Звездни компромати - Юли' 23

• 319 898
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Направо е чудно как изобщо се оповести случая.
Не са я познали полицаите или друго.
Защото обикновено такива неща се замитат.

# 1 141
  • Glasgow
И колко демотивиращо и стресово за патрула дето си е свършил работата 😏

# 1 142
Сега очаквам да накажат доблестните полицаи.
Ех, майко Българийо!

# 1 143
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И колко демотивиращо и стресово за патрула дето си е свършил работата 😏
Псуват се сами здраво...

# 1 144
Щото ги пои и храни безплатно в Арте.
И заедно споделят линии и бутилки.

неин ли е Арте? Никаква клюкарка не съм.

# 1 145
Е затова е и статията на 24 часа
Вайкане, как така е изтекла конфиденциалната информация ат съда. Който и да е поръчал статията, сам се издава. Да не говорим, че споменават, че за останалите 14 хванати със същото количество алкохол ще има съд, за богопомазаните нищо не се казва.
Белослава даже и да бъде съдена, не е необходимо да влиза в затвора. Достатъчно е да има условна присъда. Пак е нещо

# 1 146
Лице на кампания "Не карай пил", озвучава детски филми.
Само това е достатъчно.
Толкова наглост и безочие от нейна страна и на мъжа й!

# 1 147

Не велинградското Арте:) Вила е нейното, хотел на Лозенец.

# 1 148
Окончателно се отвратих! Някакъв човек напада Георги Тошев, а той отговаря, че "приятелите се подкрепят и в добри и в лоши моменти". Самият той, след убийството на Милен Цветков е писал това:

Фалш и лицемерие!

# 1 149
Според мен влиянието е много по-мащабно, не просто хотелче на морето. За хотелче с 10 стаи на майната си не се изреждат сто селебритита да обясняват "ми случва се", нито се оказва, че дрегерът не е стандартизиран или какво беше. Ако наистина има топла връзка с брендо, нещо в тази посока.

# 1 150

Арте Не е на Белослава.

И само да вметна , че освен че пие и от години ползва бЕло…
1,2 и се качваш в кола , значи не е за първи път .
Щото за първи път се качваш на чаша вино макс , а това е дооооста чаши вино!

Всички са безкрайно лицемерни и заслужават тотален кансел!

# 1 151
  • До сърцето...
Намерих един стар файл в компютъра, пускам го актуализиран към днешна дата.

"Звездните" рожденици на 13 юли

Харисън Форд (Harrison Ford), американски актьор, 81 год.
Един от най-известните и богати актьори за всички времена (приходите му надхвърлят 9,3 млрд. долара). Световна слава му носят двата най-култови персонажа от световното кино: Хан Соло и Индиана Джоунс; от многобройните му други филми се струва да се спомене ролята му на детектив в трилъра Свидетел (1985),която му носи номинация за Оскар.
Х.Форд е лицензиран пилот и е помагал на службите за спешна помощ в спасителни мисии , също така  е отдаден екологичен активист.

Скрит текст:
първата му роля - през 1966 във филма Dead Heat on a Merry-Go-Round, толкова малка, че даже не е посочен в титрите

Като известен и обичан актьор

Като пилот

С Калиста Флокхарт, за която е женен вече повече от 14 години (в момента Флокхарт е на 58)

поредната корица на Форд, от юни 2023

Ерньо Рубик  (Ernő Rubik), унгарски изобретател, професор по архитектура, 79 год.
Известен в света основно с Кубчето на Рубик и Змията на Рубик.
Скрит текст:

Камерън Кроу (Cameron Bruce Crowe), американски продуцент, режисьор, актьор, 66 год.
Автор (сценарист, режисьор, продуцент) на Джери Магуайър (4 номинации за Оскар), на Almost Famous (носител на Оскар, BAFTA, Златен глобус, Грами), на Vanilla Sky, на комедията Elizabethtown , семейния We Bought a Zoo и на романтичната комедия Aloha.

Скрит текст:
С Оскара си за най-добър оригинален сценарий

По време на снимки

С Джони Мичъл (канадска музикантка) за следващия документален филм

Ивайло Христов (рождено име Исмаил Мустафов), български боксьор, 63 год.
Олимпийски (1988), световен (1982) и многократен европейски шампион, носетил на Световната купа (1981). Боксьор номер едно на България за XX век
Скрит текст:
Като спортист

като треньор

Стивън Р. Маккуин (роден Terrence Steven McQueen II),  американски актьор, 35 год.
Познат е от ролята на Джеръми Гилбърт от "Дневниците на вампира", както и от ролята на Джими Борели в сериала „Chicago Fire“.
Скрит текст:

Стивън е внук на легендарния в Холивуд Стив Маккуин (Steve Mcqueen)

Във филма "The Warrant" като Кал Брейкър

Мария Антоанета Риана Грахарани (Marie Antoinette Riana Graharani), индонезийска хорър илюзионистка, 31 год
Известна като The Sacred Riana, основно се подвизава в шоута за търсене на таланти като състезател. Има отличителен външен вид в стил Sadako: тикове с главата и ръцете, плоско изражение на лицето. Част от сценичния образ е и куклата й, рядко говори и го прави с треперещ и неясен глас.
Видеата с нейни изпълнение са с над 150 милиона гледания на YouTube и Facebook.

Скрит текст:

видео с нейно изпълнение

# 1 152
Подкрепящата агитка от мазни клакьори вече ме разсмива много...
*Горе главата, момиче!*, *най не знам си какво/съвършено естествено/ момиче*... и тн.
Ами колкото и да надувате  пристрастните си вувузели в коментарите, толкова повече тя ни пада в очите, бе хора!
Ами не е момиче/ от вчера знам, че е на почти 50/, направо вече за мен си е една разглезена, безотговорна, дърта пастърма, на която все ѝ се е разминавала палката на пътя.
Популярно лице, звезда в някакъв музикален план, жена си, майка си бе , мамата му стара...
Защо бягаш като мишка от кръвната проба, нали така още повече ни убеждаваш, че работата хептен ще се размирише...ясно, че и в тая кръв има още един повод за порицание.

А тия загрижените към душевното ѝ състояние, голяма подкрепа оказвате - Няма нищо, пий една-две чашки да  забравиш тая мъка неземна, и това ще мине-замине, ще замажем, където може...
Смешници!

# 1 153
  • Glasgow
Димана Йорданова ❤😔😔

# 1 154
  • София
Искам да споделя и няколко адекватни коментара, защото и аз от вчера съм много разочарована от маса хора, които следях и съответно отследвах.
Не знам дали да ги скрия в скрит текст, не мога да преценя дали са много големи:

Единият е на Валдес Радев, карикатурист

Другият е на Флора, не знам дали сте я срещали, младо момиче, журналист, което страшно харесвам и я следя от известно време

Общи условия

Активация на акаунт