Кралски работи и клюки - юли 2023

• 76 735
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Джордж все повече прилича на Спенсър, същински малък Чарлс Спенсър.

# 661
# 662
  • Някъде там
Феликс става на 21 години.

Изглежда ми като на 17. Той повече прилича на баща си ми се струва.

# 663
  • София
Да са честити рождеНите дни на принцовете!
Джорджи е същински Спенсър, симпатяга е той, слабост ми е.
Феликс не мога да повярвам, че е на 21, изглежда 17-18, много хубаво момче.

# 664
Честит да е Феликс! Наистина изглежда по- малък, но с такива хубави родители не се изненадвам. Харесва ми и ризата му, приятна, модерна и подходяща за възрастта му.

# 665
Елеонор ще е красавицата в семейството обаче.

Да, и аз съм на това мнение. Вечерният и тоалет много ми хареса.

# 666
Елеонор още от сега е красавица наистина.
Взела е най-хубавото от майка си.
Елизабет обаче на кого прилича?

# 667
  • Някъде там
На баба си Паола ?

# 668
Негово Величество Кралят ще се оттегли в Шотландия, за да отбележи годишнината от смъртта на майка си, покойната кралица, и първата годишнина от възкачването му на трона на 8 септември 2023 г. Очаква се кралят да пътува до Шотландия в началото на август и да се настани временно в замъка Мей.
Също така ще присъства на игрите Mey Highland в Кейтнес на 5 август.
До средата на август Чарлз ще се премести в Балморал, за да се присъедини към другите членове на кралското семейство за техните годишни летни ваканции. През това време кралят ще отседне както в Балморал, така и в частната си шотландска резиденция Биркхол. Също така ще продължи кралската традиция да приема министър-председателя на Обединеното кралство и първия министър на Шотландия и други частни гости в замъка Балморал.
Кралят ще присъства на игрите Braemar Highland на 2 септември и към него ще се присъединят кралицата и други членове на кралското семейство.
Кралят ще прекара остатъка от септември в Шотландия и ще се върне в Англия в началото на октомври.
Докато е в Шотландия, започвайки от август, кралят ще изпълнява множество ангажименти по време на престоя си там, които ще бъдат обявени по-късно.

# 669
  • Някъде там
Честит да е Феликс! Наистина изглежда по- малък, но с такива хубави родители не се изненадвам. Харесва ми и ризата му, приятна, модерна и подходяща за възрастта му.
Поздравче с чичо му, който  за първи път ще играе голф. От екипа на игрището са попитали може ли да го снимат, нямал е нищо против.

В Скаген са , предполагам и от там ще видим папарашки снимки. Винаги ги дебнат и там 😉.

# 670
На баба си Паола ?

Да, тук наистина има прилика.
Не мога да пусна снимки, но Паола е много красива жена.

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 16:44 от Ули

# 671
Поздравче с чичо му, който  за първи път ще играе голф. От екипа на игрището са попитали може ли да го снимат, нямал е нищо против.

Не мога да повярвам, че не е играл голф досега 😯 Според мен голфът, както и тенисът, ветроходството, язденето и още един-два спорта са си кралски забавления. Дори аристократични, не само кралски.
Може би тази година или точно там?

# 672
  • Някъде там
Птица, може конкретното игрище, да са имали предвид. Пише, че му е първо посещение на игрището. Но, да играе голф, а да не го е посещавал, като всяко лято почиват в Скаген е странно?🙂
Ветроходството и язденето ги практикува.😉
https://www.instagram.com/p/Cu97sftOcmh/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Това момиче е като картинка изписано.Много нежничка и фина.

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 18:06 от daviz

# 673
Елеонор е прекрасна! Някак ми прилича на Леонор испанска. Simple Smile
Елизабет също е сладка, но има нещо, което не й достига за пълна прелест. Не, че е необходимо.
Матилде е била много хубава като млада, сега нещо ми лелее, сигурно е от възрастта.
Но като цяло са все нежни синеочки!

# 674
Много хубав Джордж. Малък мъж, няма вече детско личице.
И да попитам, кой е Феликс?

Общи условия

Активация на акаунт