Кралски работи и клюки - юли 2023

• 76 730
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Някъде там
И с дълбочко деколте като за абатството, ако се върнем към дискусията за това на Максима. Роклята не ми харесва, но ѝ стои добре - отслабнала е. Обувките са много приятен цвят.

Испанските дами са ОК, нищо особено, но момичетата са по-добре от вчера. Моделът еспадрили на Летисия ми харесва.
И на мен не ми допада роклята с
тези  ластици, никак не ми е ок за това събитие. Но самата рокля ми е по добре от това

И това

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 15:45 от daviz

# 151
Испанките ми харесват днес, много повече от вчера. Минус еспадрилите. Радвам се, че и Фелипе не е с такива Joy

# 152
# 153
# 154
Току що прочетох, че Сара Фъргюсън е оперирана.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12232047/Duchess-York-t … ne-mammogram.html

Дано бързо да се възстанови.

# 155
Годишнина в нашето царско семейство - Кубрат и Карла.
https://life.dir.bg/zvezdi/karla-i-kubrat-sakskoburggotski-otpra … i-istinska-lyubov

# 156
#наслада за очите в ментово
Чудесен тоалет от принцесата, както винаги

И със семейния приятел - Федерер - очаквано добра комбинация

# 157
  • Някъде там
Чела съм историята на Сорайа, но отново беше удоволствие да прочета.
Скрит текст:

Има още една принцеса, освен Даяна, която оставя трайна следа в световната история. Наричат я принцесата с печалните очи. Нейното име е Сорайя Исфандияри- Бахтиари, родена 1932 г Ля е втората жена на Мохамед Реза Пахлави, последният шах на Иран. Всички смятат, че тя е била една от най-красивите жени. Двамата се срещат на един прием и шаха остава сразен от красотата и и от нейните зелени очи.Ля е много умна, от дете владее 4 езикаи двамата, след като той се развежда се оженват. Шахът не ходи никъде без нея и просто я смята за богиня. Отдава и цялата си любов ия отрупва с брилянти, рубини и всякакви богатства. Сорайя става всенародна любимка. Но...съдбата не ги дарява с деца. Заради наследството, шахът предлага на брат си да променят конституцията, за да може да го наследи брат му, или неговите деца. Но отговоръте категоричен: В Иран по-лесно ще смениш жената, отколкото конституцията. Тогава, след осем години брак принцесата ситръгва, развеждат се и напуска Иран, но той нарежда тя да запази всичките си права. На шаха от следващата жена се раждат 4 деца. През 1979 година в Иран става революция и Мохамед Реза пада от власт. Тогава разбира, че жертвата, която е направил е била излишна. През всичките години той пише писма, а тя винаги отговаря. За нея има написана песен - "Аз искам да плача като Сорайя". Тя умира на 69 години и оставя несметните богатства на Червения кръст и на Съюз за деца -инвалиди. Богатството се изчислява на около 40-50 милиона евро.Нейната сватбена рокля е продадена за 1,200 000 евро. Но нейното сърце завинаги остава в Техеран - градът на нейната велика любов и велика печал.

Определено днес са свежи и младежки облечени девойките.
Забавляваха се.

# 158
Много са готини и винаги в синхрон.

# 159
Малко красиви снимки на Кейт и Уилям от днес.

# 160
  • При семейството си
Мини, страхотни кадри/снимки.
Софи и Едуард обикновено излъчват едно спокойствие, синхрон, лежерност, както и на последните снимки.
Испанските принцеси са една идея по-добре от вчера.

# 161
Уникален цвят, кралско синьо, невроятно изчистена и много добре прилягаща кройка, интересна шапка, изчистена визия за сметка на великолепните перлени бижута. Единственото ми разочарование е, че очаквах да се заиграе с шотландските шарки.
Тоалета е носен още два пъти, а огърлицата е на покойната кралица, Кейт е била с нея и на погребението на Елизабет.
Не можах да намеря роклята на Камила.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 20:16 от gala66

# 162
# 163
Джеймс и Ализе Мидълтън очакват първото си дете в края на годината.

# 164
  • Разпиляна във въображението

Общи условия

Активация на акаунт