Звездни компромати - Юли' 23

• 319 709
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Варна
Коя е Д.Дойчинова?

# 1 411
Журналистка.Попадна ми във фейсбук.

# 1 412
Белослава е изчистила всичко от инстаграм. Само нелепата й снимка седи и малоумното ПР изказване!
Бясна съм! Днес погребват 13-годишно детенце в Пловдив - пометено на пешеходна пътека , държейки майка си за ръка...До кога ще търпим Sad(((

# 1 413
Плюс, че аз мога да вия по-добре от нея. Пуснах си еднo парче,  защото не бях наясно с песните и. Ако мога таka да ги нарека. Нали знаете защо е станала певица.

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 22:52 от marigold_

# 1 414
Не знам.  Аз леко взех да й съчувствам вече, че бая хейт и от нас отнесе. Аз изначално не я слушам и гледам, не ми е хубава, но знам, че си има фенове.

# 1 415
Според мен всеки гледа света от собствената си камбанария. Който е карал някога пил, смята това за маловажен проблем и лесно прощава.
Изобщо не ме интересува дали Лили Иванова е добър или лош човек. Няма да ми става съседка или приятелка, характерът и` има значение за пряко заобикалящите я. Пее чудесно на тези години, изключително работлива е, кой знае колко болести и болки има - не личи.

# 1 416
Харесвам и слушам джаз,ноо.. Бубето само ми мяучи.
Аз лично ,искам моите любимци да са и добри хора.

# 1 417
Това, че Белослава е шофирала пияна не ме учудва. Учудва ме гнусната подкрепа и замазване. Учудва ме наглата й снимка за извинение. Учудва ме колко много народ е ок да избиват децата им по пътищата.
Бубенце, душичка, светлинка... Гнус..

Лили Иванова я харесвам много. Голяма е! Майка ми е пяла песните й като малко дете, с кълцаник вместо микрофона ръка, а след това песен на Емил Димитров. Половин век по-късно детето ми вее шал и пее "Ветровееее ", последвано от Сам Смит.
Светът се смени, Лили е вечна.
Не искам да я виждам на люлеещ се стол, с игли и прежда и очила на носа.
Пожелавам й до последен дъх да ходи с минижупи,  а хората да цъкат и съскат как не й отива на възрастта.

# 1 418
Изобщо не й съчувствам на Белослава.
А за всички, които са я подкрепили в социалните мрежи, ще кажа само: Преброиха се.

# 1 419
Лили не е моята певица,  но е велика без всякакво съмнение! Евала на жената.

# 1 420
Оле, Сам Смит, защо ли си го причиних... Гледката ще ми държи дълго, сигурно ще отслабна.
Иначе много харесвам песните и гласа му.

# 1 421
  • София
Белослава е изчистила всичко от инстаграм. Само нелепата й снимка седи и малоумното ПР изказване!
Бясна съм! Днес погребват 13-годишно детенце в Пловдив - пометено на пешеходна пътека , държейки майка си за ръка...До кога ще търпим Sad(((
Ще изчисти, я! След първоначалните сърчица от нейните дружки, така страшно я наредиха обикновените хора, покрай нея и Сано, Стрина, Терзийска...

# 1 422
Ама и Сано, и Стрина ли са я подкрепили?

# 1 423
За мен Лили Иванова не е феномен. За мен тя да има глас но не е добър Човек, прекалено его, егоист, цербер относно хората, с които работи. Тя за мен не остарява с достойнство, защото на такива години да се правиш на млада с облекло, да си криеш ръцете, шията, да не даваш да те снимат от близо- жалко е за нея. Тя не разбра, че годините не прощават на никого и е важно да си Човек, да остаряваш е важно, защото си жив още. На никого не помогна, защо примерно не е осиновила или просто на едно дете от дом да помага, да изучи? Защо, защото е пълен егоист. Пари трупа и се пазари за плащане, все е с претенции и за какво са й? Да се храниш толкова оскъдно само и само, ако може да си още 100г на този свят и да си слаба. Има и пластики и то отдавна. Остарява като цървул не като катедрала! Пак казвам според мен. За мен Емил Димотров беше по голяма  звезда от нея. Йорданка Христова за мен е пример как се остарява с достойнство, а не да се мъчиш да изглеждаш като 20г.
На Емил Димитров му прочетете биографията и пак ще си говорим. Преситен до дъно от слава и подмазвачество. Егоист, оженил се за прикриване на нестандартни наклонности. Карал жена си два или три пъти да прави аборти, (вкл. единия път - близнаци), за да му прислугва на турнетата. Аз бях отвратена и погнусена и едва след този прочит си изясни за.....

Говорите пълни глупости за хора, които очевидно не познавате. Не така категорично....
Ако вие ги познавате, моля споделете. Това, което преразказвам е написано в биографията му, представляваща сбор от разкази на негови близки. За абортите преди турнетата информацията е разказана лично на съпругата Мариета.
Ето ви и първата статия, която излезе като се напише името й в Гугъл - http://www.bgnow.eu/news.php?newsid=51365&fb_comment_id=90600986 … 9_906273286126014
Останалата част от поста е моето усещане за човека Емил Димитров след ПРОЧИТА на биографията му - https://knizhen-pazar.net/sold_products/books/2735817-emil .
Приемам, че като всички и аз имам право на лично мнение.

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 16:04 от dariVale

# 1 424
Аз сега малко като бабите клюкарки пред блока, но да питам. Лили има ли си роднини?  Толкова години нищо не съм прочела за нейни роднини. Излезе ми статия, че имотите си ще ги даде на двете си племенички, които обичала като свои дъщери. В нея пишеше, че изцяло издържала сестра си, помагала на децата и, помагала на бившия си мъж след смъртта на жена му, но тайно. И затова ми стана интересно има ли роднини.

Общи условия

Активация на акаунт