Звездни компромати - Юли' 23

• 319 778
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 215
Темата е Звездни компромати и това е компромат, голям. Обсъждането е съвсем на място, доста повече от разни светски снимчици от наградки.

# 1 216
Марго Роби на премиерата на ‘Барби’ в Лондон Two Hearts
Скрит текст:

и с Раян

# 1 217
  • София
А защо толкова се шуми за този филм? На мен ми изглежда като да е без никаква стойност, само за декора и костюмите бих го гледала.

# 1 218
Шуми се около Барбито заради звездния състав и заради това, че е обичайно да се шуми за глуповати блокбъстъри. Кога се е шумяло за някой арт филм с екзистенциални въпроси? Иначе Марго Роби е дори по-красива и от Барби, признавам.
Премиерата на Барби съвпада с тази на Опенхаймер. Аз съм решила да ходя да гледам Опенхаймер, защото ми е интересна историята и заради Килиън Мърфи, много го харесвам.
Ето ги Килиън Мърфи и Емили Блънт на премиерата в Париж, много са стилни:
https://youtube.com/shorts/aQGeMrOy4e8
Скрит текст:

# 1 219
Елза Парини и тя с коментар за Бело-Слава, но смятам е защото просто следва примера на Кулагин
Скрит текст:

И Култуклиева, която прави паралел с други известни личности в подобна ситуация
Скрит текст:

# 1 220
  • Rock & Roll feeling ...
Хареса ми написаното от Соня.
Карбовски направил интервю със Захарова. Ти да видиш ....
Не съм го гледала, но го поставям, защото го споменавам :

# 1 221
Maтерията на роклята на Марго Роби е ужасна.
Минаха ли трите дни не Белото Бубе, да не пресрочим?

# 1 222
Потресваща Белослава и потресаващ “елит” подкрепящи я. Грозна пов@рня е цялата ситуация. Наглост до безобразие. Чак ни я тикат в гърлото. Белослава се сравни със земята, хората около нея се закопаха под нея. За мен.
Ще съжаляваме надрусана и пияна леличка “интелектуалка”, дето била сбъркала. Ама ако не я бяха хванали, нямаше да напише “направих грешка”.

# 1 223
  • При семейството си
Аз наистина съм в потрес.
Тя, Белослава, била чувствителна, това (кое…че стана публично достояние, че шофира пила и може би дрогирана) било страхотен шамар за нея, случило и’ се…какво, ще и’ преобърне живота, та те (всичките там приятели, почитатели, незнайно какви още) я подкрепяли. Горе главата, и това ще мине, с теб сме, обичаме те, прегръщаме те….
Случило им се е нещо, животът им се е преобърнал на тези, които погребения са правили, на тези, които са живи трупове, заради подобни “чувствителни души”.
Съжалявам, че нямам нужното дар слово да изразя истинските си емоции.
Съзнавам, че и темата се превърна в една…помия, клоака, заради “звездите” ни, родните.

# 1 224
Не знам как да изразя всичко, което бушува в мен, четейки Белослава. И приятелчетата ѝ.
Написала съм под поста ѝ какво мисля.
Видях под публичен пост на приятел мнението на Ирина на Иван, слагам го тук.
Скрит текст:

# 1 225
Може да греша, но ми се върти че Белослава се спрягаше да има връзка с Исак Паси преди много години.

# 1 226
  • Down south
Изглежда, че правилата и законите НЕ важат за дадени хора и среди.
Защо!
Предполагам, че подобен въпрос е и ще бъде риторичен.

# 1 227
Барбара Стейзант през 1972г
Скрит текст:
и на 10 години
Скрит текст:

Одри Хепбърн през 1953
Скрит текст:

# 1 228
  • София
По - скоро Лайза Минели

# 1 229
На горните снимки е Лайза Минели😃