Звездни компромати - Юли' 23

• 319 881
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 110
Хот нюз пишат, че дрегера на Белослава нямал пломба и дело няма да има….

# 1 111
Ама какво става. Сега погледнах поста на Белослава. Една купчина мои познати са се изредили да я прегръщат и подкрепят… включително две приятелки, свестни жени са. Явно само ние си се възмущаваме.

# 1 112
То пък сякаш друго очаквахме да се случи.

# 1 113
Всички се поставят нa нейно място,  а не на мястото на пострадалите от катастрофи с пияни шофьори, това е. Или масово пият и шофират и се благославят, че не са хванали тях, а нея. Нямам друго обяснение.

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 11:30 от B2022

# 1 114
Обяснението е, че понеже няма труп в случая, си позволяват да я подкрепят.
Ако имаше, щеше да е пълно мълчание.

# 1 115
Ама какво става. Сега погледнах поста на Белослава. Една купчина мои познати са се изредили да я прегръщат и подкрепят… включително две приятелки, свестни жени са. Явно само ние си се възмущаваме.

Аз на това му викам , близане на зад*
Според мен, не и е за първи път да шофира пияна.

# 1 116
  • При семейството си
Чудно. Да вземе цялата държава да и’ се извини, че погрешно точно нея са я спрели и тествали.

# 1 117
Ееееееее, какво дело, това е Белослава, Бубето...
Пък и тя се извини публично.

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 11:04 от monii

# 1 118
https://www.24chasa.bg/mneniya/article/14891289, и 24 часа се излагат, явно мъжа и родата на Белослава са с много як гръб...

“24 часа” не защитава известната певица, а иска името на всеки, заловен с алкохол или дрога зад волана, който е потенциален убиец на пътя, да бъде съобщавано

В тази статия сега излезе това, явно и те четат тук.
https://www.24chasa.bg/mneniya/article/14891289

Тази медия удобно забравя, че Белослава е лице на кампания "Не карам пил", за разлика от всички анонимни хванати след употреба на алкохол. Така че, сравнението им е нелепо.....

# 1 119
  • Пловдив
Коментар на Константин Кацаров от "Ренегат" по случая с Бубенцето, милото то!
Един от малкото адекватни коментари
Скрит текст:
КАМЪК НЕ ОСТАНА

Нещо ми привлече вниманието. Старая се да бъда над нещата, но по природа съм дребнав. Хората ме привличат и редовно умът ми им прави дисекция. Естествено не подминавам и себе си…
Току-що разбирам, че жена, която харесвам се напила и тръгнала нетрезва да шофира. Отишла да си купи още алкохол. Органите на реда я спрели за проверка и я разкрили. Количеството алкохол в тялото и се оказало обилно. Достатъчно, за да бъде тя задържана.
Чудя се на крехкото момиче, което харесвам. Как при толкова алкохол в кръвта и се е приискало да се налива още…
Значи има тренинг. Къде ги побира тези промили и как си стои на краката…
Цялата история ми звучи недостоверно. Неправдоподобно. Не и отива на точно това момиче. Изключено е да прави такива неща.
То не позволило да му вземат кръвна проба. Това е самопризнание. Това е автограф под това, че ти не си пил, а си се напил.
Всички лъжем…
Всички сме манипулатори…
Явно.
Това не е моето момиче. То не прави такива неща. Подобни деяния извършват наглите, арогантните и циничните. Те се напиват  и се качват на колите си. Защото са го правили и друг път. Тогава им се е разминало. Тъй като са популярни и могат да си го позволят.
Момичето, което вече не харесвам е лице в кампания заклеймяваща шофирането в нетрезво състояние. Това не е ли нагло, арогантно и цинично…
Това е все едно аз да съм лице на кампания против домашното насилие и да пребия жена си.
Също като онзи световен шампион. Фигуриста. Който беше емблема на кампания против пияните шофьори, но пи, уби, осакати, затри и му се размина. Сега някъде щрака с пръсти.
Още не вярвам. Всички лъжат. Най-вече медиите.
Влизам в страницата на нежното, талантливо, цинично, нагло и арогантно момиче. С надеждата последните три определения да си ги завра някъде надълбоко. Не вярвам то нещо да е писало по въпроса, но ако е видяло това, което и аз видях, възможно е да е хвърлило яснота. Надявам се…
Да, направило го е…
Наистина е било пияно и е искало още да пие. Написало е, че се извинява за постъпката си…
Обаче то май не е и много умно…
Защо…
Тъй като е добавило още нещо. Съгрешилият мъдър човек би се извинил и би спрял дотук. То обаче е различно от мъдър. Написало е, че благодари на всички за подкрепата…
Моля…
За кое…
За подкрепата…
Някой е подкрепил момичето, което някога харесвах, за това, че е карало пияно и е искала още да пие...
Подкрепят го за това, че е цинично, нагло и арогантно…
Не го вярвам…
Него вече го отписах, но искам да помириша и обществото…
Право е. Те наистина му съчувстват. Изпращат му сърчица, целувки и обещания, че винаги ще стоят зад него. Чета…
Те го уверяват, че никой не е безгрешен. То обаче не е сгрешило, а е извършило престъпление. Те призовават, всеки безгрешен да хвърли камък зад гърба си…
Последният път, когато ме накараха подобно нещо беше, когато един открадна пари от деца болни от рак и аз го изобличих…
Вземете камък и се ударете по главата. Това не е общество, а мърша. Последните думи не са мои.
Сред подкрепящите престъплението забелязвам познати. Жени. Харесвах ги. Знам, че са родители. Искам да ги попитам дали са погребвали дете загинало при катастрофа…
А свой близък…
Не им ли е неудобно от майките, които съвсем скоро загубиха рожбите си на пътя…
Как е възможно да подкрепяш човек качил се на колата си пиян…
Те подкрепят престъпника така, сякаш е загубил свой близък, а не е бил на ръба да погуби живот. Коментарите им ми приличат на съболезнования под некролог, а не под самопризнанието на човек нарушил грубо закона и всякакви морални норми. Публична личност. Лице в кампания за трезво шофиране…
Онзи ден дъщеря ми беше на погребение. Загина братът на нейна приятелка. Младо момче. Моторист навлязъл в насрещното с бясна скорост и се ударил в колата му. Влетял през прозореца и с каската си му размазал главата.
Продължавам да мисля за дъщеря си…
Бих ли я подкрепил, ако се качи да шофира пияна и аз го разбера. Да я подкрепя означава да я поощря. Докато извърши непоправимото. Със себе си или с някой друг.
Мисля си за подкрепящите пияната популярна жена. Дали пък не си приличат с нея. Явно.
Логично ли е да поощряваш циничен, арогантен, нагъл и глупав човек. Да, когато и ти си като него. Иначе стените им са пълни с лозунги за човечността…
Преди време същото се говореше и за фигуриста. Той бил прославил страната, а и никой не бил безгрешен. Да съм хвърлел камък зад гърба си, ако…
Не общество, а мърша. Думите не са мои…
Казвате ми, че не съм застрахован от подобно нещо. Грешите. Не съм като вас. Невъзможно е да се напия и да се кача да шофирам. Невъзможно е да извърша престъпление, и вместо, просто да се извиня, аз да благодаря за подкрепата, че съм арогантен, нагъл, циничен и глупав.

По-горното написал К. И. К.
В напълно трезво състояние на духа.  

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 12:56 от *Soulmate*

# 1 120
Защо търсите маана на Белослава,че не е осъдена?! Това е задължение на правосъдието. Сериозно ли предлагате (както по-горе в един линк) Белослава сама доброволно (!) да влезе в затвора?!

# 1 121
Много добре казано, че всички които подкрепят Белослава , значи защитават хората качили се на колата пияни, защитават престъплението.

# 1 122
Защо не? Токев си призна и влезе. Защо трябва да се неглижира нейната постъпка? Малко са осъдените, а жертвите не са само починалите от пияници шофьори, а и семействата им. Много са загиналите. Прекалено много пострадалите. Има ли откъде да се купи живот с пари? Могат ли да купят живот на починалите? Могат ли с пари да купят щастие на семействата на загиналите? Колко деца още трябва да си отидат от тоя свят?

# 1 123
Сега в Инстаграм ми излезе пост, че Панче Димитриев рекламира популярна марка детски колички. Разрових се в профила, та той е станал баща на близнаци. Доста изненадващо, все си мислех, че е човек на живота и лъскавите партита.
Има ли жена? Никъде не се споменава за майката.

# 1 124
Хайде, дано има и разумни хора в БТВ. Хайде, двечките от Търси се да се заменят с други, или предаването да се спре. Изчерпано е всичко там. А и с изявите им в социалните мрежи си сложиха окончателно точките.
Хайде!

Общи условия

Активация на акаунт