Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 136 - юли 2023)

• 105 965
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 1 065
Да, и аз чакам Пепси и играх за шезлонг с 7-8 бележки. Много тъпо...

# 1 066
Аз първоначално бях останала с впечатление, че Пепси са моментни награди. Нещо ми се върти в главата "виж веднага дали печелиш". Но като се регистрирах бележката и прочетох правилата, разбрах за датите на теглене. Много некоректно да променят дати и награди в хода на играта. Аз лично се надявам на чадърче, след като КК не ме отразяват грам.

# 1 067
Няма печеливши в 7 days , пише че гифт картите са моментни награди.

# 1 068
Според мен е грешка.Едва ли ще има седмица без шезлонги.Няма логика.Отчайвам се вече от безхаберието и некомпетентността.Последният месец само издънки в правилата на игрите.Като се започне от Помбер,та чак до Пепси.И никой не го интересува и всеки се е покрил.

# 1 069
  • София
Излагат се нещо тази година повечето организатори. Хайнекен и те се правят на луди, обявиха печелившите от играта в Лидл преди няколко седмици, но с никой не са се свързали. Днес ММ им звъня, защото има неговите иницили и телефонен номер и казали, че ще направят проверка и ще върнат обажджане. Познайте дали се обадиха. Rage

# 1 070
  • Там...
Според мен е грешка.Едва ли ще има седмица без шезлонги.Няма логика.

Няма как да е грешка, защото бройките излизат.
А помните ли играта на Нестле и Киткат, в която раздадоха 6 награди по-малко (3 таблета и 3 колонки) в последното теглене, а после и премахнаха достъпа до страницата на играта?

# 1 071
Имиджът на Нестле страда от години. Аз затова и не купувам продуктите с марка Nestlé. Когато разбера, че са придобили и започнали да произвеждат някоя марка, спирам да купувам и нея. В интернет е пълно с информация за съдържанието на бебешките им пютета, шоколади и др. продукти. Вкараха някакви уж био продукти, но не биха ме привлякли като клиент, защото не им вярвам. За Милка и много други марки мнението ми е същото. Има къде-къде по-достъпни марки, които уважават клиентите си, а дори не се рекламират така агресивно навсякъде чрез игри, инфлуенсъри, тв реклами и пр. канали.

Цитат на: NellyG link=topic=1570238.msg46745832#msg46745832
Май са забравили, че освен материални съществуват и имиджови щети 🙂
[/quote

# 1 072
  • София, Дружба 2
Пропуснах ги в горния пост, та сега да добавя и пратката от днес, шезлонг от нивеа мен, пристигна в един тънък, съдран чувал, като за боклук. Яд ме е, че не го снимах, ама много се ядосах. То си беше гол шезлонг с парченца чувал..... Ми можеше за повече от месец време за доставка поне да го опаковат като хората. До сега го търках с препарати и горе-долу се справих да го докарам в човешки вид. Зарадвах се, че кожата поне не е скъсана.Като се сетя шезлонгите от  емека и от коста кафе как перфектно бяха опаковани, пък и бързо ги доставиха. Адмирации за такива организатори. Hug Ще участвам с удоволствие в техни игри. Simple Smile

# 1 073
Мисля, че покрай нестабилната политическа и управленска обстановка много фирми се опитват "в мътни води риба да ловят". Позволяват си подвеждащи реклами и неспазване на правилата заради незаинтересоваността, некомпетентността и нестабилността на институциите, призвани да защитават нашите потребителски права. В държава с нормално функциониращи институции едва ли си позволяват такова фриволно отношение.🤔

# 1 074
Според мен е грешка.Едва ли ще има седмица без шезлонги.Няма логика.

Няма как да е грешка, защото бройките излизат.
А помните ли играта на Нестле и Киткат, в която раздадоха 6 награди по-малко (3 таблета и 3 колонки) в последното теглене, а после и премахнаха достъпа до страницата на играта?
Даже пазя отрязък от правилата и колко печеливши са изтеглили. Бях им пращала и запитване по въпроса, глас в пустиня. Пазя и списък с повтарящи се имена за някаква награда, май беше от игра с регистрация на код от кутиите на зърнени закуски. Помня и неизпратената награда на съфорумка, така си потулиха нещата и там. Нестле са не дъно, ами под него!

# 1 075
  • Лясковец
И аз за шезлонга предимно участвах,но сега прочетох и това
21. Тегленето на Печелившите участници ще се извърши в 10 дневен срок след края на
активната седмица от Периода на Промоцията.
22. . Резултатите от всяко теглене на наградите се публикуват на сайта www.pepsi-bg.com/promo
до 25 дни след провеждане на съответното теглене.
Да разбирам ли,че чак след 3 седмици могат да ги побликуват,що имам  спомен,че срока беше по малък а сега са го увеличили.

# 1 076
Днеска видях кутия на Монстър,печели се скейтборд.Оглеждайте се 🫶

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 22:37 от Alize!

# 1 077
И аз за шезлонга предимно участвах,но сега прочетох и това
21. Тегленето на Печелившите участници ще се извърши в 10 дневен срок след края на
активната седмица от Периода на Промоцията.
22. . Резултатите от всяко теглене на наградите се публикуват на сайта www.pepsi-bg.com/promo
до 25 дни след провеждане на съответното теглене.
Да разбирам ли,че чак след 3 седмици могат да ги побликуват,що имам  спомен,че срока беше по малък а сега са го увеличили.
Към края на август месец може и да разберем дали печелим шезлонг и ако евентуално печелим към края на ноември да го получим 😇

# 1 078
  • София
Към края на август месец може и да разберем дали печелим шезлонг и ако евентуално печелим към края на ноември да го получим 😇
Преди 3-4 години спечелих коледен венец от игра във фейсбук. Получих го през януари и според мен преди това беше висял на вратата в офиса на фирмата. Joy

# 1 079
Изумявам се как Пепси са променили правилата, и то след като започна играта.
Първоначално в правилата пишеше, че до 2 дни след изтичане на всеки период (седмица) ще де тегли и до 7 дни след тегленето ще  публикуват.

Общи условия

Активация на акаунт