Звездни компромати - Юли' 23

• 319 847
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 870
Разведрявам обстановката. Не най-добрият плажен аутфит на Златка Р. (визирам грозните маркови патъци).
Скрит текст:

# 871
  • София
Гуинет Полтроу с майка си актрисата Блайт Данър и дъщеря си Епъл
Скрит текст:
Кейт Бекинсейл
Скрит текст:
Елизабет Тейлър
Скрит текст:
Мерилин Монро-1951 година по време на сутрешния си джогинг
Скрит текст:
Джак Никълсън
Скрит текст:

# 872

И не само той. Очаквам да се изкажат и Луиза Григорова, Марта Вачкова, Юлиян Вергов, Владо Пенев и всичката "арт паплач", които редовно начукват канчето на "простолюдието" колко сме зле, а те милите колко са хай левъл. 😎

# 873
  • Glasgow
Елизабет Тейлър, макар и много красива някак никога не съм я виждала млада. И на млади години има една такава лелска хубост, не знам как да го обясня 🤭
Хоакин в Гладиатор и от трейлъра на Наполеон
Скрит текст:

# 874
  • Варна
Кейт Бекинсейл е извънземна, а Мерилин не знаех, че е правила сутрешен джогинг.

# 875
Aз имам чувството, че Елизабет Тейлър се е родила на около 40 с черен грим около очите и прическа като реклама на ретро домакиня пред хладилник Simple Smile. Not my cup of tea Simple Smile

# 876
Скоро дали ще прочетем, че показанията на дрегера са заради хапчета изписани с рецепта от лекар, а?

# 877
Вероятно вече са написали рецептата.

# 878
Кои са хапчетата, които показват над 1.20 промила?! Това не е дрог тест за него мълчат. С алкохол е хваната уж…само.

# 879
Ако откажеш дрегер и кръвен тест ти дават максималното наказание, но не те съдят, затова отказват. И е напълно законно, за съжаление.

# 880
  • София
На Златка чехлите ми приличат на галоши, дето бабите отдолу им слагат вълнени терлици

# 881
До ден-два ще изфабрикуват официалната версия за Белослава. Ще се окаже, че дрегерът е отчел малко по-малко, че тя ще си плати административната глоба, която се полага, ще си посипе малко главата с пепел, че много съжалява и до месец всичко ще бъде забравено. С Бахаров какво се случи - нищо.
Има убити хора от дрогирани и пияни шофьори и пак нищо. Всяко чудо за три дни, тука е така.

# 882
Тц. Имала парадонтоза и се жабуркала с Листерин.

# 883
Или че е прекалила с енергийните напитки. Тук при нас и това минава ако промилите са ниски обаче.
Въпрос на време е патрулка да спре и балона с бялата джипка.

Кулагин е писал под поста на Йоко, много адекватно дори
Скрит текст:

# 884
Да живее любовта! Колко са едни 33 години разлика!?
“ Един от най-богатите българи с предполагаеми активи за над 500 млн. лева – 61-годишният Митко Събев - собственик на "Гранд хотел Поморие" и "Гардения Бийч Палас" в Поморие е на меден месец с новата си съпруга”
https://novini.bg/show/goreshto/791056

Общи условия

Активация на акаунт