Перилни препарати и омекотители - 73

• 47 915
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Аз така и не я разбрах тази промоция както е написана в брошурата - без извинение, с г@за си са я написали....
Да, връщам се точно от там и аз, и след коментара ми на касите, управителят дойде да се извини, че е печатна грешка и щели да поръчат постери с коригирана цена. Офертата е 17,99 за брой,  само ако се купят два броя от един и същи вид.

# 601
  • София
В dm има 15 % намаление на всичко, закупено онлайн. В това число и перилните препарати.

# 602
Какви некадърници са го писали..нямам думи.

# 603
Мъжа ми купил 12броя от Ариела, за да не съм му мрънкала на главата. Вчера 100пъти му казах, че ако е 2бр за 18лв да взима, ако не хич не я искам. Сега му казах да я връща.
 Офертата в брошурата ясно си пише 1+1 за 18лв. Тея са за КЗП.

# 604
За там са....да.

Ако мине номера е цалата раЛта...едва ли техн.грешка...знаем се....

# 605
По закон са длъжни да продадат продукта на обявената на етикета цена, но не зная как стои въпросът с брошурите.🤔

# 606
В dm има 15 % намаление на всичко, закупено онлайн. В това число и перилните препарати.
И доставка 4,99 отиде намалението.

# 607
Ако се вземе от магазин, няма ли да падне доставката ...

# 608
Ако се вземе от магазин, няма ли да падне доставката ...
Да, сега го видях в темата за ДМ.

# 609
Пада, но при мен в магазина го няма този за бяло на денкмита.
Само сензитив варианта, но той е с по-малко избелители и май ще се въздържа...

# 610

Това как да го разбирам, два бр за 17
99 лв? Взимал ли някои от била на промо преди?
      Тази реклама е подвеждаща. Така както е написано би трябвало  двата продукта да са за 17,99 лв, но реално не е така. Двата продукта са 35,99 лв. и на всичкото отгоре не във всички филиали на Билла.

# 611
Рано днес пращах мъжа ми и хем му казах,че два са за 18лв според написаното...Взел 2 за 35лв ,както сте писали и сега ще ги връщам..Егати прИмоцията 😒
П.С. Добре,че е взел бележката.На това успях аз да го науча за съвместен живот от 13години 😄(казвам го с гордост😀)...

# 612
  • На изток от Ада
Добре, че съм на село и не карах ММ. Той е в командировка де. Аз щях да ходя в града но се размина. И без това не харесвам Ариел течен по аромат, не съм купувала..

# 613
Според мен нарочно е написано така в брошурата. Ако мине номера. Не веднъж пред мен на опашката са се разправяли клиенти и управители са викали. Абсолютно подвеждащо е или супер неясно написано! Ако знам къде и как ще подам сигнал.

# 614
И скипа ми е станал на буци..на дъното на кутията съм в момента...
Категорично подкрепям, при мен е същото!
Пера само със Скип.
Запасите ми в случай, че спре да работи фабриката им 😆 ...
Каква цена в Гърция е добра за Скип-а? Не мога да се ориентирам.

Общи условия

Активация на акаунт