Перилни препарати и омекотители - 73

• 48 022
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Тумбел,показаният от Вас АВС не е концентрат.Омекотителят АВС,от който съм много доволна е концентрат(1440мл),пише си на турски език-konsantre yumuşatıcı romantik gül, yumuşatıcı(омекотител,на турски),не го бъркайте с sıvı deterjan(течен перилен препарат)

Взех едни брой, но друг аромат, какъвто имаше в кварталния магазин за турски стоки.Ще споделя мнение скоро

# 301
Здравейте! От темата за перални ме “насочиха” насам😀. Издирвам НЕ гъст течен препарат/гел за пране, с който да заменя оригиналния препарат на Миеле в контейнерите за Twindos системата им. Моля, който от Вас ползва подходящ такъв, да сподели марка:)).
Благодаря предварително!❤

# 302
Може ли да препоръчате препарат за екипировка?
Искам да изпера едно ново яке. В ДМ или Лидъл дали имаха такъв препарат?

# 303
В Декатлoн със сигурност има. В SLS също има.

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 21:12 от Djordja

# 304
Преди малко минахме през един новооткрит магазин за италианска стока на Цариградско шосе. Взех Dash за 62 пранета за 28 лева. Не знам как е като цена качество, но прахът мо свърши и трабваше да взема нещо. Имаше и други марки, но не ги познавам...

# 305
  • In transit
Барбалена, тези двата са доста по-нисък клас от Даш.

# 306
  • Пловдив
От италианските перилни само Dash,Omino bianco-става...останалите са "ниско качество".

# 307
Знам, че задавам много лаишки въпрос, но скоро не бях попадала(или по-скоро не съм обръщала внимание)  на прах за ръчно пране. Каква е разликата между праха за перални и праха за ръчно пране? Може ли да се ползва и за перални?
Все едно падам от Марс, но не бях се замисляла за това. 😂

# 308
.... по-лесно се отмива....този за ръчното.

# 309
  • На изток от Ада
Знам, че задавам много лаишки въпрос, но скоро не бях попадала(или по-скоро не съм обръщала внимание)  на прах за ръчно пране. Каква е разликата между праха за перални и праха за ръчно пране? Може ли да се ползва и за перални?
Все едно падам от Марс, но не бях се замисляла за това. 😂
за ръчно прави много пяна и не е за пералня

# 310
  • София
Идвам с един въпрос не точно за препарати, но съм сигурна, че ще ми дадете идея. Та, как почиствате бейзболни шапки? Имам една чисто бяла и е крайно време да я изпера, но не знам с какво и как.
Имам налични:
Прах за бяло на DM
Оксито за бели дрехи пак на DM
И Tide за ръчно пране
Предварително благодаря!

# 311
Ако е мръсна можеш първо да я накиснеш във вода с Тайд-а за ръчно. После я пусни в пералнята на някоя програма за деликатни с Денкмит-а и Оксито .

# 312
  • На изток от Ада
А козирката от какво е ? Плат или или картон или друго? Преди май бяха к картон сигурно евтини...

# 313
Идвам с един въпрос не точно за препарати, но съм сигурна, че ще ми дадете идея. Та, как почиствате бейзболни шапки? Имам една чисто бяла и е крайно време да я изпера, но не знам с какво и как.
Имам налични:
Прах за бяло на DM
Оксито за бели дрехи пак на DM
И Tide за ръчно пране
Предварително благодаря!
Аз ги пускам в мрежичка направо в пералнята с прах за бяло пране, досега нямам увредена.

# 314
Моите се усукват в пералня, но аз само на плаж я нося, тъй че....все тая ми е..

Общи условия

Активация на акаунт