130
Катрин ми хареса много на Уимбълдън. Сакото е хубаво, само отзад на кръста ми се стори широко в профил.

Испанките категорично не ми харесаха. Тоалети + еспадрили, не се е получило добре.

Чарлз и Камила - стилни и аристократични.

# 131
  • Някъде там
А според мен, еспадрила разваля гащеризона. С ниска обувка щеше да е по-добре. Но, поне са с летни дрехи и едпадрили.
Жасмин вчера Едуар го нарекоха краля на модата на кралиците ,😉
Модната къща празнуваше годишнина. Получил е поздравления от всички кралици и принцеси които облича.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 12:19 от daviz

# 132
На мен гащеризона на София ми харесва, но Леонор е с ужасна рокля и тези еспадрили, не, не и не. Бялата шапка на Камила е великолепна, а и тя изглежда много добре на снимките.

# 133
Много са ми забавни повтарящите са тоалети на кралските особи, все се сещам за абитуриентските балове, как в магазина си записват от кое училище са взели даден модел, за да не се повтарят, явно и роялите следва да възприемат тази тактика.Simple Smile

# 134
Мисля, че днес трябваше да се състои коронацията на Чарлз в Шотландия, някой чел ли каква ще е програмата и кога ще започнат тържествата?
Тържествата са днес, официалната част с кралскоро семейство започва към 16 часа българско време. Ето и програмата в английско време.

Синята рокля на Кейт е носена 2 пъти миналата година. На тържества The big lunch за платинения юбилей на кралицата и после на Уимбълдън.

Общи условия

Активация на акаунт