Звездни компромати - Юли' 23

• 319 848
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 855
И какви са правните основания това да е разрешено - да откажеш кръвен тест…

# 856
Сигурно не могат да ти вземат кръв насила, после да не ги осъдиш, предполагам.

# 857
Да ами как се доказва тогава алкохола. Само с тоя тест с дрегера ли…

# 858
  • Glasgow
Хм, то не се ли правеше обратното, отказваш дрегер и ходиш на кръвен ...

# 859
Като видя/чуя някой да пише/говори на „аре” и рязко започвам да не чувам какво казва, понеже по правило разполага с интелект под нулата…

# 860
Отказваш тест, защото знаеш какъв з@дник насмукан си. Белослава просто се приравни с едноклетъчните мутри, пласьорчета и подобни елементи. Лице на "Не карам пил". ОМГ!

# 861
Аз не знам остана ли лице на тези кампании да не са го хванали с алкохол. Противно е.

# 862
Днес говорих с познат, преди време го блъснаха, спрял, потрошиха и него, и новата му кола. Другият шофьор, със семейството в автомобила и с бебе, не го видял. Полеви тест - амфетамини.
ОБАЧЕ! момчето е полицай. Няма и два месеца по-късно - резултатите от кръвния тест са чисти! Ни амфетамини, ни нищо... и други станности има...
Та, на тия измислените фейсбукъри, дето са тежки и много пишат - па как мога да ви плюна в лицата!
Извинявам се, проста съм!

# 863
  • на пистата
На познат- отказва кръвен, номерата са му свалили веднага, глоба 2000 ли и  2 години без книжка.

За да откаже тест, Белослава вероятно не е било само алкохол.
Причината и този познат да откаже..

Мъжът и също се черпи юнашката.
Точна така.Познат в града направи така,отказал кръвен тест за наркотици алкохол,защото е бил надрусан до козирката.Глоба 2К и 2г без книжка.Иначе директно в затвора,вече е лежал 2 пъти.Не ми е близък,местен бабаит.И се хвали пред компании...

# 864
Точно... И адвокатите така съветват - засече ли се наркотик, винаги е престъпление, затова като знаеш, че си употребявал, задължително отказвай... Затова отказват.

# 865
Сам Смит е изплискал легена тотално. Снимката е от концерт, част от хореографията и не е приятна за гледане...
Скрит текст:

Ужасен ужасон! Какво му стана на това момче, че така превъртя играта?! А има талант.

# 866
  • Rock & Roll feeling ...
Зле е, да е обявено, че е карала пияна, ала много по-зле е пияна и друсана.
Йоко, дали щеше да квака, че всички поне веднъж сме карали друсали?!
И простия като мълчи, може да бъде счетен за мъдър.

Сега слушах коментари за промилите от дрегера, че се равнявали на 3  уискита.
Отначало помислих ,че е на 1-2 бири. Аха, друг път.

Има правила, но контролът е # ПепиЕвротоИкомпания.

# 867
  • Glasgow
На мен ми се върти, че ако само си пил отказваш дрегер и ходиш на кръвен, като се ползва времето, за да "изтрезнееш", но може да ми се смесват информациите. Даже май покрай Лора Караджова някой обясняваше, как и носили кисели млека и т.н

# 868
  • При семейството си
Тоест кръвният тест показва И ако са употребявани наркотици, дрегерът САМО алкохол?
Чудно…още да излязат в нейна и на всички подобия защита.

# 869
Бахара?! Малкия😅

Общи условия

Активация на акаунт