Искам да кажа... (208) през ЮЛИ 2023

• 41 217
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
  • при моите деца .....
Привет!
Горещо е при нас...
Съни, прекрасни снимки!!!!
Фонс, дано това да е било 🍀
Селесте, никакви болести вече 🍀
Мони, стискам палци. 🍀 И ние чакаме....
Имаше малка промяна в градовете....
Тути, нисковъглехидратен режим... Но положението е трагично, щом спрях и виното 🤪 Преди като спазвах си позволявах, но вече все по-трудно е свалянето...
Чакам ММ.

# 571
  • Canada
Мари, не, коя е? Корен или листа препоръчва?
Естрогена някак го натъманих, съня също. Остават ми щитовидната, надбъбречните жлези и кортизола да го сваля от тавана. Докато стана на 70 имам време 😂

Родива, браво на децата!

Мони, успех на младежа!

Бронята е за пребоядисване, пак добре, че не е счупена.

Минавам Шоколадко на барф хранене, не ми се рискува и му дадох обезпаразитяващо днес. Доволна съм, чист е, от няколко месеца му бях спряла химиите и действам с натурални продукти.

# 572
Хранителната добавка, която препоръча е с корени и листа. Може да си харесаш и други съвети.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1566803

# 573
  • Бургас
Добро утро!
Такъв дъжд се изля през нощта...с гръмотевици и светкавици.
Сега е прохладно и свежо! Но, до кога....
Фонс,неприятно,но това да е!
Роди,браво на децата!
Браво и за свалените килограми, момичета!
Аз днес ще се тегля. Очаквам кантара да не е мръднал.
Хубав ден!

# 574
Добро утро.
И аз като Тути имам огледало и очи, кантар не ми трябва да разбера,  че съм огромна.  Но и това ще мине.
Днес изпращам детето на лагер, после ще ходя при вуйчо.
Фонс, можеш ли да споделиш какъв колаген пиеш, че нещо не мога са случа. За 2 месеца трети вид пия, сегашният е с най-високо съдържание на колаген -20 г, но ще ми стигне за 20 дни и пак се чудя какво да поръчам. Отделно,  че ефект не виждам нито от колаген, нито от  Q10.
Хубава неделя.

# 575
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес планът е домакинстване....
Дано вашите планове са по-интересни.
Мързелива неделя!

# 576
Добро утро!

И тук е имало буря снощи. Мернах през прозореца, че шатрата май е на щ, но още не смея да изляза.

Снощи другарите минаха на хапка, че много храна остана от градинското парти. Днес дружка връща жеста със закуска у тях. Довечера у мама.

Измежду другото трябва да отида да пазарувам, да поочостя и вече спешно да си боядисам косата.

# 577
  • Canada
Добро утро!

Мари, благодаря, прочетох я, че даже си и казах положението въпреки, че се ориентирах къде какво трябва още да пипна.

Съни, този взимам в момента :
https://smartsistersco.com/portfolio/%d1%85%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0 … d-smart-collagen/

По спомен повече от 10 грама наведнъж не се усвояват от организма, в този смисъл не са и нужни.

One на Надя Петрова е мн хвален, но някак цената 😳 Но пък комбинира няколко продукта и вероятно си струва инвестицията.

Градината отчаяно се нуждае от пръскане та довечера ще бъркам вълшебна смес от нано-сяра, калций и калифорнийски червей. Жегите са попарили всичко 😕

# 578
  • Бургас
Добро утро от плажа! След снощната буря мислех, че няма да става за плаж, а то морето тава, лееек ветрец, чудничко.

Прекрасна и спокойна неделя да имате!

# 579
  • София
Привет!
Ние снощи се позабавлявахме в една таверна. Порядъчно си поиграх гръцко. Много обичам! Heart Eyes
Днес е ред за чистене на къщата отново. Утре идват да слагат ламината в спалните.
Фонс, свекърите поливат всяка сутрин всичко, че още няма капково. Не знам иначе какво ще стане от зеленчуците.

# 580
  • Germany
Привет и от мен!
И ние снощи се видяхме с приятели да си кажем чао, че другата седмица всички тръгваме по почивки и ще се видим чак септември. Много приятно беше, но после пак не можах да спя. Сега ме боли глава. Довечера ще излизаме с едните ни съседи. Подозираме, че искат за нещо да ни вербуват преди срещата на собствениците. Демек за разходи ще си говорим Simple Smile Иначе при нас разхлади доста, даже студеничко ще стане вторник- сряда, ама този път не се оплаквам, че много жега събрахме. В събота тръгваме за морето и ми е важно там да не вали.
Хубава неделя!

# 581
Измислих и аз моренце, ще ме огрее - само още две седмици и релакс 😊

Вчера малката порасна с още една година, по случая да похваля торта с лимоново маскарпоне. Мнооого ми хареса 😁

Днес пихме кафенце с момичетата и от утре пак на черешата Whistling

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 16:55 от rummi_pl

# 582
  • София
Руми, да ти е честита малката рожденичка! Heart
Мони, Руми, къде ще сте на моренце?

# 583
  • Бургас
Честита да ти е, Руми! Да е здрава, щастлива и с късмет!

# 584
Здрава, щастлива и късметлийка в живота да е малката ви принцеса, Руми.

Голям мор е навън. Нощес валя, гърмя, трещя, но тази сутрин все едно не е било. Никаво разхлаждане не усетих.
Малките въшчици цяла сутрин  се бореха кой да хване маркуча и дядо им накрая реши проблема като сложи разклонител и още един маркуч, та всеки си имаше. Дворът подгизна, ама на тях им беше кеф.

Общи условия

Активация на акаунт