Кралски работи и клюки - юли 2023

• 76 722
  • 742
  •   1
Отговори
# 135

Може да изглежда и по друг начин
стига да поиска, на тази възраст трябва
да има личен стилист според мен.

# 136
Дали пък не е бунт някакъв и  сами да си избират тоалетите, май трябва да е по-рано това и вече да разбират. Бият се оранжевото и  червеното ,ако е  едното - няма да дразни толкова.

# 137
  • Някъде там
На Федерер, поне, костюмът му стои отлично Hands Clap
За разлика от потресаващия тоалет на жена му. Сега я видях в цял ръст и 🤐.
Скрит текст:

Днес ще видим цялото испанско семейство заедно както и Леонор и София пак отделно.

# 138
Оле, бялята рокля на Максима и Шарлийн е уникална! В сравнението на тоалетите  между Катрин и Летисия има някаква бегла прилина, но само толкова. Това не е един и същ костюм.

# 139
Линк за гледане на шотландската коронация и служба.
https://www.youtube.com/live/dKa6eSauLGg?feature=share
Има информация, че Кект ще носи рокля-палто на Catherine Walker, залагам на сините ѝ такива.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 14:43 от Анонимен

# 140
Оле, бялята рокля на Максима и Шарлийн е уникална! В сравнението на тоалетите  между Катрин и Летисия има някаква бегла прилина, но само толкова. Това не е един и същ костюм.
Както и на Мери и Летисия Thinking

# 141
На Кейт - София най-много ми харесва роклята.
Също на Шарлийн - Максима.

# 142
Линк за гледане на шотландската коронация и служба.
https://www.youtube.com/live/dKa6eSauLGg?feature=share
Има информация, че Кект ще носи рокля-палто на Catherine Walker, залагам на сините ѝ такива.

Опасни са някои шотландци, как скандират Joy
Иначе на референдумът нали бяха 50 на 50 за напускане на монархията, горките, не им е лесно.

# 143
  • Разпиляна във въображението
Херцозите в Уестминстърското абатство по случай 75 годишнината на здравните служби

Кралицата  в Единбург

# 144
Софи е с цветен лак, достатъчно цветен да се види (т.е. не е телесен). Явно са отпаднали някои правила.
А на Уимбълдън се изсипва як дъжд...

# 145
  • Някъде там
Днес много ми харесват девойките без еспадрилите.
Летисия също само роклята.

# 146
  • София
И с дълбочко деколте като за абатството, ако се върнем към дискусията за това на Максима. Роклята не ми харесва, но ѝ стои добре - отслабнала е. Обувките са много приятен цвят.

Испанските дами са ОК, нищо особено, но момичетата са по-добре от вчера. Моделът еспадрили на Летисия ми харесва.

# 147
Еспадрилите наистина са ужасни, ама те са испанки все пак Simple Smile
Роклите, каквото виждам от тях, ми харесват. Момичетата така или иначе.

А вероятно някои правила никога не ги  имало.

# 148
И с дълбочко деколте като за абатството, ако се върнем към дискусията за това на Максима. Роклята не ми харесва, но ѝ стои добре - отслабнала е. Обувките са много приятен цвят.
Не се вижда цепката (знаете между какво). Това е основната разлика. Деколтето е дълбочко, но въпреки това не акцентира на бюста.

# 149
Много хубава Софи.

Общи условия

Активация на акаунт