Искам да кажа... (208) през ЮЛИ 2023

• 41 219
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Добро утро!

И аз съм вече на линия Simple Smile Изкарахме двамата с Марти един стомашен вирус след Поморие и вчера цял ден спах, но днес вече всички сме добре, надявам се за дълго, че ми иде да ни облея със светена вода вече Joy

Пуснала съм климатиците и започвам с чистене и готвене, следобед книжка, чак след 18:30 ще излезем с децата сигурно.

# 556
  • Бургас
Привет!
Разтапяте ли се, сладоледчета?
До сега хвърлих 5 кила пот....а до вечерта,не се знае....

# 557
Ех, Селесте, пак ли? Важното е, че вече сте здрави!
Моя режим съм го омазала яко от 2 дни. Чудя се дали да ги направя 3 (за щастие Wink ) и да мирясам или да се стегна и днес са съм изрядна.

# 558
  • Бургас
Марѝ, какво се изкушаваш да хапнеш днес? Аз не съм по режимите, та съм за 3 за щастие Simple Smile

# 559
Вече наруших с една твърда круша....

# 560
  • Бургас
Оле, милата, и това ли не можеш да ядеш?! Аз очаквах нещо по-питателно.

# 561
Плод= захар. А в хладилника днес имам дори баклава.

# 562
  • София
selleste, от ресторант ли се подредихте? Всеки път навън се храня със страх.

# 563
Привет, младежът се записа💙.Иначе днес сме на един концерт, на познат пианист.Утре ще излизаме всички семейно и обичайното  чистене.Търсим си ново място за море от сряда, че се наложи да отменим предните резервации.Хубава събота и неделя, момичета!♥️🥰

# 564
  • Germany
Селесте, това да са ви били боледуванията, че се измъчихте!
Савина, дано и аз се похваля с приет и записал се младеж след около 2 седмици.
Мари, никакви плодове ли не ядеш?
Аз позадържах килограмите, въпреки че ям всеки ден сладолед Simple Smile Да видим до кога. Опитвам се да се движа повече, но знам, че само това не е достатъчно.
Хубав уикенд на всички!

# 565
  • Canada
В Испания хапвах и плодове, и джелато, и крем карамел и като се върнахме дънките ми бяха широки 😁 Тук и тази схема, и ограничаването им не работи 😁

Селесте, стига ви 🤗

Ама че ден, първо един мутрафон ни налетя защото ММ не му позволи да ни изпревари на паркинг, после забърсаха задната броня на колата. Не знам какво да очаквам до довечера 😁

# 566
  • Бургас
Фонс, дано това е било, предостатъчно са ви кофти преживяванията.

Бъни, не знам, може от храна да е, може и вирус да е, доста народ се оплаква от него. Аз всяко лято изкарвам по един такъв ден, без значение къде съм.

Савина, ако Поморие ви е оферта, мога да ти дам името на хотела, в който отседнах аз онзи ден.

# 567
Привет.
Фонс, дано не е много.
Пращам ви хлад от Черни връх.

# 568
Фонсе, следиш ли темата на ендокриноложката в бг- мама? За чистене на естрогена препоръча минимум 6 месеца коприва.

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 13:54 от mariat

# 569
  • София
Децата правиха морковена торта с шам фъстък и маскарпоне досега.
И аз в Китай ядях по 3 пъти на ден без никакви ограничения и се върнах с няколко килограма надолу.
Тук си мисля, че е от всички набухватели и подобрители, които ги има във всичко.
Селесте, да ви минават вече болестите.
Фонс, много неприятни случки. Тук не знаеш на кой ще се натъкнеш. Heart

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 00:28 от Rodiva

Общи условия

Активация на акаунт