Искам да кажа... (208) през ЮЛИ 2023

• 41 190
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
На плажа нямаше спасител и знаме , но имаше вълни. Но пък нямаше грам вятър, все едно си отворил фурната. Чак сега задуха.

Заека нагриза банкнота от 20 лева. Баща му спешно търси рецепти със заешко Grinning

# 661
  • На брега на реката
Добро утро!

При нас се изля снощи! Беше много силен дъжд и то продължително! Поне няма да поливам! Blush
Студено е обаче,  а аз имам само рокли без ръкав!

Линче, ней виновен зайко, нали не я извадил той от портфейла, но ако все пак решите, имам хубава рецепта!

Браво на Митето!

Роди, нямате търпение да се преместите май?

Аз трябва да бера домат и довечера да го правя! Най-не обичам да правя зимнина, но трябва да успея, че да мога да си взема Малечка, да почивните дни! Heart

Деско,  почивка ли си?

# 662
  • гр.София
Добро утро ☕
Последен ден Бубе 😘 че и парти имаме днес във фирмата, Black and White party 🎉 не съм била до сега, даже мислех и да не ходя, че кое по напред днес, утре тръгваме!
Радвай се на хубавия домат🙂 при нашите нищо тази година, свищовския край.
Хубав ден момичета 🤗

# 663
Добро утро!
И при нас захладня, доволна съм.
Буб, хич не ти завиждам за зимнината.
Деси, бързо да мине последния ден, а за после- лек път и забавления.
Боби, Селесте, имате късмет, че Митето и Марто не са са усетили, че колелата им са женски... При моето момче не мина тоя номер.
Хубав ден!

# 664
Добро утро!

Бубе, съчувствам за консервите. Аз тайно се радвам, че нашите домати измряха 😆 Има там колкото за салата, но ако бяха станали всичките не знам какво щяхме да ги правим.

И тук разхлади и  май нощес е валяло. Предвидливо събрахме циганията от двора ние, че шатрата нямаше да издържи вятъра, дето беше.

Увидя ми се тази седмица,  а утре и ще пътувам по работа... Искам да става неделя, че да си видя чавенцето най-накрая, 3 седмици беше на море...

Спокоен ден, банда!

# 665
  • София
Добро утро!
Буб, права си. Нямаме търпение вече.
Деси, свищовския край на мен ми навява само прекрасни младежки спомени. Весело парти довечера! Hug
При свекървата пък като за първа година на това място реколтата става повече от добра и богата.
И тук захладня - 14 гр е сега.
Прекрасен да е денят ви, момичета!

# 666
  • при моите деца .....
Добро утро!
Мари, това колело го купихме на Митето. Преди това караше розово и синьо на принцеси и беше горд, че кара на кака колелото, докато в парка едни деца не му се подиграха и спря....
Хладно е утрото при нас...
18 градуса.
Ходих да дам кръв за редовните профилактични прегледи.
Днес отново деня ми ще е посветен на Митето....
Трябва и на къщата, но мисля следващата седмица.
Хубав ден!

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 08:27 от * Боби *

# 667
  • Бургас
Добро утро!

Марѝ, ние на Вики специално го взехме в този уж неутрален цвят, с перспектива за второто Simple Smile

Деси, весело парти!

И днес никой не ме юрка за плаж, но то и времето май не позволява. Ще поошетам, имам дребни задачи за довършване и следобед ще ходим да гледаме "Барби".

Прохладен и спокоен да е денят ви!

# 668
  • на Мелмак
Добро утро,
Спах, спах, но можеше и още, влезнах във въртележката на отпуските. Ще почивам два дни след 11.08. Sunglasses Дано се изморя по-малко, отколкото предвиждам Grinning
Колелото и на мен ми е неутрално Wink

# 669
  • Бургас
Добро утро!
Браво на Мите!
Бубе,съчувствам ти за правенето на консерви!
Роди,хайде по скоро да се нанесете в новият дом!

При мен нищо интересно. Работа, вкъщи и така. Изморена съм много. И се започна пак с якото изтръпване на ръцете... Уж пия магнезий, но без ефект 😔

# 670
Карз, смени магнезия и пробвай.
Мацки, визирах рамата на колелото, не цветовете, но аз съм в грешка. Да ме прощават Марто и Митето! Връщам си думите назад. Какво съм гледала снощи .....

# 671
О, Селесте, да споделиш позле за Барби. Чудя се дали да го предлагам на момичетата... Макар, че аз по принцип не обичам да ходя на кино Grinning

# 672
Али, с момичетата щяхме да ходим на Барби, но го отложихме.
Децата (двадесетгодишните) ходиха сами и казаха, че е пълна боза Joy

# 673
За този филм не знам, но цял ИГ, ТТ и всичко е залято с розови неща и реклами за Барби. Направо ми се отщя. 😂
Добър ден.
Хладно и при нас, но не спах добре. Има едни дребни гадини, папатаци. Всяка година ме тормозят лятото, тази също не пропуснаха. По цяла нощ ги дебна и гоня, трепам и влизат нови през комарника. Снощи до 2:30! 🤐😤 Хапят ужасно.
Сега ще ходим на кафенце. Странно ми е, че ще обличам дълги панталони и ръкави. 😃
Роди, то не остана! После едно парти правите и се нанасяте. ☺
Бубе, бързо и лесно да стане зимнината. 🤗
Браво на Митето за колелото. Синеочка още не може без помощните колела.
Хубав ден! 🍀

# 674
  • Бургас
Али, аз ще го гледам по принуда, обещала съм го от кое време, но предварително ми се е отщяло, точно както каза Ени, заради рекламите, които са ми напълнили ФБ, а аз нямам спомен да съм кликала на някоя, че да задействам алгоритъма на ФБ.

Марѝ, аз ги избирам само по цвят, за рамата даже и не разбирам коя каква е Simple Smile

Ууу, днес се живее.

Общи условия

Активация на акаунт