Звездни компромати - Юли' 23

• 319 892
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
По случая Бубето и прегръдките, целувките и сърчицата на "арт елита ни" слагам една поговорка: "Гарван гарвану око не вади".

# 1 126
  • софия
Това е външна продукция. Кой ще е водещ избира продуцентът, неповторимият, незаменимият, непрежалимият Денис Ризов.
Ако двете тетки не са водещи, какво ще работят?

# 1 127
Токев  е бил в пробация.

# 1 128
Всички тези инстаграмски звезди, дето си се следват, подкрепят, обичат и пият до зори, а после се качват в лъскави коли и карат пияни и надрусани, малко трябва да бъдат канселирани. Това да се кара пиян/друсан Е огромен проблем в България. В чужбина като са на почивка не мисля, че си позволяват изобщо, дори и не си помислят, защото там има контрол и големи глоби. Тук сме разграден двор. Нали ги виждаме каква пияна пасмина са - ама за тях може, те са артисти...
Отвратена съм.

# 1 129
И за мен поведението на водещите на Търси се е уронващо престижа на телевизията.

Те са лица на Бтв и представляват медията. Реално демонстрират подкрепа на човек, извършил престъпление, настоявайки да не бъде съден твърде строго.

# 1 130
  • Glasgow
Какво значи дрегерът да няма пломба, че отчита грешно или че е невалидна пробата (но вярна)

# 1 131
Що ми се струва ,че под строй  подкрепят. Да не би да има връзка с някакво студио - записи или пък организация на изяви? Не  е без причина. Правят  и лоша услуга, вместо да помагат ,раздухват . Може да е  добър приятели  човек.  Но подкрепата би трябвало да е  да не  и позволяват да пие и шофира.

# 1 132
  • Glasgow
Е чак пък на толкова народ житието и битието да зависи от Белослава, те и в различни сфери се изявяват. Психологията на тълпата, а и да напомнят за себе си

# 1 133
Какво значи дрегерът да няма пломба, че отчита грешно или че е невалидна пробата (но вярна)
Невалидна пред съда, но вярна.
Абе достатъчно показателно е, че е отказала кръвен тест.

# 1 134
А кой ще поеме отговорност за липсващата пломба? Невероятни глупости са това.

# 1 135
  • Sofia
Бих питала на кого платиха да изчезне пломбата и да няма дело.

# 1 136
Намирисва ми на замитане на случая ..100% са намесени де що връзки има да помагат ..

# 1 137
Айде почна се… пломбата сега🥴🥴🥴
Затова госпожата не е дала кръвен, сега ще оспорят дрегера и айде - всяко чудо нали…
Те пиянките си знаят, хвалят се един на друг как се пре@@ли системата и си знаят играта, ако ги спрат.
За милЬони няма закони тва е, дами и господа.
Ние ще си лаем, пияният, бял керван ще си върви в  ….линията🤢

# 1 138
Явно точно на Белослава връзките са наистина дебели. Жалка история. Поне вече се знае, че шофира след алкохол. Преди години щеше да е заметено, без да стигне и до пресата дори.

# 1 139
Няма пломба, няма промили. Тъй де, не е нещо ново.

Общи условия

Активация на акаунт