Перилни препарати и омекотители - 73

• 46 885
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
Не бих го купила този Даш за бяло . По-скоро за светли цветни , тъй като е с под 5 % процента кисл.избелители и според мен не би си справял добре с бяло пране .

# 196
  • Пловдив
Аз винаги слагам И добавка(oxi action)  към праха за пране(Klinex,Le chat...),не очаквам 5-15% или 5% кисл.избелители да ми запазят бялите дрехи.А този Даш пере много добре,имам 1 кутия за 85 пранета,беше на много изгодна промоция в италианския Conad(0,14Е за 1пране,мин.год. през октомври).

# 197
Значи за светли цветни дрехи е ок,ако добавя и солта на ДМ е ок за бели...Благодаря!❤️

# 198
  • Sofia
Няма течен за бяло.  Нямат избелители на кислородна основа.
И това е Рекс (за накой държава)т е  нисък клас

Dixan e Rex? Сигурна ли сте? Dixan доколкото знам е Персил-а в някой държави.

# 199
  • в сърцата на децата <3
Този Ленор

Дали е със същия аромат като от преди години, който пак беше с име нещо лятно (може и това да е било)? Пак беше жълт, ароматът - флорален, съвсем леко сладък, по-скоро свеж. Чудя се струва ли си да ходя до Метро само за да го помириша и ако е някаква гняс...

# 200
  • Ст Загора
Няма течен за бяло.  Нямат избелители на кислородна основа.
И това е Рекс (за накой държава)т е  нисък клас
има и Диксан -Персил. Този е Рекс. Има лисица , ако помнните преди точно Рекс имаше реклама със същата лисица.

Dixan e Rex? Сигурна ли сте? Dixan доколкото знам е Персил-а в някой държави.

# 201
    това някакъв вариант на Ариел ли е? В таблицата не го намирам, заслужава ли си?

Ползвала съм го,Испански Ариел.Не съм особено впечатлена, няма разлика от Българския, но пък изпира добре.

# 202

Мнение за аромата на този омекотител? По-траен и силен ли е от синия на Сано?

# 203
Четох ви с възхвала колко хубаво ухаело Омо-то, а аз никога не си бях купувала...
Днес от магазин за паралелен внос взех Омо и за цветно, и за бяло. Е,цветното наистина мирише феноменално.
Цветно 9 кг. Бяло 6 кг торба. Понеже са с леко нарушена опаковка ги продаваха на 1,70 лв/кг.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 14:31 от Qosata

# 204
Някой има ли представя защо  течният Ариел в лидъл е толкова евтин? Малко под 30 лв за 90 пранета. Има ли нещо общо с този в малките разфасовки?

# 205
За тубата 90 пранета не знам, аз взех за 100 от магазин за паралелен внос и съм разочарована.
В малките разфасовки е пенлив , ухаещ, повече от половин капачка не слагам, че няма изплакване.
От този слагам по една и половина и ни пяна, ни аромат.
Аз да похваля Ариела цветно кутия за 30 пранета, немски, много добре изпира и ухаят дрехите.

# 206
Четох ви с възхвала колко хубаво ухаело Омо-то, а аз никога не си бях купувала...
Днес от магазин за паралелен внос взех Омо и за цветно, и за бяло. Е,цветното наистина мирише феноменално.
Цветно 9 кг. Бяло 6 кг торба. Понеже са с леко нарушена опаковка ги продаваха на 1,70 лв/кг.

Този за бяло също и хубав , само дозировката е голяма - 150 грама . Мирише добре е пере . Аз си го купих от Турция март месец за около 14 лв , мисля от Мигрос.

# 207
  • Pazardjik
Snow Angel, този Ленор го купих от Метро, бледо подобие на онзи прекрасен омекотител от преди години. Синия става. Any L  благодаря!

# 208
Да похваля спот, наклепах се с червена боя за коса бяла блуза.  Сложих Спот тъках  изпракнах  с вода . Пак сложих пак търках и се изчисти

И къна премахва от бели дрехи Grinning на мен много силно ми мирише,едвам го издържам пръскам и бягам от банята Grinning  едно време имах лакочистител с подобен аромат и се чудя дали не е същата химия в спота Grinning

# 209
  • Русе
Този прах става ли за цветно пране? Студента поиска от Турция да му взема прах за цветно и аз в бързината въобще не съм обърнала внимание, че пише за бяло и цветно. Сега тръгвам да го глася да му го нося утре и го видях. Преводача преведе, че е с оптични избелители, не кислородни Thinking

Общи условия

Активация на акаунт