Звездни компромати - Юли' 23

• 319 704
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 425
Ама и Сано, и Стрина ли са я подкрепили?

Разбира се бяха първи със сърчицата,,,,  как мислиш.

# 1 426
Така трябва да бъде. Не трябва да има толеранс към хора, която шофират пияни и не желаят да си понесат отговорността. Радвам се, че неизвестните с критиката си (наричана за по-удобно “хейт”) показаха на Белослава какво мислят по въпроса с нейната “грешка”  и то доста категорично.
Освен всичко друго, покрай тази ситуация стана ясно за колко много други известни е ОК да пиеш и да караш.

# 1 427
  • Rock & Roll feeling ...
Не очаквах от Вергов и Сано.

Да кажем, че са лични приятели и за тях е хубав човек, но от кумова срама, от морален жест към обществото да не афишират личната подкрепа към приятел в труден момент, особено когато става въпрос за толкова наболял въпрос. Ако искат в лични съобщения да й дадат кураж, но ако публично заемат позиция е най-удачно да заклеймят шофирането подпийнал, пиян и друсан.

# 1 428
Аз от Сано не очаквах.

# 1 429
Аз от Сано не очаквах.
Той намери пари за бионична ръка на сина си,но резервни части за всичко няма

# 1 430
# 1 431
Случаят с Белослава ми напомни на една българска приказка- Ти не питай за лудото, то само се обажда. Та така.. обадиха се и се преброиха всичките пиянки и наркомани.

# 1 432
  • Враца
Някой беше постнал по назад пак публикация на Димана Дойчинова.Слагам още една.Ето това са фатални последствия и трябва да стряскат всички и известни и простосмъртни.Харесва ми това момиче.Реших да не показвам момченцето.
Скрит текст:
Любо.
Ражда се в деня, в който неговите мама (24 г) и тати (28 г) умират. Или редно е да кажа - докторите го изваждат по неволя, докато майка му агонизира.
Пиян шофьор ги помита посред бял ден в София, докато двамата вървят  хванати за ръце по тротоар в кв. “Младост”.
Млади, тъкмо се оженили, с любов чакащи своето първо и последно бебе.
Помня, че ми беше много трудно да се държа професионално и да не плача, докато снимаме баба му Саня, която впрочем го гледа до ден-днешен и стоически не се пречупва.
Лекарите изваждат Любо преждевременно и по спешност много преди термин, докато 24-годишната му майка, невидяла нищо от живота, си отива в адски мъки и рани от удара.
Липсата на кислород и травмите са причина за церебрална парализа и куп тежки усложнения, които са съсипали детето доживот. Да, той никога няма да бъде здрав и пълноценен човек. Нито познава майка си и баща си. Представяте ли си - на неговия рожден ден баба Саня прави помени за мъртвите му родители, убити от поредния джигит.
Ненавиждам пияници и неадекватни хора зад волана.
Независимо от коя прослойка на обществото са. И не е като да не съм си поживяла с приятелки и да не съм докосвала алкохол.
Но масовата защита на певицата Белослава издава какъв е генезисът на родния елит - удавен в пороци и зависимости. И не на последно място - изтъкан от лицемерие.
Казвам ви го, защото тези неща не ми ги е казала съседката, а ги знам от първо лице, единствено число.
Иван Ласкин и Токев бяха злодеи, но Бубето, както ѝ викат, със златен ореол и прашец посипана.

Зная за тази история от първа ръка.
Госпожата по народни танци на детето ми-Цветанка Арсова, всяка година организира по един благотворителен концерт в помощ на Любчо и всеотдайната му баба, която отглежда болно дете в "златната си възраст", вместо да си почива и да се радва на деца и внуци.
Майката и бащата са били танцьори при нея (Арсова), познавала ги е лично.
За съжаление, драмата там е толкова тежка, толкова невъзможна... чудиш се как, как Господ е решил това да се случи?!??!

# 1 433

Красиво име, браво.

Поне не е с две гласни само.

# 1 434
Моника 100 % е била на някой и друг семинар на Кобилкина 🤭. Малко като нейния репертоар има.

Моника още във ВБ обясняваше как чете Лариса Ренар, която също е рускиня, и ако не Моника да се е вдъхновила от Кобилкина, то Кобилкина със сигурност е чела Ренар и другите подобни на нея. Кобилкина изобщо не е открила топлата вода.

# 1 435
  • Sofia
Гущерова честити рд на детето си 🤔
..с пижама и 💐 в басейна 🤣
Скрит текст:

# 1 436
Светлето и тя от толкоз естроген превъртя играта.

# 1 437
Не сте разбрали.
Честити третия рожден ден на пижамите си.

# 1 438
Не сте разбрали.
Честити третия рожден ден на пижамите си.
JoyKissing HeartJoy
Да е жива и здрава Гущерова! С глас се смея. Верно ли на пижамите честити с букет в басейн?!😀

# 1 439
Може да са непромокаеми пижами. ЧРД, пижами!

Общи условия

Активация на акаунт