Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 136 - юли 2023)

• 105 983
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 1 080
Тези почнаха май всичките да се подиграват с нас.Пепсито според мен се изложиха много!Дано го осъзнаят един ден!

# 1 081
Вече купих Pepsi за 2 участия и 1 за 7 days. Ще приключвам с игрите с покупка за това лято. С такива правила и условия от Pepsi, променящи се след началото на кампанията, след седмица могат да решат да я удължат чак до Коледа.
А за Nestlé, съфорумките преди мен са дали красноречиви примери с неуредиците, от предишните им игри. Дали заслужават доверието ви и да продължавате да купувате от тях, сами решавате.

# 1 082
# 1 083
Дискрийт май няма да теглят тая година

# 1 084
  • София
Пропуснах ги в горния пост, та сега да добавя и пратката от днес, шезлонг от нивеа мен, пристигна в един тънък, съдран чувал, като за боклук. Яд ме е, че не го снимах, ама много се ядосах. То си беше гол шезлонг с парченца чувал..... Ми можеше за повече от месец време за доставка поне да го опаковат като хората. До сега го търках с препарати и горе-долу се справих да го докарам в човешки вид. Зарадвах се, че кожата поне не е скъсана.Като се сетя шезлонгите от  емека и от коста кафе как перфектно бяха опаковани, пък и бързо ги доставиха. Адмирации за такива организатори. Hug Ще участвам с удоволствие в техни игри. Simple Smile
И моят пуф дойде в черен чувал за боклук и си беше мръсничък на места. Явно са си го ползвали хората.

# 1 085
Искате ли да се посмеете малко?Вчера с всичките неуредици се сетих пак за Помбер.Отново им писах и АЛИЛУЯ!Имам отговор,защо не са изтеглили “големите” награди. Е това се казва система 🤣 Няма да пускам жалба и спирам да се занимавам.Така ме разсмяха с този отговор,че ми мина ядосването 😂

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 10:17 от Alize!

# 1 086
Като стана дума за Помбер, някой спечелил фризбито получи ли го вече?

# 1 087
Аз се отказах да го чакам😁май и малките награди няма да стигнат до нас.Един.ден случайно видях сгъваемо фризби и струваше 0.60лв.По Евтино от самия пумбер и пак трудно им се дава.

# 1 088

Мисля си, че вече са изтеглили и са уведомили печелившите по имейла само.
Защото аз спечелих в една предна игра с покупка на Pampers и сега като гледам - няма обявени печеливши там.
Явно политиката на този организатор Рgonlinepromos.bg е такава.

# 1 089
Тези от Помбер доста неграмотно писмо са написали. Запетайки на килограм раздават иначе. Но сигурно това пак е от системата. Много неграмотни организатори напоследък.

# 1 090
Има.няква измама на 7 дейс преди малко нямаше печеливши сега вече са 8

# 1 091
От ПОМБЕР изпращат фризбитата по СПИДИ имам известие за доставка утре.
Редактирам се: и аз мислих да пускам жалба заради помбера но не ми се занимаваше честно казано макар че много некоректно от тяхна страна да започваш с малката награда

Оглеждайте се за промоция на ВЕРЕЯ имат игра с покупка на 2 бр млека търкаш скреч за лъжичка от онези дългите.

# 1 092
В правилата на Помбер мисля пишеше,  че ще ги изпращат с Еконт 😁. Но и със Спиди става.

# 1 093
  • Велико Търново
Има.няква измама на 7 дейс преди малко нямаше печеливши сега вече са 8
От вчера плюс днес.

# 1 094
Нека ако някой, все пак е спечелил и уведомен с мейл, да сподели. Вярвам, че все някой в групата трябва да е спечелил (ако са теглили нещо изобщо 😁)

Мисля си, че вече са изтеглили и са уведомили печелившите по имейла само.
Защото аз спечелих в една предна игра с покупка на Pampers и сега като гледам - няма обявени печеливши там.
Явно политиката на този организатор Рgonlinepromos.bg е такава.

Общи условия

Активация на акаунт