Искам да кажа... (208) през ЮЛИ 2023

• 41 187
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
  • На брега на реката
Ени, машинките с течност на Райд, вършат чудесна работа и за папатаци.

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 14:59 от Бубoлина

# 676
И у дома сме с машинка, ама  а Брос с таблетки, също върши работа.

# 677
Ени, освен другите неща, които са ти предложили, сложи и една саксийка с босилек или лавандула пред мрежата.

Разминаха се при нас и бури, и гръмотевици, но и една капка дъжд не капна. Поне поразхлади малко в сравнение с предните дни.

Малкото бръмби и той май ще минава на колело с педали, но те не слагат изобщо помощните. И при кака му беше така. Директно от баланса на другото. Така или иначе са се научили да пазят баланс и за седмица свикват и с голямото.

# 678
  • На брега на реката
Лелеее, какво съм написала. Поправих го де, ама много се смях. Редактора преправил папатаци на папагали! Joy

# 679
  • София
Буб, и аз се смях. Помислих си, че искаш да премахнеш любимците на някои хора. Relaxed
Аз на кучето съм заформила един елексир от масла против кърлежи и комари, с който го пръскам. Трябва да пробвам дали и за нас ще подейства.
Моя син и той директно от колелото за баланс мина на такова без помощни колелца.
На нас ни доставиха мебелите. ММ после пак се върна там с един колега да сглобят днес поне нещо.

# 680
  • Бургас
Оф,сега пък много ми духа Simple Smile
Имам си дете , сготвих му преди да се прибера и съм рахат. Даже и за утре на обяд има. Сега ще си пусна новините ,да ми говори Ицето,докато зареждам миалната

# 681
Мерси, момичета. Аз заради Синеочка не взимам машинка, но вече не се търпи този тормоз. Лавандула имам в градината, не знам дали ще успря да засадя от нея в саксия. Май е по-сигурно с машинка в контакта.
Пържих картофки и хапнахме.

# 682
Ени, откъсни няколко стръкчета и ги сложи в нещо на прозореца. Дори и да изсъхне пак би трябвало да върши работа. Нали между дрехите се слага сушена, в торбичка против молци.

Гонихме се днес с едно скорпионче в банята. Хванах го, де и го пуснах в гората до нас. Ако му е писано ще оцелее.

Бубето направи доматите, аз утре ще се занимавам с боровинки. Малко на сладко, а останалите ще замразя, че децата много ги обичат. Ама и цената им тази година си я бива. На пазара днес бяха между 14-16 лв. за килограм. Малините пък удряха 20 лв.

# 683
  • на Мелмак
13 лв бяха боровинките миналата седмица на близкия пазар.
Лавандули имам 4,пазят Simple Smile
Ние сме на бира, цаца, картофки със суитчер. Wink

# 684
  • Canada
Уикенда смятам да последвам светлия пример на Бубето 😁

Боровинки взех 15 лв за килограм. Замразих ги, но повече ги харесвам свежи.

Пазаруваме едни и същи, основни продукти. Цените на някои вече пълзят нагоре, в разгара на лятото, есента ще е чудо.

Не знам как оцелявам тази седмица. Колегата е отпуска и съм до шия, сама си говоря вече 😁

# 685
  • при моите деца .....
Привет!
И днес откарах над 6 часа в парка.....
Е, отскочих и до спешното - имах кърлеж....
Сега вечерях и ще лягаме.
Нямам сили....
А като легна.... няма заспиване....

# 686
  • На брега на реката
Ау, Боби, много неприятно. Дано всичко е наред!

Фонсче, ако можех, никога не бих направила нито един буркан, ама на паднало ми се е.
24 буркана станаха и една тенджера сос. Другата  седмица пак!

2в1, никога не съм правила сладко от боровинки, а много го обичам. Може и да пробвам, сладка обичам да правя, но пък никой не ги яде. Абе, луда работа!

# 687
Ехх Боби, кофти.
Боровинково сладко много обичам, но някой друг да ми го направи. 🤪😆 Много е връткаво.

# 688
Добър вечер. Тук един дъжд, порой. А ние имахме 100 задачи да свършим. И като си мисля, че днес е петък се озовах на масаж…. И си се върнах де.
Утре пак, а междувременно едни приятели ще минат следобедно. Та до сега правих пастет от дробчета и пържих праскови. Утре само ще изпържа авокадото, ще изпека кюфтенцата от тиквички и съм готова.

# 689
  • На брега на реката
Добро утро!

Тит, какви са тези пържени праскови и авокадо? Дай повече инфо,  а и снимка не бих отказала.

Много ми се спи, ама в друг живот ще е. Поне е петък! Дано е спокоен!

Общи условия

Активация на акаунт