Искам да кажа... (208) през ЮЛИ 2023

• 41 182
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро.
Тит, и на мен са ми интересни прасковите.
Ени, на мен пък боровинковото сладко ми е най-лесно.  Надявам се да си наберем отнякъде.
Хубав да е петъкът ви.

# 691
Добро утро!
Тит, облизах се и огладнях след твоя пост!

# 692
Навън е 8 градуса, протестирам. Жегите не ми пречат, обаче студ никак не обичам.

# 693
  • гр.София
Добро утро ☕
Боровинковото сладко ми е любимо🙂 не съм правила никога, само от смокини се научих, заради смокинята в Ахелой и то ми е любимо.
Днес е денят, чакам ММ от работа и тръгваме.
Щерката свършва училище днес, голямо вълнение, и нейния багаж отделно подготвям, че тя с нейната приятелка от Бургас ще пътуват със самолета, дано стигнем преди тях, да ги посрещнем 😁
Две саксии имам, като скубляци са, хич не мога да гледам цветя, ще ги полива моята приятелка 😁 дано не умрат, пък после ще ги мисля, а такива хубави ги купих!
Хубав ден момичета 🤗

# 694
  • при моите деца .....
Добро утро!
Деси, приятна почивка.
Бубе, и на мен ми се спи... Не знам защо не успявам да заспивам вечер, през нощта се будя....
Хладно е утрото и при нас.
Планът днес - като вчера (без  бърза помощ).
Хубав ден!

# 695
  • Бургас
Тит, облизах се и огладнях след твоя пост!
И аз, и аз. Все някакви интересни неща приготвя.

Боби, дано всичко е наред днес!

Деси, лек път!

След като вчера извадих якета и затворени обувки, днес отиваме двамцата с Марти на плаж.

# 696
  • Germany
Добро утро!
След като вчера спах до 10,00, днес се събудих в 7,00. Навън вали от вчера нонстоп и е отвратителна влага. Не може да ми изсъхне прането. Лошото е, че и в Италия го дават да вали почти всеки ден.... Утре тръгваме и днес трябва да оправя багажа. Големият ще дойде след 10 дни. От сега ми е притеснено.
Хубав петък!

# 697
  • Бургас
Добър ден,станало вече!
Днес почиваме всички и ще се нарадвам на децата. Липсва ми времето в което митлосваме с тях 😍

# 698
Всички сладка правя по един и същи начин. 1:1 плод-захар, насипвам от вечерта и на другия ден варя, накрая добавям малко лимонтозу и веднага насипвам в бурканчета, обръщам ги с капачката надолу и след като изстинат ги прибирам. За час съм готова.

Правила съм запечени на скара половинки праскови с бекон и сирене, но пържени никога, та ще ми е интересна на Тит рецептата.

Деси, лек път и безпроблемно прибиране.

Боби, дано всичко е наред, но наглеждай ухапаното място да не се появи обрив като око.

Приятен уикенд.

# 699
Карз, видях ги твоите момчета в Инстаграм, големи са сладури. Сега разбрах, че това е твоят профил, като написа, че ви е ден за почивка;)
Много съм зле;)
Пърженото авокадо и мен ме заинтригува, че имам няколко омекнали, ама Титина посреща гости и докато каже рецептата, ще се развалят.
Боби, изписаха ли ти антибиотици?
Хубава ваканция на Деси и Мони, да знаете, че ще чакаме снимки!
Сладко, компоти и домати, ако ви останат, давам адрес. Всичко обичам и нищо не правя;)
От утре вечер ще съм леля, та и аз ще се оплаквам от недоспиване и умора.
Брат ми ме е инструктирал да не  угаждам и да не си лигавя племенниците, ама как ще съм любимата леля, ако го слушам;)

# 700
Много са лесни пържените праскови. Принципно се използват добре узрели плодове, гледа се да са сладки. Предварително намазвам тигана с краве масло, обаче днес ми беше малко маслото и го намазан с олио с розмарин. Слагам прасковите нарязани на резени. Когато се зачервят крайчетата , обръщам и от другата страна. Ако не са сладки плодовете , глазирам с мед.Целта е резенчета та праскова да останат цели. Прекрасно допълнение са към птичи меса и дробове ( а аз бях забъркала пилешки дробчета на пастет).
По същия начин си процедира с ананас, допълва много добре свинско месо.

За панираното авокадо, правеха го много в Тексас. Избира се добре узряло авокадо. Аз правя следната панировка- царевично брашно, лук на прах ( авокадото си подхожда с Лука), сол и яйце. Повтарям резена в яйце и после в паниращата смес. Поднасям с ранч сос.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 23:32 от Titina

# 701
  • Бургас
Тути 😂цял ден се чудим със синковеца, коя е жената от инстаграм 🤔😂 Сега вече ми стана ясно. 🤗☺️ Оххх,хич ме няма,извинявам се ☺️но с инстаграма,хич ме няма.
Вече съм полу заспала. Мисля си,че е събота или неделя,утре ще ми е понеделник 😱😂

# 702
  • на Мелмак
Добро утро,
Тит, благодаря, интересно е.
Втора седмица започвам от общо три, оммм.
Добре, че имам читав помощник.
Малкия и той иска да идва да помага Simple Smile
Хубав ден, момичета!

# 703
Добро утро!

Деси, Мони, весела почивка!

Вчера бях морска командировка, ама осен пристанището нищо не разбрах от морето. После си дорботих в офиса,  прибрах се и припаднах.  След 10 часов сън, обаче съм нов човек.
За днес планът е лежерен. Трябва да напазарувам и да мързелувам. Купих си боя да пребоядисам вратите, че вече не ме кефят, но този проект не е спешен 😆 Те отдавна не ми харесват.

Ще попия кафе на теферич и ще видим.

# 704
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Не мога да спя....
Приемам предложения за нещо билково...
Снощи в 2 не бях заспала....
Тути, нищо нехми дадоха, дори не ми пуснаха лист за манипулацията.
Успокоението ми е, че тъкмо беше ме полазил. Падна без вадене с "инструмента", а още при обработване на мястото.
Излезнаха ми резултатите от изследванията.
Само пикочната киселина ми е висока, според референтните стайносги.
Според мен и глюкозата е висока 5.51 mmol/l.
Хубава събота!

Общи условия

Активация на акаунт