Звездни компромати - Юли' 23

• 319 836
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 885
Йоко Захариев щеше да е по-добре, ако беше оставила милия спомен за една-две песни, с които започна и заляза кариерата ѝ преди 20-тина години някъде. От изявите ѝ още от ББ съм останала с впечатлението, че е груба като каруцарка жена. И сега този нагъл пост...
Белослава си плаче за кенсъл, но за съжаление още не сме развили кенсъл културата като общество. Андре Токев например трябваше да е кенсълнат отвсякъде, но човекът си го дават все още по телевизията, ресторанта си развива и ни лук ял, ни лук мирисал. Направи ПР изяви как се е променил в затвора, а изобщо има ли и месец да е бил в затвор?
Никога няма да забравя клипчето как е карал пиян. Даже имам съмнения дали този човек освен алкохолизма няма и други ментални проблеми, защото беше потресаващо как кара. Нека си припомним:
https://www.youtube.com/shorts/dBkzV983W_I
Белослава ако беше човек, за какъвто обича да се представя по ТВ, щеше да отиде с такси до денонощния магазин. Ако са били компания, показателно е и с какви хора е обградена, за да не ѝ даде някой разумен съвет.

# 886
Да, точно, този Токев не спират да го показват, голяма реабилитация му оказаха отвсякъде… ако беше някой обикновен човечец, неизвестен, никой нямаше да се отнася по този начин с него, ама нали е големият готвач.

# 887
Тя и Йокото много не я слуша главата.

# 888
А според мен кенсъла започна и гледам вече няколко известни БГ личности я подхванаха и то съвсем сериозно.

# 889
Коментарите под публикацията на Йоко са просто потрес

Patricia Kirilova И водеща новина по БТВ и нова, все едно други проблеми няма в държавата!

Mariana Alexieva Масово карат пияни и надрусани, че Белослава ли им е проблем?????

Radina Denkova Абсолютно!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0homSbDPs9svzyg … a9l&id=1311015304

И още …..

# 890
Аз не мога да повярвам, че изобщо някой се опитва да я оправдава!

# 891
  • Sofia
Защитниците на Белослава сигурно и те карат пили и друсани, щом им изглежда приемливо.

# 892
Такива нахални простаци като нея, които си мислят, че не е голяма работа и "аре, бе, те всички го правят, к'во па толко?!"
Белослава винаги ми е била неприятна - някак мазна и лицемерна. Имало защо...

# 893
  • При семейството си
Аз не мога да повярвам, че изобщо някой се опитва да я оправдава!
Този пост е събрал вече 300+ лайка, тоест одобрения.
Аз ще кажа само, Господ да пази децата ни.
Надявам се модератор да не изтрие тази дискусия, защото тя наистина е важна…ако пък я, ами…

# 894
Бг елитът започва много да ме отвращава!
Значи на тях човешките слабости не са им чужди, масово ползват привилегии и връзки, обаче са първи стожери на морала и закоността !
Белослава била в сътрудничество с Брендо- защо не, той само за останалия свят е престъпник, тя защо да не завърти далавера с него. Орлин Горанов пя на сватбата на майката на убиеца на Милен Цветков- никакви скрупули . Изобщо…

# 895
  • Glasgow
Иначе всички имаха статуси за Милен Цветков и са потресени от безнаказаността на момчето, което го блъсна... но за Белослава всичко точно

Йоко работеше с онзи визаж-кия сводник, екс муж на Милянкова.

# 896
Постът на Йоко е лайкнат и от Деса Цонева, другата видна простакеса лежаща на родствени връзки. 🤮

# 897
Деса е всеизвестна любителка на чашката, остава и да го пропусне.

# 898
Aма тази Йоко мечешка услуга й направи на Белослава с това изказване. Да си беше мълчала.

Андре Токев се беше извинил публично много смирено.

# 899
Деси Цонева я видях в Борисовата градина миналата седмица, беше с дъщеря си. По принцип съм като кон с капаци и не забелязвам нищо наоколо, ама нея я загледах в далечината, че имаше странна походка. Минаха покрай нас после, доста слабичка на живо и има нещо в нея, което ме грабна Smiling Imp Scream Smiley Симпатична ми се видя

Общи условия

Активация на акаунт